fbpx
Hvem gør du det for?

Hvem gør du det for?

Jeg har førhen været så  opslugt af andres følelser, meninger og værdier, at jeg næsten slet ikke har kunne mærke, hvad mine egne følelser, meninger og værdier var. Mit eget kompas var helt itu, fordi jeg kun handlede ud fra andres holdninger og troede, at deres lykke også var min lykke.

læs mere
Er sex en pligt?

Er sex en pligt?

Sex kan være noget af det mest lækre, lidenskabelige, og endda hyggelige, vi kan foretage os med et andet menneske. Hvad enten det er en kæreste, ven, eller en du har mødt til fredagsbar. Der er ikke nogen korrekt opskrift, og det er ikke mere eller mindre rigtigt at gøre det med en kæreste, end med en du lige har mødt. Nogle gange er kemien der bare, og nogle gange har du bare lyst. Her er nøgleordet lyst.

læs mere
Hvordan jeg vil starte godt ud i det nye år

Hvordan jeg vil starte godt ud i det nye år

Første ting, jeg vil have styr på i det nye år, er mit rod. Jeg håber, det vil hjælpe mig til at finde en indre fred og ro, at der bliver gjort ordentlig rent og ryddet op. Det første, jeg vil gøre, er at finde alt det tøj, som jeg ikke bruger mere. Det skal gives til...

læs mere
Vil du udfordre dig selv?

Vil du udfordre dig selv?

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange af os har det bedst, når vi bare gør, som vi plejer. Vi har det nok alle bedst i vores vante rammer, og det er der heller ikke noget galt i. Gode rutiner er så vigtige, og jeg har selv mange rutiner hver eneste dag, som jeg slet ikke tænker over – jeg gør det bare. Men jeg kender selv til den følelse af, at jeg måske kommer til at gemme mig lidt for meget og måske kører lidt for meget i det samme spor nogle dage.

læs mere
De svære nytårsforsætter

De svære nytårsforsætter

Det har lige været nytår, og det er traditionen tro tid til at lave nytårsforsætter. Ofte har jeg oplevet, at jeg selv har lavet nytårsforsætter i forhold til den, jeg troede, jeg skulle være, eller andre gerne ville have, jeg skulle være. Måske har du også prøvet at have lavet nytårsforsætter om at dyrke mere motion, tabe dig eller være mere social. Eller måske har du droppet dem helt, da de kun førte til skuffelser. Men hvis vi også skal være helt ærlige, så holder de jo oftest ikke særligt længe.

læs mere
New Year, New me – Eller hvordan?

New Year, New me – Eller hvordan?

Det nye år er startet, vi har festet og skålet og ønsket hinanden rigtig godt nytår. Vi har måske tænkt en masse tanker om det gamle år, hvad der har været godt, og hvad der måske har været mindre godt. Jeg har selv en følelse af, at 2019 var et godt år for mig på...

læs mere
Slip ud af malstrømmen

Slip ud af malstrømmen

Jeg har følt mig svigtet af en, jeg holdt af. Man kan lære meget om sig selv ved at finde ud af, hvorfor man føler sig svigtet, for så ved man, hvilke handlinger man ikke tolererer og i hvilken kontekst. Men det kan føre til selvtortur at dvæle ved det.  Man kan nemt...

læs mere

UngTilUngs blog

Vi er alle unge bloggere, der er mellem 18-35 år, som selv har erfaringer med at have det svært, men også er kommet ud på den anden side meget stærkere. Her på bloggen deler vi vores historier og erfaringer, i håb om, at det vil inspirere og motivere dig. Vores personlige fortællinger handler blandt andet om kærestesorger, skolepres, familieproblemer, ensomhed mm. Hvis der er særlige emner du gerne vil læse om, kan du øverst klikke dig ind på de forskellige temaer.

Er du mellem 16 - 35 år!Vil du hjælpe os med at blive bedre ved at svare på 4 spørgsmål?

Her hos UngTilUng arbejder vi hele tiden på at blive bedre til at hjælpe unge, derfor er din feedback meget værdsat.

Klik på linket her og besvar de 5 spørgsmål

På forhånd tak UngTilUng teamet!

Er du mellem 16 - 35 år!Vil du hjælpe os med at blive bedre ved at svare på 5 spørgsmål?

Her hos UngTilUng arbejder vi hele tiden på at blive bedre til at hjælpe unge, derfor er DIN FEED BACK meget værdsat.

Klik på linket her og besvar de 5 spørgsmål

På forhånd tak UngTilUng teamet!

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly