fbpx

Login

UngTilUng vision, mission og værdier

Bliv klogere på vores vision & mission

Vision

Vores vision med UngTilUng er at skabe et univers, hvor unge kan dele deres udfordringer, tanker og følelser, samt give dem muligheden for at arbejde med sig selv gennem digitale initiativer og sunde fællesskaber. 

Vi ønsker, at unge har mulighed for at lære af hinanden, støtte hinanden og have et fællesskab, hvor de kan skabe nye sunde relationer. Alle unge skal vide, at de kan få hjælp til at håndtere deres udfordringer, og at de ikke er alene. Det skal ikke være tabubelagt at søge hjælp, men tværtimod noget at være stolt af. De unge skal vide, at de altid kan gå til UngTilUng.com og få hjælp og støtte fra andre unge og fra UngTilUngs mange frivillige.

Vi ønsker at give alle unge muligheden for at skabe et liv fyldt med trivsel.  Vi tror på, at vi med UngTilUng vil hjælpe unge med at udvikle sig og give dem nye muligheder for selvudvikling, hjælp og relationer, som de ellers ikke ville have haft.

 

Mission

For at lykkes med vores vision skaber vi hos UngTilUng en digital platform, hvor unge føler sig trygge, forstået og kan få hjælp til det, der fylder i deres liv. Det er helt normalt at gå igennem diverse udfordringer som ung, og det er vigtigt for os, at de unge, der kommer til os, både ved, at de ikke er alene, at der er andre, der har det som dem, og at de godt kan få det bedre. De unge kan med hjælp fra vores digitale initiativer støtte hinanden samt dele deres udfordringer med hinanden og vores team af frivillige. 

Dette gør vi gennem forskellige digitale tilbud, hvor unge frivillige med egne erfaringer med at have det svært støtter unge i deres udvikling. De frivillige møder ikke blot de unge med forståelse og anerkendelse, men kan også give de unge værktøjer til at håndtere deres udfordringer i hverdagen – så de unge selv kan skabe den positive forandring i deres liv. 

Derudover giver vi de unge en viden om, at de aldrig er alene, ligesom vi skaber digitale sunde fællesskaber, hvor de unge kan føle, at de hører til og har mulighed for at skabe relationer for livet. 

Vi styrker unges trivsel ved at give dem et sted, hvor de kan dele deres udfordringer, give støtte og udveksle erfaringer med andre unge og frivillige, der kan relatere til, hvordan de unge har det. Vi skaber på den måde et digitalt fællesskab,  hvor de unge føler sig hørt og accepteret, og hvor de kan hjælpe hinanden med at opnå deres mål