fbpx

Login

Du er god nok, selvom du er afvist

At føle sig afvist er en følelse, som de fleste mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv. Det kan komme fra forskellige situationer, såsom afvisning fra en romantisk interesse, ikke at opnå forventede resultater eller føle sig overset af venner eller familie. Disse følelser kan være udfordrende at håndtere, men der er måder at takle dem på.

Lad mig fortælle dig om mine personlige erfaringer med afvisninger, når det gælder dating. Jeg har utallige gange prøvet at blive afvist af en, jeg har datet, og heldigvis har jeg lært, hvordan min selvtillid og jeg kan komme ovenpå igen in no time!

 

Accept

Først handler det om at acceptere, at du lige er blevet afvist. Det føles surt, måske endda pinligt, men accepter at du har alt din ret til at føle, som du føler! Det er vigtigt at anerkende og acceptere dine følelser uden at dømme dig selv for dem, ellers lærer vi heller ikke af dem.

 

Læring

Dernæst er det smart at prøve at lære noget af situationen. Og her taler jeg ikke om en ‘Det gør jeg ALDRIG igen’-læring, men mere en refleksion over årsagen til, at du er ked af det over afvisningen, og dermed lærer du dine følelser bedre at kende til fremtidig dating.

 

Tal om det <3

Når stormen har lagt sig, så er det essentielt at tale med en ven eller familiemedlem om afvisningen. Det er ikke pinligt at søge støtte eller gode råd. Tro mig, du vil blive overrasket over, hvor mange der har været ude for lignende situationer. Måske kan I endda lære lidt af hinanden?

 

Dyrk egenomsorg

Efter du er færdig med at grine og græde til nogen, skal du huske at være god ved dig selv. Dyrk egenomsorg, sørg for at pleje dig selv fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Dyrk sunde vaner som motion, søvn og sund kost. Lav ting, der gør dig glad og afslappet!

Og allervigtigst: Husk, at alle oplever afvisning på et eller andet tidspunkt, og det betyder ikke, at du ikke er god nok. Ingen er perfekte og ikke alt dating er nemt! Man skal kysse nogle frøer.

Dette var mine råd til, hvordan en afvisning kan håndteres og bearbejdes. Jeg håber, du blev lidt klogere på, at dating og afvisninger nogen gange går hånd i hånd! Op på hesten igen, du er god nok <3

Hvis du har lyst til at tale med én af os, kan du som altid chatte med os hver dag fra 16-20 💗