Vil du være frivillig i UngTilUng?

UngTilUng drives primært af frivillige, og der er mange forskellige ting at lave, hvis du er mellem 18-35 år og vil være med. Som frivillig bliver du klædt på til din rolle gennem vores digitale uddannelse og supervision. Du bliver herudover en del af et fællesskab, hvor vi er sammen om at skabe en platform, der hjælper unge, der har det svært.

Frivillig mentor

Har du en social- eller sundhedsfaglig baggrund, eller er din baggrund inden for pædagogik eller psykologi, kan du gøre en stor forskel som frivillig mentor i vores åbne mentorsamtale og/eller mentorforløb, hvor du støtter unge i at skabe den forandring, de ønsker i deres liv.

Frivillig med egne erfaringer

Hvis du selv er kommet igennem en svær tid eller har lært at håndtere psykiske eller sociale udfordringer, har du erfaringer, som kan hjælpe andre unge. Som chatter, blogger eller SoMe manager hos UngTilUng deler du dine personlige erfaringer med andre unge og gør en forskel.

 

 

 

 

Du kan også være med…  

Der skal mange forskellige kompetencer til for at drive UngTilUng, lige fra journalistik- og kommunikationsfaglighed over fundraising og markedsføring. Som frivillig skribent hjælper du fx med at lave selvhjælpsartikler til UngTilUngs selvhjælpskasse. 

Vi hører også gerne uopfordret fra dig, hvis du vil bidrage med noget helt tredje.

Alle frivillige gennemgår en online uddannelse inden de starter og skriver under på en frivilligaftale.

 

Ledige frivilligjobs

Vi søger løbende nye frivillige.

Du kan altid se, hvilke ledige frivilligjobs, vi har på frivilligjob.dk.

Klik her