fbpx

Bloggen

Jeg fandt et fællesskab i min sorgproces

Jeg fandt et fællesskab i min sorgproces

At være i en sorggruppe var min måde at italesætte og bearbejde min sorg på, men det er ikke ens betydende med at det virker for alle. Men en ting jeg tror, vil hjælpe rigtig meget, er at italesætte det med nogen, du føler dig tryg ved, og hvor der er et rum for at åbne op, og der er sat tid af til det.

læs mere
Fra usynlig til synlig

Fra usynlig til synlig

Måske har du, ligesom mig, følt dig usynlig, fordi du ofte er blevet overset, og måske har du til tider følt dig ensom eller deprimeret. Måske føler du dig ikke, der er en plads til dig i verden. Men det er der!

læs mere
Min angst og jeg

Min angst og jeg

Jeg har i mange år af mit liv levet en hverdag, hvor min faste følgesvend var min angst. Efter en beslutning om, at der skulle ske en forandring kontaktede jeg min læge, hvilket har betydet, at jeg i dag har min angst så meget under kontrol, at den ikke længere styrer min hverdag. Du kan her læse om min historie med angst og kampen mod den.

læs mere
At overkomme depression

At overkomme depression

Jeg vil forsøge at dele lidt af mine erfaringer i forhold til at leve med en depression, hvilket jeg har gjort de sidste 13 år af mit liv. Det var først, da jeg var 18 år, at jeg blev diagnosticeret med svær depression, hvilken for mig var en lettelse, da det bekræftede, at jeg rent faktisk havde en psykisk sygdom, og at jeg ikke kun gik rundt og følte mig forkert oppe i mit hoved.

læs mere
Studiestart

Studiestart

For nylig har mange fået svar på, om de er kommet ind på en uddannelse eller ej. Måske er du én af dem, som desværre ikke er kommet ind og sidder med en træls følelse i maven. Men fortvivl ikke. Det er helt forståeligt, at du er ked af det. Det er altid hårdt at få et afslag, men du skal vide, at det ikke betyder, at du som person ikke er god nok.

læs mere
Hvad med mig, mor?

Hvad med mig, mor?

Jeg er det ældste barn i huset, og dertil er jeg også den eneste af mine søskende, som ikke deler alt, jeg føler, og jeg har nok altid været tilbageholdende med at fortælle vores mor om, hvad der foregår i mit liv. Så det blev hurtigt sådan, at min mor dedikerede al hendes tid og opmærksomhed til at hjælpe og støtte mine andre søskende, hvor hun så, ret ofte, glemte mig i processen. For selvom jeg måske ikke siger det højt, så har jeg også brug for den slags omsorg fra min mor

læs mere
5 løfter til mig selv

5 løfter til mig selv

Nogle ville måske ryste lidt på hovedet af alle de tanker, jeg har gjort mig herom, men faktum er, at jeg har følt mig helt stresset i opløbet til min fødselsdag. Jeg er blot menneske og kan ikke lade være med at sammenligne mig med mine veninder, som står med kærester, forlovede, hus, graviditet, og nogle såmænd også med børn. Hvor jeg netop først er ved at runde af på 1. semester af mit studie, lever det mest stillestående singleliv i en lejlighed, der hver uge bliver dét mere lyserød eller huser nye blomstermotiver. Så altså, det skriger ikke ligefrem mandevenlighed. Og så har jeg stadig et par høns at plukke og bøder at betale med den satans spiseforstyrrelse, der har præget mit ungdomsliv.

læs mere

UngTilUngs blog

Vi er alle unge bloggere, der er mellem 18-35 år, som selv har erfaringer med at have det svært, men også er kommet ud på den anden side meget stærkere. Her på bloggen deler vi vores historier og erfaringer, i håb om, at det vil inspirere og motivere dig. Vores personlige fortællinger handler blandt andet om kærestesorger, skolepres, familieproblemer, ensomhed mm. Hvis der er særlige emner du gerne vil læse om, kan du øverst klikke dig ind på de forskellige temaer.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly