fbpx
Pink Party

Pink Party

“Pink Party”. Det lyder super piget, og det var det egentlig også; Den ultimative tøseaften med oceaner af rosé og snacks. Festen markerede en række vigtige milesten i min rejse tilbage til livet fra anoreksi. Jeg håber, at indlægget her kan inspirere dig til at gøre...

læs mere
At være ”hende den stille”…

At være ”hende den stille”…

… Det er jeg tit blevet beskyldt for. Det er ikke så ofte længere, men engang hørte jeg næsten ikke andet end: ”Du skal være mere fremme i skoene”, ”du skal råbe højere”, og ”du skal tro mere på dig selv”. Hallo, hvem har nogensinde påstået, at jeg ikke tror på mig...

læs mere
Tude-marie

Tude-marie

Da jeg var færdig, føltes det som om, at flere tons blev fjernet fra mine skuldre. Jeg følte mig let som en fjer. Der slog det mig. Hold da op, det er jo faktisk helt okay, når man lige får sine følelser ud af kroppen.

læs mere

UngTilUngs blog

Vi er alle unge bloggere, der er mellem 18-35 år, som selv har erfaringer med at have det svært, men også er kommet ud på den anden side meget stærkere. Her på bloggen deler vi vores historier og erfaringer, i håb om, at det vil inspirere og motivere dig. Vores personlige fortællinger handler blandt andet om kærestesorger, skolepres, familieproblemer, ensomhed mm. Hvis der er særlige emner du gerne vil læse om, kan du øverst klikke dig ind på de forskellige temaer.

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com