Bloggen

Mine tanker om sugardating

Mine tanker om sugardating

Et emne, der er meget oppe i tiden, er det såkaldte fænomen “sugardating”. Du har nok også hørt om det. Sugardating hører under kategorien “gråzoneprostitution” fordi, det — anderledes fra klassisk prostitution — ofte indebærer, at man har en dybere, mere personlig relation til “kunden”, og at ydelser ikke kun behøver at være sex, men også kan være selskab fx i form af at spise en middag eller gå en tur. Betalingen kan også være i form af gaver eller rejser i stedet for penge.

Så hvad tænker jeg om sugardating? Hmmm, den er svær.

læs mere
Aftenen, der ændrede mig (part 4 – på den anden side)

Aftenen, der ændrede mig (part 4 – på den anden side)

I dag er jeg 21 år gammel. Episoden der ændrede meget i mig skete for 8 år siden denne sommer. Har jeg sluppet det helt? Nej, det tror jeg ikke, at jeg har. Det gør man nok aldrig. Jeg kan sommetider huske tilbage på det og stadig blive vred. Vred over, at jeg ikke gik videre med det eller sagde kraftigere fra. Vred på min familie for den måde de håndterede det på. Heldigvis har min mor nu undskyldt et utal af gange, og ved nu, hvor forkert hendes reaktion var.

læs mere
SoMe-Skal skal ikke

SoMe-Skal skal ikke

Jeg er ret sikker på, at når det er svært for os at vælge SoMe fra, så er det ikke så anderledes end med hvilken som helst andre ting, vi vælger fra, som flertallet har valgt til. Vi føler os udenfor, vi føler vi burde gøre som de andre. Der er sikkert også andre faktorer, som at skærm giver os store mængder af dopamin, som vi bliver afhængige af. Men jeg tror også det andet har betydning. For shit altså hvor er det somme tider grænseoverskridende ikke at være så meget med som de andre.

læs mere

Sammenligner du dig også med andre?

Jeg vågner ofte i min seng efter en lang nats søvn og rækker som hypnotiseret ud efter min mobil. Jeg når knap nok at åbne mine øjne førend jeg falder over mennesker med nye seje jobs, søde kærestepar og pæne piger i bikini. Jeg når heller ikke at gnide søvnen ud af...

læs mere
Usikkerhed i en krisesituation

Usikkerhed i en krisesituation

  Jeg er gået i stå Jeg er gået i stå med mange ting her i corona – blandt andet en uddannelse, der skulle have været afsluttet i august 2020, som endnu ikke er færdig. Først fik det mig til at føle, at glæden og energien blev trykket ud af uddannelsen. Men...

læs mere
Må og skal jeg se flere?

Må og skal jeg se flere?

Hvilke regler gælder egentlig? Jeg syntes faktisk, det er lidt umuligt at finde rundt i, hvad der er okay, og hvad der ikke er okay i forhold til at se andre mennesker. Der har været så mange anbefalinger og de flyder lidt sammen for mig, og jeg har opgivet lidt at...

læs mere

UngTilUngs blog

Vi er alle unge bloggere, der er mellem 18-35 år, som selv har erfaringer med at have det svært, men også er kommet ud på den anden side meget stærkere. Her på bloggen deler vi vores historier og erfaringer, i håb om, at det vil inspirere og motivere dig. Vores personlige fortællinger handler blandt andet om kærestesorger, skolepres, familieproblemer, ensomhed mm. Hvis der er særlige emner du gerne vil læse om, kan du øverst klikke dig ind på de forskellige temaer.