3 gode råd når kærligheden svigter

3 gode råd når kærligheden svigter

Hvad gør man ved kærlighed? Hvad hvis den ikke er gengældt? Hvad hvis kærligheden forsvinder? Hvis den bliver taget fra én? Eller hvis ens elskede finder en anden? Endt kærlighed rummer uendelig mange spørgsmål, og den kan føles så abstrakt, at det kan være svært at...

læs mere
Top 5 Efterårsvenlige Bøger

Top 5 Efterårsvenlige Bøger

Vinterhalvåret har for alvor taget fart! Det er koldt, det regner og helt ærligt, så venter man egentlig bare på, det bliver jul (I hvert fald hvis du er ligeså begejstret for klejner og Pyrus som jeg). Men om ikke andet, så er det det perfekte vejr til en dag under...

læs mere
De gode voksne

De gode voksne

På det seneste er jeg begyndt at skrive om flere episoder fra min egen barndom og ungdom. I den søgen har jeg fundet ud af, at alt langt fra er så sort og hvidt, som jeg troede. Jeg fandt mange lyspunkter i de perioder i mit eget liv, som jeg havde oplevet som meget...

læs mere
En selvbevidst morgenrutine

En selvbevidst morgenrutine

Ligeså meget som jeg elsker spontanitet, så har jeg altså også bare en forkærlighed for rutiner. Heriblandt min morgenrutine, som sjældent slår fejl i at give mig en solid start på dagen. Jeg er generelt ret så bevidst om hvad jeg gør og hvad jeg kan gøre, for at give mig selv et lille moodboost, så morgenen for mig, er et af de vigtigste tidspunkter for dagen.

læs mere
Min første non-alkohol fest

Min første non-alkohol fest

Jeg har tidligere lavet et blogindlæg om, hvordan alkohol har fyldt i mit liv og stadig gør. Hvis du har lyst, vil jeg anbefale dig lige at hoppe ind og læse det først. Det hedder “Alkoholens slør”, men du kan nok alligevel godt læse med her nu uden først at have læst det. 🙂

læs mere
At føle sorg – del 2/2

At føle sorg – del 2/2

Da et familiemedlem havde fået konstateret kræft, blev jeg ked af det. Det vækkede følelser og spørgsmål, som jeg ikke kendte til før. Jeg havde aldrig mistet nogen tæt på mig før (7-9-13) og var bange for, at nu var det nu. Det mest betryggende ved den sorg var dog, at jeg ikke var alene om den.

læs mere

UngTilUngs blog

Vi er alle unge bloggere, der er mellem 18-35 år, som selv har erfaringer med at have det svært, men også er kommet ud på den anden side meget stærkere. Her på bloggen deler vi vores historier og erfaringer, i håb om, at det vil inspirere og motivere dig. Vores personlige fortællinger handler blandt andet om kærestesorger, skolepres, familieproblemer, ensomhed mm. Hvis der er særlige emner du gerne vil læse om, kan du øverst klikke dig ind på de forskellige temaer.

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com