fbpx
Grooming sætter sine spor

Grooming sætter sine spor

Jeg citerer fra Red Barnets hjemmeside: “Grooming beskriver en proces, som består af en række elementer der leder frem til målet. Grundlæggende går grooming ud på, at en voksen, ældre eller mere erfaren person får taget magten eller styringen over et offer, som så kan blive udnyttet seksuelt.”

læs mere
En god måde at holde fast i rutinerne

En god måde at holde fast i rutinerne

Nu er der efterhånden gået et par måneder, hvor alles hverdag stort set kun har handlet om COVID-19, og det tror jeg, vi alle godt kan mærke i hele kroppen. Danmark begynder ligeså stille at åbne op, men der er stadig mange af os, der måske ikke lige kommer tilbage til skole eller job inden for den nærmeste fremtid – og måske først efter sommer.

læs mere
Corona-Lisa

Corona-Lisa

Jeg hader, hader, hader virkelig meget at være så meget alene med mig selv, som jeg har været de sidste par uger på grund af den her virus. Jeg savner min hverdag, mine venner og min familie. Gudskelov har Skype da kunne aflaste lidt, men det er bare ikke det samme! For nu er hudsulten også ved at tage over. Jeg havde ikke tænkt over hvor meget et kram eller sågar bare et håndtryk kunne betyde, før det lige pludselig var blevet forbudt…

læs mere
4 gode bøger du bør læse

4 gode bøger du bør læse

Samfundet er sat på pause, og det giver mange mere tid til at fordybe sig og lave ting, som man normalt ikke har så meget tid til. Derfor vil jeg her anbefale nogle gode bøger, man kan kaste sig over for at få en pause fra alt coronasnakken og ikke mindst de sociale medier.

læs mere
Overspisning: Når hjernen har svært ved at sige stop

Overspisning: Når hjernen har svært ved at sige stop

De første gange jeg begyndte at tænke over, om jeg havde et problem med min mad, var da jeg var omkring 23. Men mit problem med mad startede faktisk mere end 10 år tidligere. Det har bare taget mig utrolig lang tid at finde ud af, at jeg faktisk havde et problem – og at jeg faktisk overspiste virkelig meget. Nu runder jeg snart de 28, og min spiseforstyrrelse er stadig en del af mit liv – men jeg har lært at takle den på bedste vis, og kunne sige til mig selv at jeg er god nok som jeg er.

læs mere
3 serie-anbefalinger til at fordrive tiden med

3 serie-anbefalinger til at fordrive tiden med

Nu hvor mange af os har lidt ekstra tid i hverdagen, og påskeferien måske også er startet for mange af os, så kan det være svært at finde på noget nyt at se, når man har brug for at koble lidt af og komme lidt væk fra alt COVID-19 snakken. Så luk ned for alle de sociale medier, nyheds medier og lås døren – for her kommer et par serier, som jeg selv er helt opslugt af!

læs mere
Kreative, online udfordringer

Kreative, online udfordringer

Vi er mange, der har brug for at være en del af et fællesskab, og især her for tiden. Jeg har lavet lidt research for at finde et kreativt, online rum, der passer til mig. Jeg kan nemlig mærke på mig selv, at jeg har brug for at være kreativ i disse tider, og jeg har derfor fundet et par udfordringer på nettet, der kan sætte gang i min kreativitet.

læs mere

UngTilUngs blog

Vi er alle unge bloggere, der er mellem 18-35 år, som selv har erfaringer med at have det svært, men også er kommet ud på den anden side meget stærkere. Her på bloggen deler vi vores historier og erfaringer, i håb om, at det vil inspirere og motivere dig. Vores personlige fortællinger handler blandt andet om kærestesorger, skolepres, familieproblemer, ensomhed mm. Hvis der er særlige emner du gerne vil læse om, kan du øverst klikke dig ind på de forskellige temaer.