fbpx

Bloggen

Frygt for fremtiden

Frygt for fremtiden

Jeg er virkelig blevet træt af corona. Jeg savner det gamle, normale. Jeg savner at se mine venner, og jeg savner helt generelt mit sociale liv. Alting er blevet så begrænset, og specielt her i 2 lockdown mærker jeg, hvordan frygter det nye år. Hvad vil det nye år bringe med sig. Aldrig i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at 2020 skulle ende sådan her. Alting er så usikkert og det stresser mig. Stresser det også dig?

læs mere
Hjælp! Jeg er barn af en misbruger!

Hjælp! Jeg er barn af en misbruger!

Indtil jeg var 16 år, troede jeg, at alles forældre drak hver dag. Jeg var begyndt på gymnasiet, og jeg begyndte at gå til fester og i byen næsten hver weekend. Det kom som en brat opvågning for mig. At mine forældre hver dag drak flere flasker rødvin var jo alt, hvad jeg havde kendt til. Og netop derfor kom det som et chok, da jeg opdagede, at andres forældre jo slet ikke drak hver dag.

læs mere
Forventninger omkring julen

Forventninger omkring julen

Det er vigtigt at huske på, at man ikke kan være alle steder på én gang.
At det er okay, at sige nej tak nogle gange. At vælge nogle arrangementer til og andre fra.
Jeg kan selv blive fanget i skyldfølelsen og den forventning min familie har til, at jeg kommer og besøger dem, eller deltager i diverse arrangementer, som afholdes.

læs mere
Om det at være syg, pårørende

Om det at være syg, pårørende

Jeg husker tydeligt, at min mor spurgte mig, om jeg ikke var ked af det, om jeg ikke var frustreret og vred? Det var hun selv, og jeg kunne mærke, at hun var uforstående over for min rolighed og en manglende reaktion på mine følelser. Jeg tror ikke engang, at jeg svarede hende. Hun gav mig et stort kram, hvorefter hun gik ind i stuen, hvor hun græd.

læs mere
De små glæder i livet

De små glæder i livet

Jeg går meget op i at finde de små livsglæder i hverdagen. Der er flere end man lige tror, hvis bare man lærer at finde dem. Selv på en dag hvor man allermest bare har lyst til at grave sig ned i følelsernes vold og spise is og se Netflix, kan der være glimt af små...

læs mere
Om det at være syg

Om det at være syg

Da jeg var 11 år gammel, blev jeg diagnosticeret med den kroniske lidelse, der hedder Dermatomyositis. Da sygedommen ikke er så udbredt, har man ikke et mere dansk navn for den endnu. Den udspiller sig på flere måder; I muskler og led, samt nedsat immunforsvar.

Den kom meget pludselig og gik hurtigt fra mindre smerter i nogle enkelte led, til at jeg efterhånden ikke kunne tage mit eget tøj på om morgenen, hvor min mor måtte hjælpe mig hver dag. Sådan var det i omkring 2 års tid.

læs mere

UngTilUngs blog

Vi er alle unge bloggere, der er mellem 18-35 år, som selv har erfaringer med at have det svært, men også er kommet ud på den anden side meget stærkere. Her på bloggen deler vi vores historier og erfaringer, i håb om, at det vil inspirere og motivere dig. Vores personlige fortællinger handler blandt andet om kærestesorger, skolepres, familieproblemer, ensomhed mm. Hvis der er særlige emner du gerne vil læse om, kan du øverst klikke dig ind på de forskellige temaer.