fbpx

Bliv frivillig hos UngTilUng

UngTilUng drives primært af frivillige. Vi er i dag cirka 100 unge fra hele landet. Og der er mange forskellige ting at lave, hvis du er mellem 18 og 35 år og vil være med. Som frivillig får du adgang til online kurser og supervision, og du bliver en del af et fællesskab, hvor vi er sammen om at skabe en platform, der hjælper unge, dér hvor de gerne vil hjælpes.

Her kan du læse om vores frivilligområder og se aktuelle jobopslag.

Frivillig i rådgivningen

Har du en social- eller sundhedsfaglig baggrund, eller er din baggrund inden for pædagogik eller psykologi, kan du gøre en stor forskel som frivillig i vores online rådgivning.

Frivillig med egne erfaringer

Hvis du selv er kommet igennem en svær tid eller har lært at håndtere psykiske eller sociale udfordringer, har du erfaringer, som kan hjælpe andre unge. Som frivillig hos os deler du dine personlige erfaringer med andre og gør en forskel.

Du kan også være med…  

Der skal mange forskellige kompetencer til for at drive UngTilUng, lige fra journalistik- og kommunikationsfaglighed over fundraising og markedsføring. Vi hører også gerne uopfordret fra dig, hvis du vil bidrage med noget helt tredje.

Alle frivillige gennemgår et online kompetenceforløb og skriver under på, at de vil overholde tavshedspligt samt UngtilUngs retningslinjer.

Kontakt os

Synes du UngTilUng lyder spændende, men måske er i tvivl om, hvordan du bedst kan bidrage, så send os endelig en mail med dine spørgsmål og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Skriv til vores UngTilUng koordinator Rikke på rk@boligsocial.dk