fbpx

Login

Mentorforløb

Hvad er et 1-1 samtale forløb?

UngTilUngs digitale samtaleforløb er et gratis forløb, som foregår over 12 samtaler med en rådgiver, som du bliver matchet op med af UngTilUngs psykolog. 

Det er til dig, som oplever angst, nervøsitet og/eller tankemylder i hverdagen eller ønsker at styrke dit selvværd og ønsker konkrete værktøjer til at forbedre din trivsel. 

Oversigt over opstartstidspunkter

– Uge 12-13
– Uge 16-17
– Uge 21-22
– Uge 39-40
– Uge 42-43

Vi åbner for tilmeldinger til forløb 3 uger før opstart. Du kan imellemtiden tilmelde dig interesselisten og få direkte besked, når vi åbner op. 

Hvad får du ud af et 1-1 samtaleforløb?

 • Op til 12 digitale samtaler 
 • Du deltager hjemmefra i trygge rammer 
 • Flexible samtale tidspunkter aftales med din rådgiver
 • Samtale typisk 2-4 gange om måneden efter dit behov
 • En gratis forsamtale med din rådgiver
 • Matchet op med rådgiver på baggrund af dine oplysninger og ønsker

Evalueringsresultater

I UngTilUng mener vi, at det er vigtigt at lade resultaterne vise kvaliteten. Vi har derfor fået udviklet en trivselsrapport i 2022 på baggrund af alle der har gennemgået et forløb. Du kan se relevante resultater nedenunder eller downloade den fulde rapport. 

Angst, nervøsitet og tankemylder
 • 70 % af alle deltagere har oplevet symptomreduktion indenfor angst 
 • 76 % af alle deltagere har oplevet symptomreduktion indenfor angst

*OBS: Det betyder, at fx 30 % ikke har oplevet en fremgang, men heller ikke en tilbagegang i symptomreduktion indenfor angst. 

Øget trivsel
 • 71 % har oplevet at få et socialt liv til at fungere 
 • 69 % har oplevet en øget evne til at få hverdagen til at hænge sammen
 • 69 % har oplevet en øget tiltro til at kunne håndtere fremtidige udfordringer

*OBS: Det betyder, at fx at 31 % ikke har oplevet en fremgang, men heller ikke en tilbagegang i tiltroen til at håndtere fremtidige udfordringer.

Fastholdelse i studie
 • 59 % har oplevet en øget evne til at håndtere krav ifm. beskæftigelse.

*OBS: Det betyder, at 41 % ikke har oplevet en fremgang, men heller ikke en tilbagegang i tiltroen til at håndtere fremtidige udfordringer. Her er det værd at bemærke, at en del har været uden for beskæftigelse og derfor har der ingen udvikling været. 

Udforsk vores samtaleforløb

Angst, nervøsitet og tankemylder

Forløbet er et forebyggende forløb til dig, der oplever mildere udfordringer med angst, nervøsitet og tankemylder.

Det kan fx være du oplever, at tankerne kører i ring eller går igennem perioder med meget nervøsitet og bekymring. Forløbet er også for dig, der fx oplever nervøsitet og angst i eksamenssituationer, ved præstationer eller i sociale sammenhænge. 

Tidligere samtaleforløbsdeltager:

“Jeg har opnået alle de ting, jeg ønsker for mig selv. Min angst eller tankemylder fylder ikke i mit liv længere. Derudover har jeg fået en selvtillid, som jeg ikke har haft før forløbet. Det her forløb er det bedste, jeg har investeret tid i og er så glad for, at jeg har fuldført det.”

Tidligere deltager i forløbet – Angst, nervøsitet og tankemylder

Opløftende fællesskab med andre unge i samtaleforløb

I 2024 udvikler vi et digitalt fællesskab for dig, som deltager i et 1-1 samtaleforløb – her kan du møde og sparre med andre unge, der også er i gang med et samtaleforløb.

Mød vores rådgivere

Vores rådgivere er både studerende og færdiguddannede og har en relevant uddannelsesbaggrund til at kunne varetage et samtaleforløb. Alle rådgivere gennemgår også en digital uddannelse hos UngTilUng og deltager jævnligt i gruppesupervision sammen med andre rådgivere og supervisorer. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår det online?

Forløbet er digitalt og foregår via UngTilUng.com eget møderum, som du inviteres til af din rådgiver. Det er muligt at tale sammen, skrive sammen eller se hinanden over webcam. Det er gratis for dig at bruge og din rådgiver hjælper dig i gang. Det er muligt at deltage via telefon, men vi anbefaler at du sidder ved en computer, da det gør oplevelsen lidt bedre. 

Hvordan lever UngTilUng op til GDPR lovgivning?

Vi overholder selvfølgelig GDPR lovgivning for datasikkerhed.
Læs mere her.

Hvem er samtaleforløbet ikke egnet til?

I nogle tilfælde vil vi vurdere, at du har det for svært til at deltage i vores forløb eller ikke passer ind i målgruppen. Vores forløb er ikke behandlingsforløb, men varetages af unge frivillige, der er uddannede indenfor temaerne og klædt på til at varetage en rådgiverrolle. Derfor kan vores forløb kun tilbydes til unge, der passer ind i temaerne på et forebyggende niveau. Det er godt, at du søger hjælp, og der er intet galt med dig, hvis du ikke passer ind i vores forløb. Hvis vi ikke kan tilbyde dig et forløb, vil vi guide dig til, hvor du ellers kan søge hjælp.

Opret gratis profil på UngTilUng.com

Opret en gratis profil og få adgang til digitale fællesskaber, online kurser, 1-1 samtaleforløb samt løbende nye tilbud. Du kan være anonym hvis du ønsker det, derfor har vi kun brug for nedestående oplysninger. Du kan altid skræddersy din profil, når først du er oprettet. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Dit navn
Vi har en særlig aftale med Lolland og Guldborgsund kommune, som gør at opstart af samtaleforløb og digitale krea-fællesskaber sker oftere, hvis du er fra en af kommunerne.
Hvad er du interesseret i?