fbpx

Mentorer

Vi er unge frivillige mentorer mellem 22-35 år, der alle har forskellige uddannelser og/eller praksiserfaring, der gør, at vi kan hjælpe dig med det du ønsker. Vi har alle sammen tavshedspligt, så du trygt stole på, at det du fortæller os, ikke kommer videre.

Rebecca, 25 år

Frivilligkoordinator
Jeg er cand.mag i organisationspsykologi. Jeg tror på, at når vi mennesker er glade, så bruger vi det overskud på at hjælpe andre. Jeg mener, at én af vores vigtigste opgaver er at udleve vores iboende solidaritet.

Book tid

Mads, 28 år

Line, 24 år

Jeg er ved at uddanne mig til pædagog. Lige siden jeg var helt lille, har jeg altid vidst, at jeg gerne ville arbejde med mennesker. Jeg vil derfor gerne hjælpe og gøre en forskel andre mennesker.

Rikke, 27 år

Jeg er cand.mag. i Psykologi & Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier. Jeg sidder klar til at lytte til det, du har på hjertet og hjælpe dig med at finde frem til, hvordan du kan håndtere dine udfordringer.

Book tid

Helene, 24 år

Jeg er lærerstuderende. Jeg kan rådgive i valg af uddannelse, strukturering af skema/lektier/fritid, eksamen og eksamensangst, men jeg kan også rådgive om positive tanker, kost og motion.

Nikoline, 24 år

Jeg studerer til socialrådgiver. Jeg vil gerne hjælpe unge med at mestre deres liv og motivere dem til at ændre det, de selv kan ændre og give dem redskaber til det, de har behov for hjælp til at ændre.

 

Sofia, 25 år

Jeg hedder Sofia og læser til sygeplejerske. Som mentor vil jeg gerne være med til at rådgive og støtte unge, som har behov for hjælp, til at håndtere svære tanker eller følelser.    

Nadia, 29 år

Jeg er uddannet pædagog. Jeg har valgt at blive frivillig i UngtilUng da jeg selv har været en del igennem i mit liv og nu gerne vil være med til at hjælpe andre unge med de udfordringer, de kan stå i. 

Simone, 22 år

Til daglig er jeg psykologistuderende, og jeg har valgt at blive frivillig i UngTilUng, fordi det betyder meget for mig, at kunne hjælpe andre når livet gør ondt – både med hverdagens små problemer og de større dilemmaer.

Mia, 27 år

Jeg læser til socialpædagog. Jeg tror at alle mennesker besidder styrker og positive egenskaber, som kan hjælpe os, når livet er svært – nogen gange har vi bare brug for hjælp til at få øje på dem. Jeg sidder klar til at lytte til, hvad du har på hjertet.

Victoria, 28 år

Jeg er uddannet psykolog. Jeg er klar til at lytte til dig og støtte dig når der opstår svære følelser og situationer. Du kan komme til mig med både med de store og små problemer i livet.

Book tid

Sofie, 24 år

Jeg læser cand.psykologi. Jeg sidder klar til at lytte til, hjælpe og støtte dig i dine små og store udfordringer og i samspil finde frem til måder, du kan håndtere dine udfordringer på. 

Pernille, 25 år

Jeg er Cand. Mag i Dansk og Psykologi. Jeg sidder klar til at lytte til dine problematikker, og hvis du ønsker det, kan jeg støtte dig med gode råd, så du kan håndtere svære situationer bedre.

Book tid

Jannik, 35 år

Jeg er uddannet coach. Jeg har hele livet interesseret mig for, hvorfor vi som mennesker sjældent når de ting, vi ønsker og sætter os for. Hvad der ligger til grund for, at det sjældent lykkedes, selvom vi prøver mange gange. Derudover har jeg selv kæmpet sårbarhed hele livet, især ensomhed har fyldt meget.

Suad, 22 år

Jeg er socialrådgiverstuderende. Jeg går op i at kunne hjælpe andre gennem samtaler og motivation. Jeg kan både lytte og komme med råd. Livet kan være svært en gang i mellem, men at kunne få lettet sit hjerte om sine bekymringer kan formindske smerten.

Kasper, 24 år

Min hverdag består hovedsageligt af spiritualitet og filosofi, samt søgen efter “sandhed”. Områder hvorigennem jeg, med stor passion, på skrift udtrykker mig. Dertil, er altruisme, kærlighed og oprigtighed fundamentet for min væren – noget jeg hjerteligt ønsker at omfavne dig med.

Oliver, 29 år

Vi er alle forskellige og det skal der i den grad være plads til! Vi lever i en tid, hvor alting, ofte, foregår i et højt tempo. Derfor er mine samtaler for alle og samtidig et sted hvor der er plads til at snakke om det hele. En samtale hvor der bliver lyttet til dig og det du brænder inde med.

Louise, 26 år

Jeg er uddannet pædagog. Jeg sidder klar til at lytte og hjælpe dig med dine udfordringer samt støtte hen imod en positiv udvikling og trivsel i hverdagen.

Maria, 26 år

Jeg læser psykologi. Jeg har følt en stor omsorg for mennesker, som har det svært. Derfor vil jeg gerne stå til rådighed med et lyttende øre og min forståelse – to ting som kommer lige fra hjertet.

Marie, 24 år

Jeg er ved at uddanne mig til psykolog. Jeg har valgt at blive frivillig, da jeg gerne vil være en støtte for dig, der har brug for hjælp eller rådgivning. Jeg hjælper gerne med små og store ting.

Julie, 26 år

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi. Som frivillig i UngTilUng har jeg muligheden for at gøre det, jeg brænder aller mest for – nemlig at gøre en forskel for unge. Jeg har både min faglighed og nogle personlige erfaringer med psykisk sårbarhed, som jeg ønsker at bruge til at hjælpe andre.

Sofie, 28 år

Jeg er uddannet international socialrådgiver, og jeg brænder for at hjælpe unge med at få et bedre selvværd. Jeg har mange konkrete værktøjer til at håndtere svære følelser og tanker og kan især hjælpe med emner som køn, seksualitet, kærlighed, tvivl og spiseforstyrrelser.

Heidi, 23 år

Jeg er i gang med en professionsbachelor i ergoterapi. Jeg er frivillig mentor i UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe og støtte unge der har det svært. Jeg vil gerne bidrage med gode råd til at håndtere en udfordring, store som små, for alt jeg ønsker er at du har det godt.

Israa, 27 år

Jeg er studerende på kandidatuddannelsen i psykologi. Du kan komme til mig, når du undergår svære og følelsesladede situationer – og ingen udfordringer er for små hos mig. Jeg lytter og støtter dig igennem din proces og hjælper dig med at udforske og forstå dine følelser, tanker og værdier således, at de bliver din styrke til at overkomme dine udfordringer.

Rasha, 24 år

Bachelorstuderende i Psykologi og Socialvidenskab. Jeg har valgt at være en del af UngTilUng, da jeg gerne vil bidrage med noget positivt til dem, der har brug for det under svære og udfordrende perioder. Så jeg er altid klar på at lytte, støtte og vejlede dig på rette vej.

Christina, 34 år

Jeg er cand.mag. i Psykologi og Pædagogik & Uddannelsesstudier. Til daglig vejleder jeg studerende i projektarbejde på Roskilde Universitet. Jeg er frivillig, fordi jeg tror på, at det er vigtigt at unge har et sted og en person at gå til, hvis de oplever usikkerhed eller udfordringer. Derfor sidder jeg klar til at lytte til det, som du kommer med og til at få nye perspektiver på en situation.

Sisse, 32 år

Jeg er kandidat i Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier. Ud fra egne erfaringer ønsker jeg at støtte andre unge i deres udvikling og udfordringer. Jeg har primært erfaring med spiseforstyrrelse, depression, seksualitet og studievanskeligheder.

Cecilie, 24 år

Jeg studerer til social og special pædagog og er færdiguddannet juni 2020.
Jeg ønsker at, hjælpe unge som har det svært, igennem min faglige men også egen erfaring, som jeg har med i bagagen.

Mikkel, 27 år

Cand. Psych. Jeg blev frivillig hos ungtilung fordi jeg gerne ville hjælpe mennesker. Som din rådgiver vil jeg støtte dig igennem dine problemer. Jeg kan blandt andet hjælpe med kærestesorger, bekymringer om helbred, skam, stress, manglende motivation, angst og fobier.

Eline, 24 år

Jeg bliver færdiguddannet som psykolog om 1 år, og jeg har altid vidst, at jeg gerne ville arbejde med mennesker. Jeg har valgt at blive frivillig, fordi jeg synes, ingen skal være alene om at have det svært. Derfor er jeg klar til at lytte til hvad end, der fylder for dig.

Mathilde, 30 år

Cand. Psych. Jeg er frivillig, fordi jeg tror på at ingen skal stå alene overfor hverdagens kampe. Mit håb er at vi sammen kan arbejde for at du kan finde fodfæstet midt i usikkerheden så du kan bevæge dig mod det liv du ønsker.

 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly