Temaforløb

Mentorforløb om nervøsitet, tankemylder og mild angst

Forløbet er et forebyggende forløb til dig, der oplever mildere udfordringer med tankemylder, nervøsitet og angst, og at det er en af dine primære mentale udfordringer.

Det kan fx være, at du oplever, at tankerne kører i ring eller går igennem perioder med meget nervøsitet eller bekymring. Forløbet er også for dig, der fx oplever nervøsitet og angst i eksamenssituationer, ved præstation eller i sociale sammenhænge.

Forløbet er for dig, der:

 • Der er mellem 16-35 år
 • Oplever mildere udfordringer med angst, tankemylder og nervøsitet i din hverdag
 • Ønsker at lære mestringsstrategier til at håndtere dine udfordringer
 • Har energi og lyst til at arbejde med dig selv og dine udfordringer

Det er hårdt at arbejde med sig selv og kræver gå-på-mod. Vi kan støtte dig og give dig en række værktøjer, men du skal have lysten og energien til at lave forandringer i dit liv, hvis du skal få gavn af tilbuddet.

Er du i tvivl om forløbet er noget for dig, så bare kontakt os længere nede på siden.

Hvad får du ud af forløbet?

 • Overblik og klarhed over dine udfordringer
 • Strategier til at håndtere dine udfordringer
 • Et fleksibelt digitalt forløb hvor du kan være anonym
 • 12 samtaler (fleksibelt i forhold til dit behov)
 • Forløb med øvelser du får med hjem og fortsat kan bruge efter endt forløb


Hvordan fungerer forløbet?

Forløbet er delt op i 3 moduler og forløber over op til 12 samtaler. Samtalerne med din mentor afholdes normalt hver uge eller hver 14. dag.

 • I starten er der især fokus på at få klarhed over udfordringerne (vha. samtale og øvelser), at opnå tryghed og lære hinanden at kende.
 • Herefter er der mere fokus på at arbejde konkret med dine udfordringer, og der er mulighed for at få ekstraøvelser, som kan laves på egen hånd mellem samtalerne.
 • Til slut vil I arbejde mere konkret med, hvordan du kan fortsætte din udvikling efter forløbet slutter.

Hør Jannik fortælle om, hvordan et mentorforløb fungerer

Hvordan foregår det online?

Forløbet er digitalt og foregår i et online møderum, som du inviteres til af din mentor. I programmet er det muligt at tale sammen, skrive sammen, se hinanden over webcam og dele dokumenter. Det er gratis for dig at bruge og din mentor hjælper dig igang. For at deltage på vores forløb kræver det, at man kan sidde i ro under samtalerne, og at man har adgang til en computer, da programmet ikke virker optimalt fra mobilen

Vi overholder selvfølgelig GDPR’s lovgivning for datasikkerhed. Læs mere her

Hvem er forløbet ikke egnet til? 

I nogle tilfælde vil vi vurdere, at du har det for svært til at deltage i vores forløb eller ikke passer ind i målgruppen. Vores forløb varetages af unge frivillige, der er uddannet i temaet angst og nervøsitet, og derfor kan vi kun have jer i forløb, som passer i dette tema, og som på et forebyggende niveau.


Det er godt, at du søger hjælp og der er ikke noget galt med dig, hvis du ikke passer ind i dette forløb. Hvis vi ikke kan tilbyde dig forløb, guider vi dig til, hvor du ellers kan søge hjælp.

Tilmelding til venteliste

UngTilUng’s digitale temaforløb starter nye forløb op i oktober 2021 og marts 2022, men du skal være velkommen til at tilmelde dig løbende. Få mere at vide eller tilmeld dig til ventelisten via kontaktformularen herunder. Du får en bekræftelse når du er sat på venteliste og vi kontakte dig når vi er klar til at dit forløb kan starte.

Proudly brought to you by BuddyForms