fbpx

Temaforløb

Mentorforløb om Nervøsitet, tankemylder og mild angst
Dette mentorforløb er et af vores temaforløb.

Forløbet er fx for dig, som oplever at tankerne kører i ring, går igennem perioder med meget nervøsitet eller bekymring. Forløbet er også for dig som fx oplever nervøsitet og angst i eksamenssituationer, ved præstation eller i sociale sammenhænge.

Er du i tvivl om forløbet er noget for dig, så bare kontakt os længere nede på siden.

Hvad får du ud af forløbet?

  • Overblik og klarhed over dine udfordringer
  • Strategier til at håndtere dine udfordringer
  • Et fleksibelt digitalt forløb hvor du kan være anonym
  • 12 samtaler (fleksibelt i forhold til dit behov)
  • Et øvelsesbaseret forløb med øvelser du får med hjem og fortsat kan bruge efter endt forløb 


Hvordan fungere forløbet?

Forløbet er delt op i 3 moduler og forløber over i alt 12 gange.

I modul 1 er der især fokus på at få klarhed over udfordringerne (vha. samtale og øvelser) og at opnå tryghed og lære hinanden at kende.

I modul 2 kommer der mere fokus på at arbejde med dine udfordringer og der er mulighed for at få ekstraøvelser, som kan laves på egen hånd mellem samtalerne.

I modul 3 er der fortsat fokus på at arbejde med udfordringerne og i de sidste samtaler vil I arbejde mere konkret med hvordan du kan fortsætte din gode udvikling efter forløbet slutter.

Hør Jannik fortælle om, hvordan et mentorforløb fungere

Hvordan foregår det online?

Vores temaforløb er digitale og foregår i et online møderum i programmet adobe connect. I programmet er det muligt at tale sammen, skrive sammen, se hinanden over webcam og dele dokumenter. Det er gratis for dig at bruge og din mentor hjælper dig igang. For at deltage på vores forløb kræver det, at man har en computer, at have samtalerne over, da det program vi bruger, ikke virker optimalt fra mobilen

Vi overholder selvfølgelig GDPR’s lovgivning for datasikkerhed. Læs mere her

Tilmelding
Du tilmelder dig via kontaktformularen herunder. Når du har tilmeldt dig, kontakter vi dig hurtigst muligt på e-mail og hjælper dig til opstart af forløb.

OBS. 

Det er vigtigt at du har energi og overskud til at tage ansvar for dit eget liv. Det er hårdt at arbejde med sig selv og kræver gå på mod. Vi kan støtte dig og give dig en række værktøjer, men du skal have lysten og energien til at ændre ved dine udfordringer, hvis du skal få gavn af tilbuddet. 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly