0

Jeg har i barndom haft et øje til en der også havde til mig. Som ungvoksne mødtes vi, med ufornægtelig kæmpe kemi, men dengang var jeg for fucked og turde ikke gøre noget ved det. Jeg glemte ham dog aldrig, og håbede det en dag ville ske. Men så fi jeg barn og glemte han ægte, og begyndte også at ardejde med mig selv. Pludselig dukkede han op i mine tanker igen, og jeg fandt ud af at han lige havde haft brud med sin kæreste, som var ham utro og sårede ham dybt. Jeg følte mig for første gang klar nok til at gøre noget ved min årelange lyst til ham og da vi så endelig mødtes, tog det hurtigt fart. Det var en lyserød sky, og vi blev hurtigt hamrende forelsket. Han sagde dog fra start at han ik ville være i et forhold med nogen, da brudet og såret var for friskt. Det forstod jeg godt, men det gjorde mig også ret angst, da jeg generelt har meget angst for at blive forladt, og kun lige var begyndt at heale mig selv. Han var også utydelig, fordi han sagde at han jo egentlig var håbløs romantiker, og at han godt vidste det var noget andet med mig, og at han var forelsket og vi snakkede endda lidt om børn og sådan, men jeg har også tendens til at ta de tegn jeg a bruge til at bilde mig ting ind, og omvendt ignorere det der burde få mig til at bremse mig selv. Jeg var dybt fortabt i ham og troede reelt vi er tvillingesjæle… men min angst begyndte at ta fat, og før i tiden fuckede den jo alt op. Men med ham var jeg mere tryg end nogensinde. Vi ka jo ogs reelt li hinanden. Men jeg begyndte at tro det ville gå galt, at han ikke ville mig nok til at jeg var tryg, jeg begyndte at lukke i, og samtidig var jeg dedikeret til at arbejde mig væk fra den mekanisme og ikke lade det ødeligge det for os. Men at jeg fik det sådan gjorde også ham angst. Det sidste han ønskede var mere skrøbelig drama og ubehagelighed. Både mod ham eller mod andre pga ham. Så han trak sig lidt, og det gjorde min angst mere frembrusende, og sådan gik det i 2 måneder, hvor jeg også flere gange næsten eller helt slå op, og bagefter fortrød, og hver gang havde jeg konkluderet noget selv, og ikke talt med ham i stedet for at lave hård konklusion. Men han havde også været vag i hvad han ville, jeg troede han var i gang med at arbejde sig hen i mod et forhold, og det tror jeg ogs han var og har sagt, men nogen gange svarede han som om han slet ikke ku rumme så meget som den tanke, og det skabte jo tvivl i mig. Han er også misbruger, men det er jeg sådan set også, bare ikke rigtig mere i dag pga mit barn.
2 måneder der var ren lykkelige, og 2 måneder der har været så slidende, at jeg er bange for at miste ham. Jeg ka slet ikke ha den tanke. Det skal siges, at trods frem og tilbage og alt for meget tvivl og konflikt, så har vi også imellem haft stunder, hvor det har været ligeså reelt rigtig og idyllisk, og det har ogsså virket som om vores konflikter er blevet så rigtig løst at de har bragt os tættere sammen. Men nu er det nok et spørgsmål om at der har været for mange oven i hinanden. Og det er rigtig meget mig, han har hele tiden bare været der, og endda svaret hver gang med dybfølt forståelse og undskyldning og kærlig taknemmelighed for alt mit. Jeg har været meget mere efter ham, men jeg ved også at han ved at jeg inderligt elsker ham. Men måske er han i tvivl om det bare er det her jeg vil byde ham, eller at vi ik kan have det anderledes. Sandheden er jo, at jeg på intet tidspunkt har ville miste ham, og selv når jeg har ville bryde, er det jo kun for nu, og jeg har jo håbet at det var det der sku til for at få os sammen til slut. Ærligt tror jeg helt alvorligt at han er den jeg vil leve mit liv med og dø sammen med. Vi passer så perfekt, vi er så enige hvor det gælder, et modspil hvor det er sund, den vildeste kemi og den smukkeste kærligheds romance.
Jeg tror fuldt ud på os, og jeg er ved at gå fuldkommen ned over at jeg muligvis har saboteret det nu, det kan jeg slet ikke være i, det vil være en uendelig sorg, oven på al den ulykkelig modgang i sær i kærlighed, og med fælles træk, jeg har haft før ham.
jeg tror måske han har mistet lysten i al det her trættende der har været
jeg ka slet ikke bære det….
hvordan helt konkret for jeg det her til vende så hurtigt som muligt?????

Jannik Ændret status for at udgive 25/10/2023