fbpx

Mentorer

Vi er unge frivillige mentorer mellem 22-35 år, der alle har forskellige uddannelser og/eller praksiserfaring, der gør, at vi kan hjælpe dig med det du ønsker. Vi har alle sammen tavshedspligt, så du trygt stole på, at det du fortæller os, ikke kommer videre.

Rebecca, 25 år

Frivilligkoordinator
Jeg er cand.mag i organisationspsykologi. Jeg tror på, at når vi mennesker er glade, så bruger vi det overskud på at hjælpe andre. Jeg mener, at én af vores vigtigste opgaver er at udleve vores iboende solidaritet.

Book tid

Mads, 28 år

Line, 24 år

Jeg er ved at uddanne mig til pædagog. Lige siden jeg var helt lille, har jeg altid vidst, at jeg gerne ville arbejde med mennesker. Jeg vil derfor gerne hjælpe og gøre en forskel andre mennesker.

Book tid

Rikke, 27 år

Jeg er cand.mag. i Psykologi & Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier. Jeg sidder klar til at lytte til det, du har på hjertet og hjælpe dig med at finde frem til, hvordan du kan håndtere dine udfordringer.

Book tid

Sidse, 29 år

Jeg er cand.mag. i Psykologi & Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier. Jeg vil gerne hjælpe dig, der ønsker at blive lyttet til, få støtte og råd eller at blive klogere på egne følelser, tanker og handlinger.

Book tid

Helene, 24 år

Jeg er lærerstuderende. Jeg kan rådgive i valg af uddannelse, strukturering af skema/lektier/fritid, eksamen og eksamensangst, men jeg kan også rådgive om positive tanker, kost og motion.

Book tid

Mathilde, 25 år

Jeg læser til socialrådgiver. Jeg vil gerne gøre en forskel, uanset om det er et lyttende øre, konkrete forslag eller råd. Jeg ved, at livet kan gøre ondt, og ofte hjælper det at tale med nogen om det.

Book tid

Nikoline, 24 år

Jeg studerer til socialrådgiver. Jeg vil gerne hjælpe unge med at mestre deres liv og motivere dem til at ændre det, de selv kan ændre og give dem redskaber til det, de har behov for hjælp til at ændre.

Book tid

 

Sofia, 25 år

Jeg hedder Sofia og læser til sygeplejerske. Som mentor vil jeg gerne være med til at rådgive og støtte unge, som har behov for hjælp, til at håndtere svære tanker eller følelser.    

Book tid

Nadia, 29 år

Jeg er uddannet pædagog. Jeg har valgt at blive frivillig i UngtilUng da jeg selv har været en del igennem i mit liv og nu gerne vil være med til at hjælpe andre unge med de udfordringer, de kan stå i. 

Book tid

Simone, 22 år

Til daglig er jeg psykologistuderende, og jeg har valgt at blive frivillig i UngTilUng, fordi det betyder meget for mig, at kunne hjælpe andre når livet gør ondt - både med hverdagens små problemer og de større dilemmaer.

Book tid

Mia, 27 år

Jeg læser til socialpædagog. Jeg tror at alle mennesker besidder styrker og positive egenskaber, som kan hjælpe os, når livet er svært - nogen gange har vi bare brug for hjælp til at få øje på dem. Jeg sidder klar til at lytte til, hvad du har på hjertet.

Book tid

Victoria, 28 år

Jeg er uddannet psykolog. Jeg er klar til at lytte til dig og støtte dig når der opstår svære følelser og situationer. Du kan komme til mig med både med de store og små problemer i livet.

Book tid

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com