fbpx

Login

Usikkerhed i en krisesituation

 

Jeg er gået i stå

Jeg er gået i stå med mange ting her i corona – blandt andet en uddannelse, der skulle have været afsluttet i august 2020, som endnu ikke er færdig. Først fik det mig til at føle, at glæden og energien blev trykket ud af uddannelsen. Men jeg har indset, at det ikke gavner mig at have fokus på, hvad der ikke kan lade sig gøre.

Jeg har også udsat ting for længe i stedet for bare at gøre dem på nye måder, og det har gjort mig trist. Jeg blev ved med at tænke, at jeg gør det lige om lidt, når alt er normalt igen. Men nu har jeg indset, at det kan jeg ikke vente på. Og hvad skulle jeg egentlig også vente på, verden bliver nok aldrig helt som før igen, og jeg må i stedet tilpasse mig det nye.

Jeg i stedet begyndt at gøre de ting jeg kan og nyde dem. Og så er jeg begyndt at tænke i nye baner og opnå det jeg gerne vil på nogle anderledes måder.

Mit mantra der vender mine tanker

Jeg kan ikke ændre på situationen, og det jeg generelt har taget med mig, fra alle de andre kriser jeg har stået i, er at have en tillid til at alt nok skal gå. Jeg bruger somme tider et mantra for mig selv: ”Alt løser sig for mig”.

Jeg oplever, at det giver mig en ro at læne mig tilbage i tillid til at alt løser sig for mig. Så slipper jeg mange af mine bekymringer. Det mantra løser ikke kriser, men det gør dem langt lettere at komme igennem. Det giver mig energi til at tage næste skridt. Det gør mig glad, og det vender katastrofetanker til optimistiske tanker. Og det gør hele forskellen for mig.