fbpx
Vasketøj og selverkendelse

Vasketøj og selverkendelse

For er jeg egentlig ikke en dårlig veninde, hvis jeg ikke tager mig tiden til en kop kaffe og til at lytte til det seneste gossip og brok? Og sutter jeg ikke som datter, hvis ikke lige jeg får besøgt de gamle? Absolut ikke – det skal jeg lige huske på.

læs mere
At have en handicappet bror

At have en handicappet bror

På grund af min lillebrors handicap, kan det svært at snakke med ham om bestemte ting. Jeg har tit i min barndom savnet at jeg kunne snakke med ham om de svære ting. Det har gjort, at jeg har følt mig ensom, og måske også har lukket mig lidt inde.

læs mere
Mit inderste jeg

Mit inderste jeg

Jeg er biseksuel. I mange år af mit liv følte jeg det som om, at der var noget, der var forkert inde i mig, og jeg havde meget svært ved at finde ud af, hvad det var. Det var lige indtil den dag, hvor jeg blev smaskforelsket i en kvinde - sådan forelsket med åndenød...

læs mere
Back at it – How to

Back at it – How to

Welcome back! For gymnasieeleverne og folkeskoleeleverne er skoleåret officielt skudt i gang. De, der går på de videregående uddannelser, har heldigvis for dem lidt tid endnu til at lade op til rusturen. Der følger selvfølgelig mange blandede følelser med, når det...

læs mere
Min første rejse alene

Min første rejse alene

Kender I det, når man gerne vil prøve nye ting og udfordre sig selv? Det kender jeg, men jeg kender også følelsen af, at det kan være svært rent faktisk at gøre det. Jeg tænker tit, at jeg ikke er god nok, og de tanker ødelægger det for mig. Jeg er træt af at føle, at...

læs mere

UngTilUngs blog

Vi er alle unge bloggere, der er mellem 18-35 år, som selv har erfaringer med at have det svært, men også er kommet ud på den anden side meget stærkere. Her på bloggen deler vi vores historier og erfaringer, i håb om, at det vil inspirere og motivere dig. Vores personlige fortællinger handler blandt andet om kærestesorger, skolepres, familieproblemer, ensomhed mm. Hvis der er særlige emner du gerne vil læse om, kan du øverst klikke dig ind på de forskellige temaer.

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com