fbpx

Velkommen

UngTilUng er for dig, der gerne vil gøre noget ved de svære tanker og følelser du går rundt med i din hverdag. Her kan du få hjælp til at klare det der fylder i din verden og snakke med andre unge, som forstår din situation og er trænet i at lytte og hjælpe dig videre.

Hvad kan vi gøre for dig?

Du kan snakke med os om alt, og hvis du helst vil være anonym, er det helt i orden. Chat med os eller få en mentorsamtale eller et mentorforløb med din helet egen UngTilUng mentor, læs det nyeste på bloggen eller prøv vores selvhjælpskasse. Det hele er gratis.

Chat

Vores chat er 100% anonym og gratis. Vi sidder klar i chatten, og du kan tale om hvad som helst. Intet problem er for lille eller for stort. Se, vores åbningstider her.

Mentorsamtale

Skriv med en mentor i vores åbne mentorsamtale, hvor du kan få anonym rådgivning med de ting du synes er svært lige nu og her. Se, vores åbningstider her.

Du kan også booke et forløb hos din helt egen UngTilUng mentor. Mentorforløbet foregår online, så det eneste, du behøver for at få hjælp, er en computer, tablet eller smartphone. Book din tid her.

Både den åbne mentorsamtale og mentorforløbene er GRATIS.

Selvhjælpskassen

Hvis du helst selv vil løse dine problemer, kan du prøve vores selvhjælpskasse. Her får du masser af ideer, teknikker og øvelser, du selv kan lave, for at få det bedre. Læs med her.

Blog

På vores blog fortæller unge deres personlige historier og giver gode råd om alt fra at have kærestesorger og være ensom til at have problemer i skolen, med familien eller at miste nogen. Start her.

Kontakt

Synes du UngTilUng lyder spændende, men måske er i tvivl om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, så send os endelig en mail med dine udfordringer og vi vil sørge for, at vejlede dig bedst muligt.
Skriv til os på kontakt@ungtilung.com

Velkommen til

UngtilUng er for dig, der gerne vil gøre noget ved de svære tanker og følelser du går rundt med i din hverdag. Her kan du få hjælp til at håndtere store eller små problemer og snakke med andre unge, som forstår din situation og er trænet i at lytte og hjælpe dig videre.

UngtilUng er uafhængig af det offentlige system, og alle vores frivillige arbejder i UngTilUng fordi de gerne vil hjælpe andre unge.

Hvad kan vi gøre for dig?

Du kan snakke med os om alt, og hvis du helst vil være anonym, er det helt i orden. Chat med os, få online rådgivning, læs det nyeste på bloggen eller prøv vores selvhjælpskasse. Det hele er gratis.

Chat

Vores chat er 100% anonym og gratis. Vi sidder klar i chatten, og du kan tale om hvad som helst. Intet problem er for lille eller for stort. Se, vores åbningstider her.

Online rådgivning

Vores online rådgivning er også gratis og måske noget for dig, hvis du har brug for rådgivning om noget bestemt, du går og har det svært med. Du kan være anonym, og det hele foregår online, så det eneste, du behøver for at få hjælp, er en computer, tablet eller smartphone. Snak med din helt egen rådgiver og find ud af, om det er noget for dig, her.

Blog

På vores blog fortæller unge deres personlige historier og giver gode råd om alt fra at have kærestesorger og være ensom til at have problemer i skolen, med familien eller at miste nogen. Læs med her.

Selvhjælpskasse

Hvis du helst selv vil løse dine problemer, kan du prøve vores selvhjælpskasse. Her får du masser af ideer, teknikker og øvelser, du selv kan lave, for at få det bedre. Start her.

 

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com