fbpx

Min lillebror er handicappet, han er udviklingshæmmet. Der er derfor mange ting som er/ville blive anderledes for ham, og for mig i vores liv. Da vi var børn, blev vores forældre skilt, og vi har derfor boet det meste af tiden hos vores mor. At blive skilsmissebarn er aldrig nemt, og der er mange ting, der kan blive komplicerede. På grund af min lillebrors handicap, kan det svært at snakke med ham om bestemte ting. Jeg har tit i min barndom savnet at jeg kunne snakke med ham om de svære ting. Det har gjort, at jeg har følt mig ensom, og måske også har lukket mig lidt inde. Blandt andet er jeg til tider blevet ramt af misundelse over mine venners forhold til deres søskende, og det har jeg aldrig snakket med nogen om før for nylig. Jeg kan godt fortryde, at jeg ikke åbnede mig mere op omkring det jeg synes var svært i min barndom. Men jeg er helt klart blevet bedre til at åbne mig for min familie og mine venner. Jeg synes også, at det er vigtigt at finde en, man kan stole nok på til at man kan snakke rigtig med vedkommende. Det kan enten være familie eller venner, men det kan også være en psykolog. Selvom det kan være svært at have en handicappet bror, er der også mange glæder. Jeg elsker min bror, og det vil jeg altid gøre.

Har du mod på at tage næste skridt og komme i gang med at hjælpe dig selv? Besøg vores selvhjælpskasse

TRYK HER

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly