UngTilUngs frivillige

Mentorer

Rebecca, 25 år

Rebecca, 25 år

Frivilligkoordinator
Jeg er cand.mag i organisationspsykologi. Jeg tror på, at når vi mennesker er glade, så bruger vi det overskud på at hjælpe andre. Jeg mener, at én af vores vigtigste opgaver er at udleve vores iboende solidaritet.

Line, 24 år

Line, 24 år

Jeg er ved at uddanne mig til pædagog. Lige siden jeg var helt lille, har jeg altid vidst, at jeg gerne ville arbejde med mennesker. Jeg vil derfor gerne hjælpe og gøre en forskel andre mennesker.

Helene, 24 år

Helene, 24 år

Jeg er lærerstuderende. Jeg kan rådgive i valg af uddannelse, strukturering af skema/lektier/fritid, eksamen og eksamensangst, men jeg kan også rådgive om positive tanker, kost og motion.

Nikoline, 24 år

Nikoline, 24 år

Jeg studerer til socialrådgiver. Jeg vil gerne hjælpe unge med at mestre deres liv og motivere dem til at ændre det, de selv kan ændre og give dem redskaber til det, de har behov for hjælp til at ændre.

 

Sofia, 25 år

Sofia, 25 år

Jeg hedder Sofia og læser til sygeplejerske. Som mentor vil jeg gerne være med til at rådgive og støtte unge, som har behov for hjælp, til at håndtere svære tanker eller følelser.    

Nadia, 29 år

Nadia, 29 år

Jeg er uddannet pædagog. Jeg har valgt at blive frivillig i UngtilUng da jeg selv har været en del igennem i mit liv og nu gerne vil være med til at hjælpe andre unge med de udfordringer, de kan stå i. 

Simone, 22 år

Simone, 22 år

Til daglig er jeg psykologistuderende, og jeg har valgt at blive frivillig i UngTilUng, fordi det betyder meget for mig, at kunne hjælpe andre når livet gør ondt – både med hverdagens små problemer og de større dilemmaer.

Mia, 27 år

Mia, 27 år

Jeg læser til socialpædagog. Jeg tror at alle mennesker besidder styrker og positive egenskaber, som kan hjælpe os, når livet er svært – nogen gange har vi bare brug for hjælp til at få øje på dem. Jeg sidder klar til at lytte til, hvad du har på hjertet.

Sofie, 24 år

Sofie, 24 år

Jeg læser cand.psykologi. Jeg sidder klar til at lytte til, hjælpe og støtte dig i dine små og store udfordringer og i samspil finde frem til måder, du kan håndtere dine udfordringer på. 

Suad, 22 år

Suad, 22 år

Jeg er socialrådgiverstuderende. Jeg går op i at kunne hjælpe andre gennem samtaler og motivation. Jeg kan både lytte og komme med råd. Livet kan være svært en gang i mellem, men at kunne få lettet sit hjerte om sine bekymringer kan formindske smerten.

Oliver, 29 år

Oliver, 29 år

Vi er alle forskellige og det skal der i den grad være plads til! Vi lever i en tid, hvor alting, ofte, foregår i et højt tempo. Derfor er mine samtaler for alle og samtidig et sted hvor der er plads til at snakke om det hele. En samtale hvor der bliver lyttet til dig og det du brænder inde med.

Louise, 26 år

Louise, 26 år

Jeg er uddannet pædagog. Jeg sidder klar til at lytte og hjælpe dig med dine udfordringer samt støtte hen imod en positiv udvikling og trivsel i hverdagen.

Maria, 26 år

Maria, 26 år

Jeg læser psykologi. Jeg har følt en stor omsorg for mennesker, som har det svært. Derfor vil jeg gerne stå til rådighed med et lyttende øre og min forståelse – to ting som kommer lige fra hjertet.

Marie, 24 år

Marie, 24 år

Jeg er ved at uddanne mig til psykolog. Jeg har valgt at blive frivillig, da jeg gerne vil være en støtte for dig, der har brug for hjælp eller rådgivning. Jeg hjælper gerne med små og store ting.

Julie, 26 år

Julie, 26 år

Cand. pæd. i pædagogisk psykologi. Som frivillig i UngTilUng har jeg muligheden for at gøre det, jeg brænder aller mest for – nemlig at gøre en forskel for unge. Jeg har både min faglighed og nogle personlige erfaringer med psykisk sårbarhed, som jeg ønsker at bruge til at hjælpe andre.

Sofie, 28 år

Sofie, 28 år

Jeg er uddannet international socialrådgiver, og jeg brænder for at hjælpe unge med at få et bedre selvværd. Jeg har mange konkrete værktøjer til at håndtere svære følelser og tanker og kan især hjælpe med emner som køn, seksualitet, kærlighed, tvivl og spiseforstyrrelser.

Heidi, 24 år

Heidi, 24 år

Jeg er i gang med en professionsbachelor i ergoterapi. Jeg er frivillig mentor i UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe og støtte unge der har det svært. Jeg vil gerne bidrage med gode råd til at håndtere en udfordring, store som små, for alt jeg ønsker er at du har det godt.

Israa, 27 år

Israa, 27 år

Jeg er studerende på kandidatuddannelsen i psykologi. Du kan komme til mig, når du undergår svære og følelsesladede situationer – og ingen udfordringer er for små hos mig. Jeg lytter og støtter dig igennem din proces og hjælper dig med at udforske og forstå dine følelser, tanker og værdier således, at de bliver din styrke til at overkomme dine udfordringer.

Rasha, 24 år

Rasha, 24 år

Bachelorstuderende i Psykologi og Socialvidenskab. Jeg har valgt at være en del af UngTilUng, da jeg gerne vil bidrage med noget positivt til dem, der har brug for det under svære og udfordrende perioder. Så jeg er altid klar på at lytte, støtte og vejlede dig på rette vej.

Christina, 34 år

Christina, 34 år

Jeg er cand.mag. i Psykologi og Pædagogik & Uddannelsesstudier. Til daglig vejleder jeg studerende i projektarbejde på Roskilde Universitet. Jeg er frivillig, fordi jeg tror på, at det er vigtigt at unge har et sted og en person at gå til, hvis de oplever usikkerhed eller udfordringer. Derfor sidder jeg klar til at lytte til det, som du kommer med og til at få nye perspektiver på en situation.

Sisse, 32 år

Sisse, 32 år

Jeg er kandidat i Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier. Ud fra egne erfaringer ønsker jeg at støtte andre unge i deres udvikling og udfordringer. Jeg har primært erfaring med spiseforstyrrelse, depression, seksualitet og studievanskeligheder.

Cecilie, 25 år

Cecilie, 25 år

Jeg er uddannet social og special pædagog.
Jeg ønsker at, hjælpe unge som har det svært, igennem min faglige men også egen erfaring, som jeg har med i bagagen.

Mikkel, 27 år

Mikkel, 27 år

Cand. Psych. Jeg blev frivillig hos ungtilung fordi jeg gerne ville hjælpe mennesker. Som din rådgiver vil jeg støtte dig igennem dine problemer. Jeg kan blandt andet hjælpe med kærestesorger, bekymringer om helbred, skam, stress, manglende motivation, angst og fobier.

Eline, 24 år

Eline, 24 år

Jeg bliver færdiguddannet som psykolog om 1 år, og jeg har altid vidst, at jeg gerne ville arbejde med mennesker. Jeg har valgt at blive frivillig, fordi jeg synes, ingen skal være alene om at have det svært. Derfor er jeg klar til at lytte til hvad end, der fylder for dig.

Mathilde, 30 år

Mathilde, 30 år

Cand. Psych. Jeg er frivillig, fordi jeg tror på at ingen skal stå alene overfor hverdagens kampe. Mit håb er at vi sammen kan arbejde for at du kan finde fodfæstet midt i usikkerheden så du kan bevæge dig mod det liv du ønsker.

 

Signe, 23 år

Signe, 23 år

Jeg er ved at uddanne mig til psykolog. Jeg har valgt at blive frivillig, da jeg gerne vil stå til rådighed som en hjælp og et lyttende øre til mennesker, der har nogle udfordringer eller har det svært og støtte en positiv udvikling.

Line, 25 år

Line, 25 år

Jeg er uddannet pædagog og sidder klar til at lytte til hvad du har på hjerte – og støtte dig i dit livs udfordringer. Jeg har selv været igennem nogle svære ting i livet. Derfor finder jeg det meningsfuldt at bruge mine erfaringer og min faglige viden, til at hjælpe dig, med at finde vejen igen – ligesom jeg selv har fundet vejen i livet.

Lærke, 27 år

Lærke, 27 år

At være menneske i verden kan nogle gange føles SÅ uoverskueligt. Når problemerne rammer, rammer de oftest på samme tid og det føles overvældende. Jeg er her, lytter og guider det jeg kan.

Christian, 29 år

Christian, 29 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, da jeg ved hvor vigtigt det er at have nogen at tale med. Jeg håber på, at være med til at skabe et trygt rum, hvor der er plads til store og små problemer.

Sabine, 29 år

Sabine, 29 år

Jeg er frivillig for at gøre en forskel for andre, både som et lyttende øre, sparring på konkrete udfordringer eller andet. Vi samarbejder om det, du har behov for hjælp til, så du bedst muligt selv kan håndtere dine udfordringer fremadrettet.

Ida, 29 år

Ida, 29 år

Uddannet psykolog. Jeg vil gerne være en lyttende støtte for unge, som har det svært og som mangler nogen at tale med om forskellige udfordringer, som man kan støde på i løbet af sit ungdomsliv. Sammen kan vi blive klogere på, hvad der kunne være hjælpsomt og mulige løsninger.

Chattere

Steffen, 27 år

Steffen, 27 år

Frivilligkoordinator
Jeg blev koordinator og chatrådgiver i dette projekt, da jeg tror på styrken i det frivillige/sociale fællesskab.

Theresa, 32 år

Theresa, 32 år

Jeg er en del af Ungtilung, da jeg gerne vil være med til at motivere og inspirere andre unge folk til at finde deres passion tro på sig selv og ikke mindst de små glæder i hverdagen.

 

Alex, 23 år

Alex, 23 år

Jeg arbejder som frivillig I UngTilUng, da jeg selv har oplevet hvordan det er at have en hård ungdom uden nogen at dele det med.

Mille, 26 år

Mille, 26 år

Jeg har en passion for at hjælpe andre mennesker, der har det svært. Med min egen bagage og erfaringer er jeg klar til at hjælpe dig igennem sorg, ensomhed og frustration.

Line, 21 år

Line, 21 år

I starten af min skoletid blev jeg mobbet, hvilket prægede mit liv meget. Derfor har jeg en forståelse for, hvorfor unge kan have brug for at skrive med nogen, som lytter og prøver på at forstå dem.

Anne, 27 år

Anne, 27 år

At kunne hjælpe og lytte til andre mennesker er en dyd, og jeg er her af selv samme grund. Jeg har selv oplevet gode som dårlige ting, derudfra ved jeg at lyset er mere nær, end man selv går og tror.

Marian, 22 år

Marian, 22 år

Jeg læser til daglig socialrådgiver, og grunden til at jeg er frivillig hos Ungtilung er, at det betyder meget for mig at være der for andre mennesker.

Sarah, 28 år

Sarah, 28 år

Jeg vil gerne støtte, unge der kæmper med forskellige udfordringer – præcis som jeg selv har gjort.

Emilie, 21 år

Emilie, 21 år

Jeg vil gerne hjælpe andre unge med at få sat ord på det, de har det svært ved og tage et skridt nærmere at få det godt. Jeg her for at hjælpe dig, så du ikke skal føle, at du står alene med dine problemer.

Louise, 28 år

Louise, 28 år

Jeg har selv erfaring med en svær periode med angst og studiestress, som jeg nu er kommet ud af, og jeg lært at håndtere stress i fremtiden, som der kan være nok af i min funktion som aktiv studerende 🙂

Asta, 21 år

Asta, 21 år

Jeg er frivillig hos Ungtilung, da jeg gerne vil være den støtte og den lyttende person, som hjælper unge med deres problemstillinger de oplever i deres hverdag.

Amina, 19 år

Amina, 19 år

Jeg har valgt at blive frivillig i UngTilUng, da jeg brænder for at give en hjælpende hånd til dem, som har brug for det.

Freja, 21 år

Freja, 21 år

Jeg hedder Freja, og jeg er 21 år. Jeg studerer til socialrådgiver og drømmer om at kunne gøre en forskel, derfor er jeg frivillig hos UngTilUng.

Helene, 19 år

Helene, 19 år

Jeg har valgt at være frivillig i UngTilUng, fordi jeg ønsker, at hjælpe andre unge med at se deres potentiale og give dem en tro på, at de er gode nok – præcis som de er!

Cathrine, 21 år

Cathrine, 21 år

Jeg er her for at hjælpe med det, der er svært. Jeg ved, at tankerne kan tumle og problemerne vokse, hvid der ikke er nogen at tale med. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig med at se udfordringerne i et andet lys.

 

Rick, 24 år

Rick, 24 år

Igennem mange år var jeg plaget af ensomhed og misbrug – Men står nu på den anden side. Klar til at lytte til lige netop dig! Ingen problemer er for små, og jeg sidder klar til at lytte til, hvad end du har på hjertet.

Malene, 32 år

Malene, 32 år

Jeg er nu stærkere igennem en periode, hvor jeg hver morgen vågnede op til en syg mor, et konfliktfyldt forhold til min far og en hørehandicappet bror. Nu er det på tide jeg er der for andre, som jeg ville ønske nogen var der for mig.

Melissa, 22 år

Melissa, 22 år

Jeg læser til daglig til psykoterapeut. Jeg er frivillig i UngTilUng, da jeg gerne vil være med til at hjælpe andre unge i deres svære perioder, og derfor sidder jeg klar med et lyttende øre.

Borsi, 28 år

Borsi, 28 år

Jeg er UngTilUng frivillig, fordi jeg mener, at alle fortjener forståelse. Vi har alle oplevet et eller andet problem i vores liv, og det er helt okay. Det vigtigste er, at man lærer af problemerne. Jeg er her for at lytte, og du er her for at dele. Næste gang er det måske din tur til at lytte 🙂

Louise, 32 år

Louise, 32 år

Jeg er frivillig UngTilUng, fordi jeg gerne vil være med til at hjælpe unge med svære problemer, tvivl eller forvirring over forskellige ting. Det er altid godt at snakke med andre om sine problemer. Og det vil jeg gerne stå til rådighed for.

Nanna, 19 år

Nanna, 19 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil give unge et frirum, hvor man kan tale frit, anonymt. Jeg synes, det er så vigtigt, at alle har muligheden for, at blive lyttet til , og få et andet perspektiv på en hvilken som helst situation.

Maria, 21 år

Maria, 21 år

Jeg har selv været i et sort hul – og jeg står nu klar, gladere end nogensinde, til at hjælpe DIG. En del af processen i at komme gennem en svær periode, kan være at sætte ord på sine følelser og dele dem.

Henriette, 25 år

Henriette, 25 år

Mit navn er Henriette. Jeg er 25 år gammel og arbejder til dagligt som lægesekretær i psykiatrien.

Emilie S, 22 år

Emilie S, 22 år

Jeg er frivillig i UngtilUng, da jeg ved fra egne erfaringer, hvor vigtigt det er at have nogen at tale med. Jeg vil rigtig gerne være den der lytter og kan hjælpe de unge videre i de svære perioder.

Marie-Louise, 24 år

Marie-Louise, 24 år

Mit navn er Marie-Louise, og til dagligt læser jeg pædagogisk psykologi i København. Jeg er frivillig hos Ung-til-ung for at kunne bruge min egen erfaring om at stå i svære situationer samt at håndtere dem til at hjælpe andre.

.

Jonas, 19 år

Jonas, 19 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg brænder for at hjælpe unge med deres problemer.

Helene

Helene, 22 år

Jeg tror på, at hvis man har overskuddet til at give noget af sig selv og dermed hjælpe andre mennesker, så ser jeg ingen grund til at lade være.

Thea, 25 år

Thea, 25 år

At være ung er ikke altid let – og slet ikke, hvis man ikke har nogen at dele sin sorg og bekymringer med. Som frivillig i UngTilUng kan jeg hjælpe andre unge, der står over for svære udfordringer, som mangler en person, der forstår deres situation og kan lytte til dem.

Jan, 20 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, da jeg mener alle skal have nogle at snakke med om ens udfordringer. At få snakket disse igennem med en anden person kan give mulighed for at få andre synsvinkler på ens problemer. Jeg er derfor klar på at lytte til dig og bruge mine egne erfaring på at give andre synsvinkler på dit problem.

Mathilde, 26 år

Mathilde, 26 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng, fordi jeg synes, det er vigtigt for unge, der har problemer, at have et trygt rum til at sætte ord på det, der er svært. Dette vil jeg gerne være med til at skabe, samt lytte og give plads til det, den unge har brug for.

Julie, 24 år

Julie, 24 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe unge videre fra en svær periode i deres liv, og fordi jeg gerne vil hjælpe dem til en forståelse af, at ingen tanker eller følelser er forkerte at have.

Lisa, 23 år

Lisa, 23 år

Jeg er en del af UngTilUng, da jeg har et ønske om, da jeg har et ønske om, gennem mine egne erfaringer og oplevelser, at motivere og inspirere unge, der har et ønske om at skabe en forandring i deres liv.

Elise, 20 år

Elise, 20 år

Mit hjerte banker for at hjælpe og motivere andre unge. Jeg læser psykologi til dagligt og ved, hvordan det føles, når ens verden bryder sammen – derfor er jeg frivillig hos UngTilUng

Jenni, 22 år

Jenni, 22 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, da jeg af egen erfaring ved, hvor vigtigt det er at snakke med nogen, når man har det svært. Jeg sidder klar til at lytte til det, som du har på hjerte –  stort som småt!

Ea, 20 år

Ea, 20 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng fordi jeg gerne vil hjælpe dem, der ikke føler de kan snakke med venner og familie. Jeg vil gerne hjælpe dem der har det svært, og lytte til hvad der er at sige.

Daphne, 21 år

Daphne, 21 år

Jeg er frivillig i UngTilUng fordi jeg ved, at hverdagen sommetider kan være en stor omgang, og at det er vigtigt at kunne dele sine tanker og bekymringer. Jeg tror på, at vi står stærkest, når vi rækker ud efter hinanden.

Michael, 29 år

Michael, 29 år

Jeg har valgt at være en del af UngTilUng, da jeg selv har oplevet modgang i mit liv. Jeg står nu på den anden side af det efter meget arbejde. Med min indsigt og viden håber jeg at kunne hjælpe andre unge mennesker, der står med deres problemer.

Helene, 26 år

Helene, 26 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe og støtte unge, som har brug for et lyttende øre – både til de store og små problemer, tanker eller følelser, som fylder i hverdagen.

Lea, 18 år

Lea, 18 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg synes, det er vigtigt, at alle unge har følelsen af, at deres stemme bliver hørt. At der er nogen, der lytter til dem, ligemeget hvor store eller små problemer, de fortæller om.

Julie, 22 år

Julie, 22 år

Grunden til jeg vil være frivillig i UngTilUng er, at jeg er motiveret for at være der for andre, der har det svært. Jeg har selv erfaringer med at have det svært, samt ved jeg, hvor svært det er at snakke om ting, der gør ondt. Derfor er jeg klar til at lytte på, hvad dit hjerte bærer.

Signe, 19 år

Signe, 19 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng fordi jeg, igennem mine egne erfaringer, ved at det hjælper at åbne op og tale om de svære ting. Alle fortjener at blive lyttet til og hørt, og jeg vil rigtig gerne være med til at gøre netop det for nogle der har brug for det.

Cathrine, 22 år

Cathrine, 22 år

Jeg har selv oplevet modgang i mit liv – og ved derfor hvor vigtigt det er, at have en person man kan betro sig til.

Lise, 19 år

Lise, 19 år

Jeg er frivillig chatter, fordi jeg selv har mødt mange af de udfordringer man støder på, mens man er ung: ensomhed, sorg, angst, familieproblemer og alt derimellem. Derfor er det vigtigt for mig, at ingen skal føle sig alene med sine problemer.

Nanna, 27 år

Nanna, 27 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, da jeg ud fra egne erfaringer ved, hvordan det kan føles når hele ens verden falder sammen – derfor vil jeg gøre mit absolut bedste for at støtte, guide og lytte til dig.

 

Michelle, 24 år

Michelle, 24 år

Jeg har altid haft en passion for at hjælpe folk. Jeg vil især bringe fokus på at hjælpe andre, der ligesom mig, har fået optaget og delt sexvideoer uden samtykke, så vi kan få stoppet den kultur, der er ved at gøre dette fænomen til normalt.

Maja, 20 år

Maja, 20 år

Jeg er frivillig hos UngtilUng, fordi jeg synes, det er super vigtigt, at unge har nogen, der lytter aktivt til dem, når de bliver ramt af udfordringer. At dele mine tanker med nogen har hjulpet mig selv med mine problemer gang på gang.

Tanja 24 år.

Tanja, 24 år.

Jeg er frivillig chatter i ung til ung, fordi jeg gennem min opvækst har erfaret vigtigheden i at have en der lytter. Jeg har følt mig alene og ensom, fordi min familie ikke forstod mig. Så nu vil jeg gerne være den der lytter, da alle har ret til at blive lyttet til.  

Ester, 18 år

Ester, 18 år

Jeg er frivillig i UngTilUng fordi jeg gerne vil bruge mine erfaringer til at hjælpe unge der har det svært og som ikke føler de har nogen at snakke med.

Laura, 27 år

Laura, 27 år

Jeg er vokset op med en syg far, der fik det værre og værre som tiden gik. Det var ham, der led mest. Derfor følte jeg ikke, at jeg kunne beklage mig eller fylde for meget. Men jeg må godt fylde og beklage mig. Og det samme må du. Hvis du går og holder det hele inde, kan det gå galt. Skriv endelig til mig, jeg vil gerne hjælpe.

Mathilde, 23 år

Mathilde, 23 år

Hej, mit navn er Mathilde. Jeg er blevet frivillig, fordi jeg mener at alle skal have mulighed for at snakke med nogen, om de udfordringer livet kan give os. Intet er for småt her

Caroline, 22 år

Caroline, 22 år

Jeg vil elske at være med til at skabe et fællesskab og rum, hvor vi tør tale om alt og ingen føler sig alene med deres følelser.

Katrine, 25 år

Katrine, 25 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe unge med at finde deres tro på sig selv. Jeg ved selv, hvor vigtigt det er at have et frirum, hvor man anonymt kan tale frit, blive lyttet til og måske få et nyt perspektiv på tingene.

Fie, 22 år

Fie, 22 år

Gruppechatfacilitator

Jeg hedder Fie Egede og er 22 år gammel. Jeg er frivillig hos UngTilUng fordi jeg tror på den enorme effekt det har at åbne sig op og snakke om det der kan være svært, samt møde forståelse og bekræftelse af at man ikke er alene.

Lise, 23 år

Lise, 23 år

Gruppechatfacilitator 

Som frivillig i UngTilUng håber jeg på at være med til at give andre unge et pusterum og skabe en tryg atmosfære hvor der er plads til at tale om hårde emner, som kan være svære at snakke med sin familie og venner om.

Thea, 23 år

Thea, 23 år

Gruppechatfacilitator

Til dagligt læser jeg til psykolog, og brænder virkelig for at hjælpe andre. Som frivillig hos UngTilUng håber jeg at kunne bruge mine egne livserfaringer til at hjælpe unge, som oplever en svær hverdag.

Andrea, 22 år

Andrea, 22 år

Gruppechatfacilitator

Jeg hedder Andrea, er 22 år gammel og studerer til daglig psykologi på SDU. Jeg har valgt at være frivillig i UngTilUng, fordi jeg brænder for at hjælpe andre unge til en tro på, at de er gode nok præcis som de er!

Katrine, 24 år

Katrine, 24 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng, da jeg ønsker at være en støtte for samt hjælpe andre unge med at håndtere de udfordringer og svære følelser, man ofte møder i hverdagen.

Søs, 22 år

Søs, 22 år

Jeg ved, hvor vigtigt det er at kunne sætte ord på sine følelser og tanker. Det er der heldigvis plads til hos UngTilUng – og også derfor jeg har valgt at være frivillig herinde.

SoMe

Sofie, 27 år

Sofie, 27 år

Efter en lang og svær periode med en psykisk lidelse, ved jeg, hvor vigtigt det er med støtte og forståelse fremfor bebrejdelse. Uanset om det udvises af ens nærmeste eller en fremmed.

Nex1, 33 år

Nex, 33 år

Grafisk
Jeg er kronisk syg og førtidspensionist. Jeg har altid kæmpet mod systemet, derfor er jeg glad for at kunne være en del af UngTilUng for at hjælpe andre, der har det hårdt eller bare har brug for en at tale med.

Nana, 29 år

Nana, 29 år

Jeg har valgt at blive frivillig i UngtilUng da jeg selv har været igennem mange ting og har derfor meget at give af. Jeg vil gerne dele ud af mine erfaringer, så vi sammen kan hjælpe og støtte hinanden.

Iben, 23 år

Iben, 23 år

Jeg er hos ung til ung, fordi jeg har en del erfaring inden for de berørte emner, som vi snakker om her i organisationen. Jeg læser til dagligt på et studie, som berører både psykiatri, psykologi og sundhed.

Cille, 21 år

Cille, 21 år

Jeg har valgt at være frivillig hos UngTilUng, fordi jeg ønsker at gøre en forskel for andre unge mennesker, og det føler jeg også, jeg har rig mulighed for på baggrund af mine egne erfaringer og oplevelser.  

Emma, 19 år

Emma, 19 år

Jeg har altid holdt af at være en ekstra hjælp for dem, der har brug for et lille skub mod mere motivation og positive tanker. Jeg samler alle mine erfaringer, tips og tricks og bruger det her i mit frivillige arbejde.

Frederikke, 23 år

Frederikke, 23 år

Jeg er frivillig, da det er vigtigt, at unge har et sted, hvor de kan blive lyttet til og spejle sig i andre, der også har haft det svært. Derfor er jeg SoMe manager for at kunne sprede budskabet herom.

Dan, 28 år

Dan, 28 år

Jeg er med i UngtilUng, fordi jeg synes det er et spændende projekt. Jeg hjælper til som SoMe Manager på Facebook, for at sprede budskabet, oplyse og motivere UngtilUngs målgruppe.

 

Jacob, 24 år

Jacob, 24 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg ønsker at være med til at skabe et socialt frirum for unge med udfordringer. For mig er det vigtigt, at man har muligheden for at tale med nogle om de svære ting i livet.

Line, 28 år

Line, 28 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng, fordi jeg gerne vil gøre en forskel for de unge og hjælpe dem med at forstå, at de helt sikkert ikke står alene med deres tanker og følelser.

Bloggere

Anna, 21 år

Anna, 21 år

 Jeg er frivillig i UngTilUng for at hjælpe andre unge gennem livets store og små problematikker.

Emilie, 20 år

Emilie, 20 år

Jeg gik selv en hård periode igennem da mine forældre blev skilt, hvor jeg måtte stoppe på mit arbejde, droppe ud af gymnasiet og gå til psykolog. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre, der har det svært, så de ikke føler sig alene.

Jeanette, 28 år

Jeanette, 28 år

Jeg har valgt at blive frivillig, da jeg selv som ung har været igennem en masse ting. Jeg vil gøre mit for, at andre kan få hjælp til deres problemer.

Elena, 21 år

Elena, 21 år

Jeg har oplevet udfordringer, hvor jeg følte mig alene eller til tider som den eneste, der oplevede dem. Det hjalp mig, når jeg hørte andre fortælle om lignende udfordringer, så følte jeg mig forstået, og det var rart.

Kira, 20 år

Kira, 20 år

Jeg blogger hos UngTilUng, fordi jeg selv har måtte stå ”face to face” med nogle udfordringer ift. studie, stress, spiseforstyrrelse, og den følelse af ensomhed, der følger med, som jeg er sikker på, at andre unge også har.  

Louise, 22 år

Louise, 22 år

Jeg ved, man kan føle sig noget så alene om det hele, når man befinder sig midt i en dårlig periode. Jeg vil derfor dele ud af mine personlige kampe gennem fortællinger om, hvordan jeg kom igennem sådanne perioder.  

Malle, 25 år

Malle, 25 år

Jeg er blogger herinde fordi jeg gerne vil hjælpe dem som har brug for råd og vejledning, og jeg deler gladelig ud af mine egne oplevelser, som jeg håber kan være til inspiration og hjælp her på siden

Anne, 27 år

Anne, 27 år

Jeg tager udgangspunkt i egne erfaringer, når jeg blogger om stress, sygemelding og pres i forbindelse med studie- og arbejdsliv. Forhåbentlig kan mine ord motivere og inspirere andre unge i samme situation.

Leon, 33 år

Leon, 33 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil give andre unge mænd nogen, de kan spejle sig i. Jeg kan tælle med på ting som depression, angst, stress, ensomhed og kærestesorg, blandt andet.

Anne H, 24 år

Anne H, 24 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil inspirere og dele ud af mine egne erfaringer. Det handler især om familieforhold, men også om tilgangen til uddannelse og udfordringen ved at være introvert.

Cathrine, 26 år

Cathrine, 26 år

Jeg er blevet blogger hos UngTilUng, da jeg som ung har været igennem en masse forskellige ting, som jeg gerne vil dele ud. Blandt andet familieproblemer, angst, spiseforstyrrelse m.m. Jeg håber at kunne hjælpe andre, der måske står i det samme.

Fie, 19 år

Fie, 19 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe andre med mine egne erfaringer. Jeg håber, at mine blogindlæg kan være med til at hjælpe eller give inspiration.

 

CofeeCorner, 25 år

CoffeeCorner, 25 år

Frivilligkoordinator
Jeg håber, at mine ord og erfaringer kan hjælpe et andet individ på deres personlige rejse og give dem styrke, motivation og inspiration til at blive den stærkeste og gladeste version af sig selv.

Amalie, 20 år

Amalie, 20 år

Jeg har været igennem svære perioder, hvor jeg lukkede mig ind i mig selv, fordi jeg frygtede mine følelser var tabu. Jeg håber mine blogindlæg kan hjælpe unge, så de ved, de ikke er alene om deres følelser, og de kan føle sig hørt og forstået.

Nicoline, 20 år

Nicoline, 20 år

Alle går og kæmper med noget, de synes er svært. Jeg er blogger i UngTilUng, fordi tanker og problemer altid er reelle, lige meget hvor irrationelle de er, og dem skal ingen være alene med.

Sophie G, 21 år

Sophie G, 21 år

Jeg er frivillig i UngTilUng for at hjælpe dem, der har det svært. Med udgangspunkt i egne fortællinger og erfaringer, håber jeg at kunne bidrage til at hjælpe unge, så de ikke føler sig alene med tunge tanker og følelser.

Helene, 25 år

Helene, 25 år

Jeg er frivillig, da jeg har kæmpet med psykisk sygdom (såsom depression, ensomhed og angst) og gerne vil dele ud af mine erfaringer for at hjælpe andre unge, så de ved, at der er et lys for enden af tunnellen. Jeg havde svært ved at sætte ord på mine følelser, derfor er det vigtigt for mig at vise, man overhovedet ikke er alene med sine tanker og følelser.

Maria.S, 27 år

Maria.S, 27 år

Jeg lever af at tegne og har lært at formulere mig gennem det medie, men inde på mit værelse har jeg ført dagbog i over 10 år og har lært meget om min stadig fortsættende udvikling ved at sætte ord på mine tanker, følelser og frustrationer.

Monica, 25 år

Monica, 25 år

Alle har brug for en hjælpende hånd engang imellem. Og hjælpen skal komme fra et sted, hvor det er trygt at henvende sig. Jeg håber, at jeg kan være behjælpelig til at skabe denne tryghed.

Olivia, 20 år

Olivia 20 år

Jeg håber du vil læse mine indlæg med en kop kaffe i hånden, mens du giver dig selv tid til at lade op og forhåbentligt får et godt råd med på vejen som kan give dig mere ro.

Line O, 23 år

Line O, 23 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng fordi jeg ønsker at være med til at skabe et støttende fællesskab, hvor tabuer nedbrydes og historier deles.

Malena, 32 år

Malena, 32 år

Jeg er frivillig blogger i UngTilUng fordi jeg  gerne vil  inspirere andre til et liv, hvor man leve sammen med alle de udfordringer og svære ting, der kan dukke op, frem for at prøve at gemme dem væk. Jeg vil gerne vise at man slet ikke er så alene med ens tanker og følelser, som man måske går og tror. Mit liv har langt fra være lige ud af landevejen, men jeg ved nu, hvad der skal til for at jeg alligevel har det godt. 

Bloggere

Anna, 21 år

Anna, 21 år

 Jeg er frivillig i UngTilUng for at hjælpe andre unge gennem livets store og små problematikker.

Emilie, 20 år

Emilie, 20 år

Jeg gik selv en hård periode igennem da mine forældre blev skilt, hvor jeg måtte stoppe på mit arbejde, droppe ud af gymnasiet og gå til psykolog. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre, der har det svært, så de ikke føler sig alene.

Jeanette, 28 år

Jeanette, 28 år

Jeg har valgt at blive frivillig, da jeg selv som ung har været igennem en masse ting. Jeg vil gøre mit for, at andre kan få hjælp til deres problemer.

Elena, 21 år

Elena, 21 år

Jeg har oplevet udfordringer, hvor jeg følte mig alene eller til tider som den eneste, der oplevede dem. Det hjalp mig, når jeg hørte andre fortælle om lignende udfordringer, så følte jeg mig forstået, og det var rart.

Kira, 20 år

Kira, 20 år

Jeg blogger hos UngTilUng, fordi jeg selv har måtte stå ”face to face” med nogle udfordringer ift. studie, stress, spiseforstyrrelse, og den følelse af ensomhed, der følger med, som jeg er sikker på, at andre unge også har.  

Louise, 22 år

Louise, 22 år

Jeg ved, man kan føle sig noget så alene om det hele, når man befinder sig midt i en dårlig periode. Jeg vil derfor dele ud af mine personlige kampe gennem fortællinger om, hvordan jeg kom igennem sådanne perioder.  

Malle, 25 år

Malle, 25 år

Jeg er blogger herinde fordi jeg gerne vil hjælpe dem som har brug for råd og vejledning, og jeg deler gladelig ud af mine egne oplevelser, som jeg håber kan være til inspiration og hjælp her på siden

Anne, 27 år

Anne, 27 år

Jeg tager udgangspunkt i egne erfaringer, når jeg blogger om stress, sygemelding og pres i forbindelse med studie- og arbejdsliv. Forhåbentlig kan mine ord motivere og inspirere andre unge i samme situation.

Leon, 33 år

Leon, 33 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil give andre unge mænd nogen, de kan spejle sig i. Jeg kan tælle med på ting som depression, angst, stress, ensomhed og kærestesorg, blandt andet.

Anne H, 24 år

Anne H, 24 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil inspirere og dele ud af mine egne erfaringer. Det handler især om familieforhold, men også om tilgangen til uddannelse og udfordringen ved at være introvert.

Cathrine, 26 år

Cathrine, 26 år

Jeg er blevet blogger hos UngTilUng, da jeg som ung har været igennem en masse forskellige ting, som jeg gerne vil dele ud. Blandt andet familieproblemer, angst, spiseforstyrrelse m.m. Jeg håber at kunne hjælpe andre, der måske står i det samme.

Fie, 19 år

Fie, 19 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe andre med mine egne erfaringer. Jeg håber, at mine blogindlæg kan være med til at hjælpe eller give inspiration.

 

CofeeCorner, 25 år

CoffeeCorner, 25 år

Frivilligkoordinator
Jeg håber, at mine ord og erfaringer kan hjælpe et andet individ på deres personlige rejse og give dem styrke, motivation og inspiration til at blive den stærkeste og gladeste version af sig selv.

Amalie, 20 år

Amalie, 20 år

Jeg har været igennem svære perioder, hvor jeg lukkede mig ind i mig selv, fordi jeg frygtede mine følelser var tabu. Jeg håber mine blogindlæg kan hjælpe unge, så de ved, de ikke er alene om deres følelser, og de kan føle sig hørt og forstået.

Nicoline, 20 år

Nicoline, 20 år

Alle går og kæmper med noget, de synes er svært. Jeg er blogger i UngTilUng, fordi tanker og problemer altid er reelle, lige meget hvor irrationelle de er, og dem skal ingen være alene med.

Sophie G, 21 år

Sophie G, 21 år

Jeg er frivillig i UngTilUng for at hjælpe dem, der har det svært. Med udgangspunkt i egne fortællinger og erfaringer, håber jeg at kunne bidrage til at hjælpe unge, så de ikke føler sig alene med tunge tanker og følelser.

Helene, 25 år

Helene, 25 år

Jeg er frivillig, da jeg har kæmpet med psykisk sygdom (såsom depression, ensomhed og angst) og gerne vil dele ud af mine erfaringer for at hjælpe andre unge, så de ved, at der er et lys for enden af tunnellen. Jeg havde svært ved at sætte ord på mine følelser, derfor er det vigtigt for mig at vise, man overhovedet ikke er alene med sine tanker og følelser.

Maria.S, 27 år

Maria.S, 27 år

Jeg lever af at tegne og har lært at formulere mig gennem det medie, men inde på mit værelse har jeg ført dagbog i over 10 år og har lært meget om min stadig fortsættende udvikling ved at sætte ord på mine tanker, følelser og frustrationer.

Monica, 25 år

Monica, 25 år

Alle har brug for en hjælpende hånd engang imellem. Og hjælpen skal komme fra et sted, hvor det er trygt at henvende sig. Jeg håber, at jeg kan være behjælpelig til at skabe denne tryghed.

Olivia, 20 år

Olivia 20 år

Jeg håber du vil læse mine indlæg med en kop kaffe i hånden, mens du giver dig selv tid til at lade op og forhåbentligt får et godt råd med på vejen som kan give dig mere ro.

Line O, 23 år

Line O, 23 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng fordi jeg ønsker at være med til at skabe et støttende fællesskab, hvor tabuer nedbrydes og historier deles.

Malena, 32 år

Malena, 32 år

Jeg er frivillig blogger i UngTilUng fordi jeg  gerne vil  inspirere andre til et liv, hvor man leve sammen med alle de udfordringer og svære ting, der kan dukke op, frem for at prøve at gemme dem væk. Jeg vil gerne vise at man slet ikke er så alene med ens tanker og følelser, som man måske går og tror. Mit liv har langt fra være lige ud af landevejen, men jeg ved nu, hvad der skal til for at jeg alligevel har det godt. 

Redaktører

Sofie S, 21 år

Sofie S, 21 år

Gymnasiet var rigtig hårdt for mig, og det har taget mig lang tid at komme lidt ovenpå igen. Men jeg er på vej, og jeg håber på at kunne hjælpe andre, der også kæmper, og derfor har jeg meldt mig som frivillig. 

Emilie, 20 år

Emilie, 20 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg har oplevet at have det svært. Nu vil jeg gerne være med til at udgive historier, som kan hjælpe og inspirere unge, der også har nogle ting at kæmpe med.

Julie, 26 år

Julie, 26 år

Jeg er Cand. Mag. i dansk. Da jeg har en del viden inden for det grammatiske og sproglige, har jeg valgt at hjælpe UngTilUng med at redigere blogindlæg, så alle bloggernes gode råd kan blive givet videre til unge, som kan få gavn af dem.

Sara, 18 år

Sara, 18 år

Jeg bor i en lille by på Djursland og går til hverdag i 3.g på stx. Jeg er frivillig hos UngTilUng, fordi jeg synes, det er vigtigt, at unge har et sted, hvor man oplever, at man ikke går alene med de problemer, der nu hører med til at være ung.

Maja, 30 år.

Maja, 30 år.

Jeg er uddannet lægesekretær og er ved at tage en akademiuddannelse i kommunikation og formidling. Jeg er frivillig i UngTilUng som redaktør fordi jeg gerne vil udvikle mine færdigheder inden for skriftlig kommunikation og fordi jeg gerne vil hjælpe unge mennesker til at erfaringsudveksle og støtte hinanden, når livet kan være svært.

Skribenter

Katrine, 25 år

Katrine, 25 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil bruge mine egne oplevelser og erfaringer til at hjælpe andre unge. Alle fortjener et sted, hvor du kan finde tryghed og hjælp.

Regitze Foged, 23 år

Regitze Foged, 23 år

Jeg er frivillig, fordi jeg gerne vil gøre en forskel for andre. Siden jeg har været helt lille, har jeg altid gerne ville hjælpe andre, og den mulighed har jeg fået gennem UngTilUng.

Sabine, 26 år

Sabine, 26 år

Jeg har en professionbachelor som pædagog. Jeg har selv oplevet hårde ting på egen krop og står nu klar til at hjælpe og inspirere andre unge med at mestre deres liv og komme deres små og store udfordringer til livs.

Christel Okholm, 22 år

Christel Okholm, 22 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg brænder for at hjælpe og rådgive sårbare unge, der har det svært.

Line, 28 år

Line, 28 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng, fordi jeg gerne vil gøre en forskel for de unge og hjælpe dem med at forstå, at de helt sikkert ikke står alene med deres tanker og følelser.

Rikke Nielsen, 27 år

Rikke Nielsen, 27 år

Ved at spejle os i hinanden kan vi se, at vi sjældent er alene om at føle bestemte ting – selvom det nogle gange kan virke sådan. Jeg synes, det er vigtigt med en platform som UngTilUng, hvor unge hjælper unge, og jeg håber, at jeg kan hjælpe andre, som måske kæmper med nogle af de samme problemstillinger, jeg selv har stået over for.

Nicoline, 20 år

Nicoline, 20 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg synes, at det er utrolig vigtigt, at unge mennesker har andre unge at spejle sig i. Som ung i anno 2020 er der mange ting i livet, man skal forholde sig til, og der er andre, der står i lignende situationer.

Vikky, 21 år

Vikky, 21 år

Som skribent i UngTilUng håber jeg, gennem mine artikler, at kunne hjælpe unge til at føle sig forstået og komme med råd og vejledning både til hverdagsdilemmaer men også til livets større udfordringer.

Jeanett, 28 år

Jeanett, 28 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg selv har oplevet hvordan det er at være ung og føle sig alene med sine problemer. Ingen er nogensinde rigtig alene, og der er noget smukt i når vi vælger at åbne op og dele vores udfordringer med hinanden. Det er det budskab som jeg gerne vil være med til at sprede.

Line, 20 år

Line, 20 år

Jeg er frivillig i UngtilUng, da jeg ønsker at hjælpe unge. Dét gør jeg, fordi jeg ønsker at hjælpe andre, da jeg ikke bedte om hjælp da jeg selv manglede en at snakke med – ingen skal føle sig alene om ting.

Helena, 27 år

Helena, 27 år

Frivilligkoordinator

Som frivillig i UngTilUng vil jeg gerne være med til at skabe et inspirerende og støttende rum til unge uanset, hvilke problemer man kan opleve.