Bloggen

Nybegynder på kærlighedsfronten – Del 3

Nybegynder på kærlighedsfronten – Del 3

Det jeg var bange for var, at bryde med den romantiske illusion, jeg havde skabt, og som var min forankrede virkelighed; at vi var skabt for hinanden, og at vores kærlighed var den der store og dramatiske slags, hvor man kaster med ting og går fra hinanden, men at man altid indser, at man aldrig ville kunne leve uden hinanden. Derfor løber man ud i regnen efter sin elskede, og kaster sig i armene på ham. og siger undskyld med et lidenskabeligt kys.

læs mere
Nybegynder på kærlighedsfronten – Del 2

Nybegynder på kærlighedsfronten – Del 2

Denne historie handler nemlig ikke om et forladt og knust hjerte, men om et desparat forsøg på at rede et dødsdømt og helt ind til knoglemargen usundt forhold. Det handler om at være så overbevist om, at dette menneske er den eneste ene, og at alle alarmsignaler lyder som et smukt soundtrack til ens uendelige kærlighedsdrama.

læs mere
Nybegynder på kærlighedsfronten – Del 1

Nybegynder på kærlighedsfronten – Del 1

Når ens kærlighedsreferance er sine skilte forældre og Rose Calverts og Jack Dawsons dramatiske kærlighedshistorie, kan det godt være rigtig svært at navigere rundt kærlighedens kaotiske spil. Og det kan være svært, at mærke hvornår det ikke længere er kærlighed. Og det havde vi i den grad også svært ved. Der var altid en af os der havde magten, og den anden søgte bekræftelse.

læs mere
Venner for altid?

Venner for altid?

Det er ikke altid let at have et tæt venskab. Ligesom i kærlighedsrelationer kan man vokse fra hinanden, føle sig overset, glemt, udnyttet, og man kan føle, at man giver og giver uden at få noget tilbage. Men til forskel fra et kærlighedsforhold, synes jeg, at det er meget sværere at sige fra i et venskab.

læs mere
Mig og min ADHD

Mig og min ADHD

Du ville aldrig tro på, at jeg har en diagnose, hvis du ikke kendte mig. For umiddelbart er jeg fuldstændigt ligesom dig. Jeg har de samme følelser og oplever de samme ting, bare en smule mere end alle andre.  Jeg er oftest en rigtig glad pige, med benene solidt...

læs mere
Farvel farmor

Farvel farmor

  Min farmor og jeg har, siden jeg var spæd, været tæt knyttet til hinanden. Hun passede mig og mine brødre en del, og jeg har endda boet hos hende en periode, da min mor og far blev skilt. Hun var et utroligt varmt og jordnært menneske, og der var ikke nogen som...

læs mere
Til dig, der er let til tårer

Til dig, der er let til tårer

At turde at være sårbar er en enorm styrke, og selvom det kan føles ukontrollerbart, så er det en vanvittig god egenskab at have. Gråd bringer os tættere sammen og tættere på os selv. Så græd med dig selv, græd med hinanden og græd lige så meget du har lyst til!

læs mere

UngTilUngs blog

Vi er alle unge bloggere, der er mellem 18-35 år, som selv har erfaringer med at have det svært, men også er kommet ud på den anden side meget stærkere. Her på bloggen deler vi vores historier og erfaringer, i håb om, at det vil inspirere og motivere dig. Vores personlige fortællinger handler blandt andet om kærestesorger, skolepres, familieproblemer, ensomhed mm. Hvis der er særlige emner du gerne vil læse om, kan du øverst klikke dig ind på de forskellige temaer.