fbpx

Vil du være frivillig i UngTilUng?

UngTilUng drives primært af frivillige, og der er mange forskellige ting at lave, hvis du er mellem 18 og 35 år og vil være med. Som frivillig får du adgang til online kompetenceforløb og supervision, og du bliver en del af et fællesskab, hvor vi er sammen om at skabe en platform, der hjælper unge, dér hvor de gerne vil hjælpes.

Frivillig i den åbne mentorsamtale og mentorforløb

Har du en social- eller sundhedsfaglig baggrund, eller er din baggrund inden for pædagogik eller psykologi, kan du gøre en stor forskel som frivillig i vores åbne mentorsamtale og/eller mentorforløb.

Frivillig med egne erfaringer

Hvis du selv er kommet igennem en svær tid eller har lært at håndtere psykiske eller sociale udfordringer, har du erfaringer, som kan hjælpe andre unge. Som frivillig hos os deler du dine personlige erfaringer med andre og gør en forskel.

Du kan også være med…  

Der skal mange forskellige kompetencer til for at drive UngTilUng, lige fra journalistik- og kommunikationsfaglighed over fundraising og markedsføring. Vi hører også gerne uopfordret fra dig, hvis du vil bidrage med noget helt tredje.

Alle frivillige gennemgår et online kompetenceforløb og skriver under på, at de vil overholde tavshedspligt samt UngtilUngs retningslinjer.

Ledige jobs

Skribent
Læs mere her

Blogger
Læs mere her

SoMe Manager
Læs mere her

Mentor til den åbne mentorsamtale
Læs mere her

Mentor til mentorforløb
Læs mere her

Chatter
Læs mere her

 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly