fbpx

UngTilUngs frivillige

Mentorer

Rebecca, 25 år

Rebecca, 25 år

Frivilligkoordinator
Jeg er cand.mag i organisationspsykologi. Jeg tror på, at når vi mennesker er glade, så bruger vi det overskud på at hjælpe andre. Jeg mener, at én af vores vigtigste opgaver er at udleve vores iboende solidaritet.

Book tid

Mads, 28 år
Line, 24 år

Line, 24 år

Jeg er ved at uddanne mig til pædagog. Lige siden jeg var helt lille, har jeg altid vidst, at jeg gerne ville arbejde med mennesker. Jeg vil derfor gerne hjælpe og gøre en forskel andre mennesker.

Book tid

Rikke, 27 år

Rikke, 27 år

Jeg er cand.mag. i Psykologi & Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier. Jeg sidder klar til at lytte til det, du har på hjertet og hjælpe dig med at finde frem til, hvordan du kan håndtere dine udfordringer.

Book tid

Sidse, 29 år

Sidse, 29 år

Jeg er cand.mag. i Psykologi & Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier. Jeg vil gerne hjælpe dig, der ønsker at blive lyttet til, få støtte og råd eller at blive klogere på egne følelser, tanker og handlinger.

Book tid

Helene, 24 år

Helene, 24 år

Jeg er lærerstuderende. Jeg kan rådgive i valg af uddannelse, strukturering af skema/lektier/fritid, eksamen og eksamensangst, men jeg kan også rådgive om positive tanker, kost og motion.

Book tid

Nikoline, 24 år

Nikoline, 24 år

Jeg studerer til socialrådgiver. Jeg vil gerne hjælpe unge med at mestre deres liv og motivere dem til at ændre det, de selv kan ændre og give dem redskaber til det, de har behov for hjælp til at ændre.

Book tid

 

Sofia, 25 år

Sofia, 25 år

Jeg hedder Sofia og læser til sygeplejerske. Som mentor vil jeg gerne være med til at rådgive og støtte unge, som har behov for hjælp, til at håndtere svære tanker eller følelser.    

Book tid

Nadia, 29 år

Nadia, 29 år

Jeg er uddannet pædagog. Jeg har valgt at blive frivillig i UngtilUng da jeg selv har været en del igennem i mit liv og nu gerne vil være med til at hjælpe andre unge med de udfordringer, de kan stå i. 

Book tid

Simone, 22 år

Simone, 22 år

Til daglig er jeg psykologistuderende, og jeg har valgt at blive frivillig i UngTilUng, fordi det betyder meget for mig, at kunne hjælpe andre når livet gør ondt - både med hverdagens små problemer og de større dilemmaer.

Book tid

Mia, 27 år

Mia, 27 år

Jeg læser til socialpædagog. Jeg tror at alle mennesker besidder styrker og positive egenskaber, som kan hjælpe os, når livet er svært - nogen gange har vi bare brug for hjælp til at få øje på dem. Jeg sidder klar til at lytte til, hvad du har på hjertet.

Book tid

Victoria, 28 år

Victoria, 28 år

Jeg er uddannet psykolog. Jeg er klar til at lytte til dig og støtte dig når der opstår svære følelser og situationer. Du kan komme til mig med både med de store og små problemer i livet.

Book tid

Chattere

Steffen, 27 år

Steffen, 27 år

Frivilligkoordinator
Jeg blev koordinator og chatrådgiver i dette projekt, da jeg tror på styrken i det frivillige/sociale fællesskab.

Theresa, 32 år

Theresa, 32 år

Jeg er en del af Ungtilung, da jeg gerne vil være med til at motivere og inspirere andre unge folk til at finde deres passion tro på sig selv og ikke mindst de små glæder i hverdagen.

 

Malou, 28 år

Malou, 28 år

Jeg har valgt at blive frivillig på UngTilUng, da jeg gerne vil hjælpe andre unge med de udfordringer, som de kan opleve og kunne være lyttende og støttende omkring de udfordringer.

 

Elias, 30 år

Elias, 30 år

Jeg føler mest glæde, når jeg har mulighed for, at være der for andre mennesker og kan hjælpe dem med deres udfordringer. Det var også en af grundene til, at jeg blev frivillig hos UngTilUng.

Ditte, 27 år

Ditte, 27 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg brænder for at hjælpe andre. Jeg elsker når andre lykkedes med deres mål.

Alex, 23 år

Alex, 23 år

Jeg arbejder som frivillig I UngTilUng, da jeg selv har oplevet hvordan det er at have en hård ungdom uden nogen at dele det med.

Mille, 26 år

Mille, 26 år

Jeg har en passion for at hjælpe andre mennesker, der har det svært. Med min egen bagage og erfaringer er jeg klar til at hjælpe dig igennem sorg, ensomhed og frustration.

Line, 21 år

Line, 21 år

I starten af min skoletid blev jeg mobbet, hvilket prægede mit liv meget. Derfor har jeg en forståelse for, hvorfor unge kan have brug for at skrive med nogen, som lytter og prøver på at forstå dem.

Anne, 27 år

Anne, 27 år

At kunne hjælpe og lytte til andre mennesker er en dyd, og jeg er her af selv samme grund. Jeg har selv oplevet gode som dårlige ting, derudfra ved jeg at lyset er mere nær, end man selv går og tror.

Marian, 22 år

Marian, 22 år

Jeg læser til daglig socialrådgiver, og grunden til at jeg er frivillig hos Ungtilung er, at det betyder meget for mig at være der for andre mennesker.

Sarah, 28 år

Sarah, 28 år

Jeg vil gerne støtte, unge der kæmper med forskellige udfordringer - præcis som jeg selv har gjort.

Emilie, 21 år

Emilie, 21 år

Jeg vil gerne hjælpe andre unge med at få sat ord på det, de har det svært ved og tage et skridt nærmere at få det godt. Jeg her for at hjælpe dig, så du ikke skal føle, at du står alene med dine problemer.

Jema, 28 år

Jema, 28 år

Lyttende, anerkendende, forståelse og klar med råd og vejledning.

Louise, 28 år

Louise, 28 år

Jeg har selv erfaring med en svær periode med angst og studiestress, som jeg nu er kommet ud af, og jeg lært at håndtere stress i fremtiden, som der kan være nok af i min funktion som aktiv studerende 🙂

Asta, 21 år

Asta, 21 år

Jeg er frivillig hos Ungtilung, da jeg gerne vil være den støtte og den lyttende person, som hjælper unge med deres problemstillinger de oplever i deres hverdag.

Amina, 19 år

Amina, 19 år

Jeg har valgt at blive frivillig i UngTilUng, da jeg brænder for at give en hjælpende hånd til dem, som har brug for det.

Anne S, 26 år

Anne S, 26 år

Jeg vil gerne bruge mine egne erfaringer med bla. angst, sorg og ensomhed til at støtte andre unge, der går igennem en svær eller udfordrende tid. 

Freja, 21 år

Freja, 21 år

Jeg hedder Freja, og jeg er 21 år. Jeg studerer til socialrådgiver og drømmer om at kunne gøre en forskel, derfor er jeg frivillig hos UngTilUng.

Helene, 19 år

Helene, 19 år

Jeg har valgt at være frivillig i UngTilUng, fordi jeg ønsker, at hjælpe andre unge med at se deres potentiale og give dem en tro på, at de er gode nok - præcis som de er!

Camilla, 21 år

Camilla, 21 år

Jeg er en del af UngTilUng, da jeg selv ved, hvor meget det betyder ikke at føle sig alene med de tanker og udfordringer, man kan gå rundt med.  Derfor sidder jeg klar med et lyttende øre til, hvad end du har på hjertet.

 

Cathrine, 21 år

Cathrine, 21 år

Jeg er her for at hjælpe med det, der er svært. Jeg ved, at tankerne kan tumle og problemerne vokse, hvid der ikke er nogen at tale med. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig med at se udfordringerne i et andet lys.

 

Rick, 24 år

Rick, 24 år

Igennem mange år var jeg plaget af ensomhed og misbrug – Men står nu på den anden side. Klar til at lytte til lige netop dig! Ingen problemer er for små, og jeg sidder klar til at lytte til, hvad end du har på hjertet.

Malene, 32 år

Malene, 32 år

Jeg er nu stærkere igennem en periode, hvor jeg hver morgen vågnede op til en syg mor, et konfliktfyldt forhold til min far og en hørehandicappet bror. Nu er det på tide jeg er der for andre, som jeg ville ønske nogen var der for mig.

Melissa, 22 år

Melissa, 22 år

Jeg læser til daglig til psykoterapeut. Jeg er frivillig i UngTilUng, da jeg gerne vil være med til at hjælpe andre unge i deres svære perioder, og derfor sidder jeg klar med et lyttende øre.

SoMe

Sofie, 27 år

Sofie, 27 år

Efter en lang og svær periode med en psykisk lidelse, ved jeg, hvor vigtigt det er med støtte og forståelse fremfor bebrejdelse. Uanset om det udvises af ens nærmeste eller en fremmed.

Nex1, 33 år

Nex, 33 år

Grafisk
Jeg er kronisk syg og førtidspensionist. Jeg har altid kæmpet mod systemet, derfor er jeg glad for at kunne være en del af UngTilUng for at hjælpe andre, der har det hårdt eller bare har brug for en at tale med.

Nana, 29 år

Nana, 29 år

Jeg har valgt at blive frivillig i UngtilUng da jeg selv har været igennem mange ting og har derfor meget at give af. Jeg vil gerne dele ud af mine erfaringer, så vi sammen kan hjælpe og støtte hinanden.

Iben, 23 år

Iben, 23 år

Jeg er hos ung til ung, fordi jeg har en del erfaring inden for de berørte emner, som vi snakker om her i organisationen. Jeg læser til dagligt på et studie, som berører både psykiatri, psykologi og sundhed.

Cille, 21 år

Cille, 21 år

Jeg har valgt at være frivillig hos UngTilUng, fordi jeg ønsker at gøre en forskel for andre unge mennesker, og det føler jeg også, jeg har rig mulighed for på baggrund af mine egne erfaringer og oplevelser.  

Emma, 19 år

Emma, 19 år

Jeg har altid holdt af at være en ekstra hjælp for dem, der har brug for et lille skub mod mere motivation og positive tanker. Jeg samler alle mine erfaringer, tips og tricks og bruger det her i mit frivillige arbejde.

Emmeli, 21 år

Emmeli, 21 år

Jeg er blevet frivillig i UngTilUng, fordi jeg har oplevet at min interesse og evner for kommunikation kan være med til at gøre en forskel for andre. Hertil håber jeg, at mine personlige erfaringer kan hjælpe andre, når det kommer til det, som kan være svært i hverdagen.

Frederikke, 23 år

Frederikke, 23 år

Jeg er frivillig, da det er vigtigt, at unge har et sted, hvor de kan blive lyttet til og spejle sig i andre, der også har haft det svært. Derfor er jeg SoMe manager for at kunne sprede budskabet herom.

Bloggere

Anna, 21 år

Anna, 21 år

 Jeg er frivillig i UngTilUng for at hjælpe andre unge gennem livets store og små problematikker.

Emilie, 20 år

Emilie, 20 år

Jeg gik selv en hård periode igennem da mine forældre blev skilt, hvor jeg måtte stoppe på mit arbejde, droppe ud af gymnasiet og gå til psykolog. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre, der har det svært, så de ikke føler sig alene.

Lonni, 25 år

Lonni, 25 år

Jeg er frivillig blogger, fordi jeg vil ud med mine historier til andre, der kan have det svært. Jeg håber, at jeg kan give en positiv tilgang, selvom det kan være svært.

Jeanette, 28 år

Jeanette, 28 år

Jeg har valgt at blive frivillig, da jeg selv som ung har været igennem en masse ting. Jeg vil gøre mit for, at andre kan få hjælp til deres problemer.

Elena, 21 år

Elena, 21 år

Jeg har oplevet udfordringer, hvor jeg følte mig alene eller til tider som den eneste, der oplevede dem. Det hjalp mig, når jeg hørte andre fortælle om lignende udfordringer, så følte jeg mig forstået, og det var rart.

Kira, 20 år

Kira, 20 år

Jeg blogger hos UngTilUng, fordi jeg selv har måtte stå ”face to face” med nogle udfordringer ift. studie, stress, spiseforstyrrelse, og den følelse af ensomhed, der følger med, som jeg er sikker på, at andre unge også har.  

Louise, 22 år

Louise, 22 år

Jeg ved, man kan føle sig noget så alene om det hele, når man befinder sig midt i en dårlig periode. Jeg vil derfor dele ud af mine personlige kampe gennem fortællinger om, hvordan jeg kom igennem sådanne perioder.  

Malle, 25 år

Malle, 25 år

Jeg er blogger herinde fordi jeg gerne vil hjælpe dem som har brug for råd og vejledning, og jeg deler gladelig ud af mine egne oplevelser, som jeg håber kan være til inspiration og hjælp her på siden

Anne, 27 år

Anne, 27 år

Jeg tager udgangspunkt i egne erfaringer, når jeg blogger om stress, sygemelding og pres i forbindelse med studie- og arbejdsliv. Forhåbentlig kan mine ord motivere og inspirere andre unge i samme situation.

Leon, 33 år

Leon, 33 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil give andre unge mænd nogen, de kan spejle sig i. Jeg kan tælle med på ting som depression, angst, stress, ensomhed og kærestesorg, blandt andet.

Anna G, 32 år

Anna G, 32 år

Min vej igennem uddannelsessystemet har været lang og hård. Jeg har kæmpet med ensomhed og dårligt selvværd, og har også haft depression og angst. Jeg følte mig så alene, og sådan ønsker jeg ikke, der er nogen andre der skal have det.

Anne H, 24 år

Anne H, 24 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil inspirere og dele ud af mine egne erfaringer. Det handler især om familieforhold, men også om tilgangen til uddannelse og udfordringen ved at være introvert.

Cathrine, 26 år

Cathrine, 26 år

Jeg er blevet blogger hos UngTilUng, da jeg som ung har været igennem en masse forskellige ting, som jeg gerne vil dele ud. Blandt andet familieproblemer, angst, spiseforstyrrelse m.m. Jeg håber at kunne hjælpe andre, der måske står i det samme.

Fie, 19 år

Fie, 19 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe andre med mine egne erfaringer. Jeg håber, at mine blogindlæg kan være med til at hjælpe eller give inspiration.

 

CofeeCorner, 25 år

CoffeeCorner, 25 år

Frivilligkoordinator
Jeg håber, at mine ord og erfaringer kan hjælpe et andet individ på deres personlige rejse og give dem styrke, motivation og inspiration til at blive den stærkeste og gladeste version af sig selv.

Amalie, 20 år

Amalie, 20 år

Jeg har været igennem svære perioder, hvor jeg lukkede mig ind i mig selv, fordi jeg frygtede mine følelser var tabu. Jeg håber mine blogindlæg kan hjælpe unge, så de ved, de ikke er alene om deres følelser, og de kan føle sig hørt og forstået.

Nicoline, 20 år

Nicoline, 20 år

Alle går og kæmper med noget, de synes er svært. Jeg er blogger i UngTilUng, fordi tanker og problemer altid er reelle, lige meget hvor irrationelle de er, og dem skal ingen være alene med.

Bloggere

Anna, 21 år

Anna, 21 år

 Jeg er frivillig i UngTilUng for at hjælpe andre unge gennem livets store og små problematikker.

Emilie, 20 år

Emilie, 20 år

Jeg gik selv en hård periode igennem da mine forældre blev skilt, hvor jeg måtte stoppe på mit arbejde, droppe ud af gymnasiet og gå til psykolog. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre, der har det svært, så de ikke føler sig alene.

Lonni, 25 år

Lonni, 25 år

Jeg er frivillig blogger, fordi jeg vil ud med mine historier til andre, der kan have det svært. Jeg håber, at jeg kan give en positiv tilgang, selvom det kan være svært.

Jeanette, 28 år

Jeanette, 28 år

Jeg har valgt at blive frivillig, da jeg selv som ung har været igennem en masse ting. Jeg vil gøre mit for, at andre kan få hjælp til deres problemer.

Elena, 21 år

Elena, 21 år

Jeg har oplevet udfordringer, hvor jeg følte mig alene eller til tider som den eneste, der oplevede dem. Det hjalp mig, når jeg hørte andre fortælle om lignende udfordringer, så følte jeg mig forstået, og det var rart.

Kira, 20 år

Kira, 20 år

Jeg blogger hos UngTilUng, fordi jeg selv har måtte stå ”face to face” med nogle udfordringer ift. studie, stress, spiseforstyrrelse, og den følelse af ensomhed, der følger med, som jeg er sikker på, at andre unge også har.  

Louise, 22 år

Louise, 22 år

Jeg ved, man kan føle sig noget så alene om det hele, når man befinder sig midt i en dårlig periode. Jeg vil derfor dele ud af mine personlige kampe gennem fortællinger om, hvordan jeg kom igennem sådanne perioder.  

Malle, 25 år

Malle, 25 år

Jeg er blogger herinde fordi jeg gerne vil hjælpe dem som har brug for råd og vejledning, og jeg deler gladelig ud af mine egne oplevelser, som jeg håber kan være til inspiration og hjælp her på siden

Anne, 27 år

Anne, 27 år

Jeg tager udgangspunkt i egne erfaringer, når jeg blogger om stress, sygemelding og pres i forbindelse med studie- og arbejdsliv. Forhåbentlig kan mine ord motivere og inspirere andre unge i samme situation.

Leon, 33 år

Leon, 33 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil give andre unge mænd nogen, de kan spejle sig i. Jeg kan tælle med på ting som depression, angst, stress, ensomhed og kærestesorg, blandt andet.

Anna G, 32 år

Anna G, 32 år

Min vej igennem uddannelsessystemet har været lang og hård. Jeg har kæmpet med ensomhed og dårligt selvværd, og har også haft depression og angst. Jeg følte mig så alene, og sådan ønsker jeg ikke, der er nogen andre der skal have det.

Anne H, 24 år

Anne H, 24 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil inspirere og dele ud af mine egne erfaringer. Det handler især om familieforhold, men også om tilgangen til uddannelse og udfordringen ved at være introvert.

Cathrine, 26 år

Cathrine, 26 år

Jeg er blevet blogger hos UngTilUng, da jeg som ung har været igennem en masse forskellige ting, som jeg gerne vil dele ud. Blandt andet familieproblemer, angst, spiseforstyrrelse m.m. Jeg håber at kunne hjælpe andre, der måske står i det samme.

Fie, 19 år

Fie, 19 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe andre med mine egne erfaringer. Jeg håber, at mine blogindlæg kan være med til at hjælpe eller give inspiration.

 

CofeeCorner, 25 år

CoffeeCorner, 25 år

Frivilligkoordinator
Jeg håber, at mine ord og erfaringer kan hjælpe et andet individ på deres personlige rejse og give dem styrke, motivation og inspiration til at blive den stærkeste og gladeste version af sig selv.

Amalie, 20 år

Amalie, 20 år

Jeg har været igennem svære perioder, hvor jeg lukkede mig ind i mig selv, fordi jeg frygtede mine følelser var tabu. Jeg håber mine blogindlæg kan hjælpe unge, så de ved, de ikke er alene om deres følelser, og de kan føle sig hørt og forstået.

Nicoline, 20 år

Nicoline, 20 år

Alle går og kæmper med noget, de synes er svært. Jeg er blogger i UngTilUng, fordi tanker og problemer altid er reelle, lige meget hvor irrationelle de er, og dem skal ingen være alene med.

Redaktører

Sofie S, 21 år

Sofie S, 21 år

Gymnasiet var rigtig hårdt for mig, og det har taget mig lang tid at komme lidt ovenpå igen. Men jeg er på vej, og jeg håber på at kunne hjælpe andre, der også kæmper, og derfor har jeg meldt mig som frivillig. 

Marie, 27 år

Marie, 27 år

Jeg er frivillig i UngtilUng, fordi jeg vil være med til at udgive historier, som unge kan spejle sig i, når de føler sig allermest alene med deres problemer. 

Emilie, 20 år

Emilie, 20 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg har oplevet at have det svært. Nu vil jeg gerne være med til at udgive historier, som kan hjælpe og inspirere unge, der også har nogle ting at kæmpe med.

Julie, 26 år

Julie, 26 år

Jeg er Cand. Mag. i dansk. Da jeg har en del viden inden for det grammatiske og sproglige, har jeg valgt at hjælpe UngTilUng med at redigere blogindlæg, så alle bloggernes gode råd kan blive givet videre til unge, som kan få gavn af dem.

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com