Login

Gruppechat

Velkommen til gruppechatten

Gruppechatten er til dig, der ønsker at chatte med andre ligesindede unge om livets op og nedture.
Du er ikke alene, og i gruppechatten møder du andre unge, der ønsker at være en del af et fællesskab.
I gruppechatten deler vi vores udfordringer og erfaringer i en tryg gruppe, der består af andre unge og vores dygtige rådgivere. 

Gruppechatten

Åbner første gang den. 22/3 kl 19.00-20.30 - Du deltager anonymt her på siden

Hvad er en gruppechat?

UngTilUngs gruppechat er en anonym chat, hvor du skriver sammen med andre unge og UngTilUngs frivillige rådgivere. Vi skriver om alt fra kærestesorger, ensomhed, tankemylder osv. Gruppechattens emne er frit, og vi bestemmer sammen, hvad vi har lyst til at skrive om. 

“Jeg blev mere optimistisk på fremtiden og næste skridt“
- Anonym ung

Hvem er rådgiverne?

Vi er alle frivillige unge mellem 18 og 35 år. Vi ved selv, hvordan det er at have det svært,  og vi er derfor en del af gruppen, på samme måde som dig og de andre unge er. Vi er med til at facilitere samtalerne fra start til slut, og vi sørger sammen med jer for, at der er en tryg og rar tone i gruppechatten.

Værd at vide:

Hvor længe kan jeg chatte i gruppechatten?

Gruppechatten har åbent hver onsdag fra kl. 19:00-20:30. Du kan deltage i gruppechatten, når du vil. Du er meget velkommen til at deltage i hele gruppechattens åbningstid, men det er også helt fint, hvis du kun er interesseret i at deltage i et kortere tidsrum. Det er de samme frivillige rådgivere, som du chatter med under hele chattens åbningstid. Det er dog forskellige frivillige, der holder chatten åbent fra uge til uge.

Er der mulighed for endnu mere fællesskab med andre?

Ja det kan du tro. Hvis du gerne vil være en del af andre eller flere digitale fællesskaber så tjek UngTilUngs digitale fællesskaber ud her. I vores andre digitale fællesskaber har du muligheden for ikke at være anonym, men i stedet få kontakt til andre unge.

Kan jeg få 1-1 rådgivning i gruppechatten?

Nej i gruppechatten hjælper og støtter vi hinanden i fællesskab. Vores rådgivere i gruppechatten kan derfor ikke give dig 1-1 rådgivning. Hvis du brug for 1-1 rådgivning, så har vores anden chat åbent hver dag fra kl. 16-20. Her chatter du anonymt, sammen med én af vores dygtige frivillige rådgivere. Hvis du er interesseret i et længerevarende samtaleforløb, kan du overveje om vores mentorsamtaler er noget for dig. Læs mere om vores mentorsamtaler her

Hvorfor skal jeg være anonym?

Det er ikke tilladt at dele personlige oplysninger med hinanden inden i gruppechatten. Da vi i UngTilUng har en anonymitetspolitik, hvor ingen brugere af chatten må kunne genkendes, accepteres intet indhold, der kan lede til genkendelse af en person, der deltager i chatten. Det betyder også, at man ikke må oplyse sit fulde navn eller eksempelvis snapchatnavn, da vi gør en dyd ud af at overholder vores anonymitetspolitik for at passe på vores brugere. Alle kan deltage i en gruppechatten uanset alder og intentioner, og derfor er det vigtigt for os at alle brugere af chatten forbliver anonyme.  

Hvad sker der med chatsamtalen efter, at den er slut?

Når en chatsamtale er slut, vil chat-vinduet stå åbent, indtil du selv lukker det. I kan derfor sagtens sige farvel og den frivillige kan lukke chatten, men du vil stadig kunne se, hvad I har skrevet om, indtil du selv lukker vinduet. Du har derfor tid til at sidde efter jeres snak og gennemlæse, hvad I har skrevet om. 

Hvad med akutte situationer - hvad gør jeg?

Denne chat er ikke til dig, der er akut selvmordstruet eller på anden måde er i livsfare. Vi frivillige er ikke uddannet indenfor akut psykisk hjælp, så hvis du er i livsfare, så ring 112. Hvis du har akutte selvskade- eller selvmordsplaner, så se vores guide til anden hjælp her.

Er et mentorforløb noget for dig?

Mentorforløbet er til dig, som ønsker at arbejde med dig selv i et længerevarende forløb. Her vil du få tilknyttet en fast mentor, som vil støtte dig i din udvikling.