fbpx
Vejen ud af depression. 1 af 2

Vejen ud af depression. 1 af 2

Min depressions-historie: Jeg har lidt af depression fra jeg var omkring 16 til jeg var 27. Altså over 10 år. Jeg er nu 28 og både ude af depressionen og den anti-depressiv medicin jeg fik. Så vidt jeg husker blev jeg først diagnosticeret med depression da jeg var...

læs mere
Når man er ung – og stresset

Når man er ung – og stresset

Selvom min krop forsøgte at få min opmærksomhed, benægtede jeg alt. Jeg var overbevist om, at søvnløsheden ville gå i sig selv igen – det var bare et spørgsmål om tid. Men det var først, da en sød og omsorgsfuld kollega prikkede mig på skulderen, at jeg tog til lægen. Her var beskeden klar: du skal sygemeldes omgående.

læs mere
Sig nej

Sig nej

Mange af os har også svært ved at sige nej til ting, fordi vi gerne vil gøre folk tilfredse, og fordi vi måske gerne vil være den type, der altid er til at regne med, og som altid er klar på socialt samvær. Nogle gange glemmer man bare at lytte til, hvad ens egen krop fortæller én, om at man har brug for hvile og afslapning.

læs mere

UngTilUngs blog

Vi er alle unge bloggere, der er mellem 18-35 år, som selv har erfaringer med at have det svært, men også er kommet ud på den anden side meget stærkere. Her på bloggen deler vi vores historier og erfaringer, i håb om, at det vil inspirere og motivere dig. Vores personlige fortællinger handler blandt andet om kærestesorger, skolepres, familieproblemer, ensomhed mm. Hvis der er særlige emner du gerne vil læse om, kan du øverst klikke dig ind på de forskellige temaer.

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com