fbpx

UngTilUngs frivillige

Mentorer

Rebecca, 25 år

Rebecca, 25 år

Frivilligkoordinator
Jeg er cand.mag i organisationspsykologi. Jeg tror på, at når vi mennesker er glade, så bruger vi det overskud på at hjælpe andre. Jeg mener, at én af vores vigtigste opgaver er at udleve vores iboende solidaritet.

Book tid

Mads, 28 år
Line, 24 år

Line, 24 år

Jeg er ved at uddanne mig til pædagog. Lige siden jeg var helt lille, har jeg altid vidst, at jeg gerne ville arbejde med mennesker. Jeg vil derfor gerne hjælpe og gøre en forskel andre mennesker.

Rikke, 27 år

Rikke, 27 år

Jeg er cand.mag. i Psykologi & Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier. Jeg sidder klar til at lytte til det, du har på hjertet og hjælpe dig med at finde frem til, hvordan du kan håndtere dine udfordringer.

Book tid

Sidse, 29 år

Sidse, 29 år

Jeg er cand.mag. i Psykologi & Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier. Jeg vil gerne hjælpe dig, der ønsker at blive lyttet til, få støtte og råd eller at blive klogere på egne følelser, tanker og handlinger.

Helene, 24 år

Helene, 24 år

Jeg er lærerstuderende. Jeg kan rådgive i valg af uddannelse, strukturering af skema/lektier/fritid, eksamen og eksamensangst, men jeg kan også rådgive om positive tanker, kost og motion.

Nikoline, 24 år

Nikoline, 24 år

Jeg studerer til socialrådgiver. Jeg vil gerne hjælpe unge med at mestre deres liv og motivere dem til at ændre det, de selv kan ændre og give dem redskaber til det, de har behov for hjælp til at ændre.

 

Sofia, 25 år

Sofia, 25 år

Jeg hedder Sofia og læser til sygeplejerske. Som mentor vil jeg gerne være med til at rådgive og støtte unge, som har behov for hjælp, til at håndtere svære tanker eller følelser.    

Nadia, 29 år

Nadia, 29 år

Jeg er uddannet pædagog. Jeg har valgt at blive frivillig i UngtilUng da jeg selv har været en del igennem i mit liv og nu gerne vil være med til at hjælpe andre unge med de udfordringer, de kan stå i. 

Simone, 22 år

Simone, 22 år

Til daglig er jeg psykologistuderende, og jeg har valgt at blive frivillig i UngTilUng, fordi det betyder meget for mig, at kunne hjælpe andre når livet gør ondt – både med hverdagens små problemer og de større dilemmaer.

Mia, 27 år

Mia, 27 år

Jeg læser til socialpædagog. Jeg tror at alle mennesker besidder styrker og positive egenskaber, som kan hjælpe os, når livet er svært – nogen gange har vi bare brug for hjælp til at få øje på dem. Jeg sidder klar til at lytte til, hvad du har på hjertet.

Victoria, 28 år

Victoria, 28 år

Jeg er uddannet psykolog. Jeg er klar til at lytte til dig og støtte dig når der opstår svære følelser og situationer. Du kan komme til mig med både med de store og små problemer i livet.

Book tid

Sofie, 24 år

Sofie, 24 år

Jeg læser cand.psykologi. Jeg sidder klar til at lytte til, hjælpe og støtte dig i dine små og store udfordringer og i samspil finde frem til måder, du kan håndtere dine udfordringer på. 

Pernille, 24 år

Pernille, 24 år

Jeg er Bachelor i Dansk og Psykologi og er i gang med min kandidat. Jeg sidder klar til at lytte til dine problematikker, og hvis du ønsker det, kan jeg støtte dig med gode råd, så du kan håndtere svære situationer bedre.

Book tid

Jannik, 34 år

Jannik, 34 år

Jeg er igang med en coachuddannelse. Jeg har hele livet interesseret mig for, hvorfor vi som mennesker sjældent når de ting, vi ønsker og sætter os for. Hvad der ligger til grund for, at det sjældent lykkedes, selvom vi prøver mange gange. Derudover har jeg selv kæmpet sårbarhed hele livet, især ensomhed har fyldt meget.

Suad, 22 år

Suad, 22 år

Jeg er socialrådgiverstuderende. Jeg går op i at kunne hjælpe andre gennem samtaler og motivation. Jeg kan både lytte og komme med råd. Livet kan være svært en gang i mellem, men at kunne få lettet sit hjerte om sine bekymringer kan formindske smerten.

Kasper, 23 år

Kasper, 23 år

Min hverdag består hovedsageligt af spiritualitet og filosofi, samt søgen efter “sandhed”. Områder hvorigennem jeg, med stor passion, på skrift udtrykker mig. Dertil, er altruisme, kærlighed og oprigtighed fundamentet for min væren – noget jeg hjerteligt ønsker at omfavne dig med.

Oliver, 29 år

Oliver, 29 år

Vi er alle forskellige og det skal der i den grad være plads til! Vi lever i en tid, hvor alting, ofte, foregår i et højt tempo. Derfor er mine samtaler for alle og samtidig et sted hvor der er plads til at snakke om det hele. En samtale hvor der bliver lyttet til dig og det du brænder inde med.

Chattere

Steffen, 27 år

Steffen, 27 år

Frivilligkoordinator
Jeg blev koordinator og chatrådgiver i dette projekt, da jeg tror på styrken i det frivillige/sociale fællesskab.

Theresa, 32 år

Theresa, 32 år

Jeg er en del af Ungtilung, da jeg gerne vil være med til at motivere og inspirere andre unge folk til at finde deres passion tro på sig selv og ikke mindst de små glæder i hverdagen.

 

Alex, 23 år

Alex, 23 år

Jeg arbejder som frivillig I UngTilUng, da jeg selv har oplevet hvordan det er at have en hård ungdom uden nogen at dele det med.

Mille, 26 år

Mille, 26 år

Jeg har en passion for at hjælpe andre mennesker, der har det svært. Med min egen bagage og erfaringer er jeg klar til at hjælpe dig igennem sorg, ensomhed og frustration.

Line, 21 år

Line, 21 år

I starten af min skoletid blev jeg mobbet, hvilket prægede mit liv meget. Derfor har jeg en forståelse for, hvorfor unge kan have brug for at skrive med nogen, som lytter og prøver på at forstå dem.

Anne, 27 år

Anne, 27 år

At kunne hjælpe og lytte til andre mennesker er en dyd, og jeg er her af selv samme grund. Jeg har selv oplevet gode som dårlige ting, derudfra ved jeg at lyset er mere nær, end man selv går og tror.

Marian, 22 år

Marian, 22 år

Jeg læser til daglig socialrådgiver, og grunden til at jeg er frivillig hos Ungtilung er, at det betyder meget for mig at være der for andre mennesker.

Sarah, 28 år

Sarah, 28 år

Jeg vil gerne støtte, unge der kæmper med forskellige udfordringer – præcis som jeg selv har gjort.

Emilie, 21 år

Emilie, 21 år

Jeg vil gerne hjælpe andre unge med at få sat ord på det, de har det svært ved og tage et skridt nærmere at få det godt. Jeg her for at hjælpe dig, så du ikke skal føle, at du står alene med dine problemer.

Louise, 28 år

Louise, 28 år

Jeg har selv erfaring med en svær periode med angst og studiestress, som jeg nu er kommet ud af, og jeg lært at håndtere stress i fremtiden, som der kan være nok af i min funktion som aktiv studerende 🙂

Asta, 21 år

Asta, 21 år

Jeg er frivillig hos Ungtilung, da jeg gerne vil være den støtte og den lyttende person, som hjælper unge med deres problemstillinger de oplever i deres hverdag.

Amina, 19 år

Amina, 19 år

Jeg har valgt at blive frivillig i UngTilUng, da jeg brænder for at give en hjælpende hånd til dem, som har brug for det.

Freja, 21 år

Freja, 21 år

Jeg hedder Freja, og jeg er 21 år. Jeg studerer til socialrådgiver og drømmer om at kunne gøre en forskel, derfor er jeg frivillig hos UngTilUng.

Helene, 19 år

Helene, 19 år

Jeg har valgt at være frivillig i UngTilUng, fordi jeg ønsker, at hjælpe andre unge med at se deres potentiale og give dem en tro på, at de er gode nok – præcis som de er!

Cathrine, 21 år

Cathrine, 21 år

Jeg er her for at hjælpe med det, der er svært. Jeg ved, at tankerne kan tumle og problemerne vokse, hvid der ikke er nogen at tale med. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig med at se udfordringerne i et andet lys.

 

Rick, 24 år

Rick, 24 år

Igennem mange år var jeg plaget af ensomhed og misbrug – Men står nu på den anden side. Klar til at lytte til lige netop dig! Ingen problemer er for små, og jeg sidder klar til at lytte til, hvad end du har på hjertet.

Malene, 32 år

Malene, 32 år

Jeg er nu stærkere igennem en periode, hvor jeg hver morgen vågnede op til en syg mor, et konfliktfyldt forhold til min far og en hørehandicappet bror. Nu er det på tide jeg er der for andre, som jeg ville ønske nogen var der for mig.

Melissa, 22 år

Melissa, 22 år

Jeg læser til daglig til psykoterapeut. Jeg er frivillig i UngTilUng, da jeg gerne vil være med til at hjælpe andre unge i deres svære perioder, og derfor sidder jeg klar med et lyttende øre.

Borsi, 28 år

Borsi, 28 år

Jeg er UngTilUng frivillig, fordi jeg mener, at alle fortjener forståelse. Vi har alle oplevet et eller andet problem i vores liv, og det er helt okay. Det vigtigste er, at man lærer af problemerne. Jeg er her for at lytte, og du er her for at dele. Næste gang er det måske din tur til at lytte 🙂

Louise, 32 år

Louise, 32 år

Jeg er frivillig UngTilUng, fordi jeg gerne vil være med til at hjælpe unge med svære problemer, tvivl eller forvirring over forskellige ting. Det er altid godt at snakke med andre om sine problemer. Og det vil jeg gerne stå til rådighed for.

Nanna, 19 år

Nanna, 19 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil give unge et frirum, hvor man kan tale frit, anonymt. Jeg synes, det er så vigtigt, at alle har muligheden for, at blive lyttet til , og få et andet perspektiv på en hvilken som helst situation.

Maria, 21 år

Maria, 21 år

Jeg har selv været i et sort hul – og jeg står nu klar, gladere end nogensinde, til at hjælpe DIG. En del af processen i at komme gennem en svær periode, kan være at sætte ord på sine følelser og dele dem.

AK, 20 år

AK, 20 år

Jeg er en del af UngTilUng for at kunne hjælpe andre unge, som har det svært, så de ikke skal føle sige alene. Jeg ved selv, hvordan det kan være svært at håndtere svære følelser.

Henriette, 25 år

Henriette, 25 år

Mit navn er Henriette. Jeg er 25 år gammel og arbejder til dagligt som lægesekretær i psykiatrien.

SoMe

Sofie, 27 år

Sofie, 27 år

Efter en lang og svær periode med en psykisk lidelse, ved jeg, hvor vigtigt det er med støtte og forståelse fremfor bebrejdelse. Uanset om det udvises af ens nærmeste eller en fremmed.

Nex1, 33 år

Nex, 33 år

Grafisk
Jeg er kronisk syg og førtidspensionist. Jeg har altid kæmpet mod systemet, derfor er jeg glad for at kunne være en del af UngTilUng for at hjælpe andre, der har det hårdt eller bare har brug for en at tale med.

Nana, 29 år

Nana, 29 år

Jeg har valgt at blive frivillig i UngtilUng da jeg selv har været igennem mange ting og har derfor meget at give af. Jeg vil gerne dele ud af mine erfaringer, så vi sammen kan hjælpe og støtte hinanden.

Iben, 23 år

Iben, 23 år

Jeg er hos ung til ung, fordi jeg har en del erfaring inden for de berørte emner, som vi snakker om her i organisationen. Jeg læser til dagligt på et studie, som berører både psykiatri, psykologi og sundhed.

Cille, 21 år

Cille, 21 år

Jeg har valgt at være frivillig hos UngTilUng, fordi jeg ønsker at gøre en forskel for andre unge mennesker, og det føler jeg også, jeg har rig mulighed for på baggrund af mine egne erfaringer og oplevelser.  

Emma, 19 år

Emma, 19 år

Jeg har altid holdt af at være en ekstra hjælp for dem, der har brug for et lille skub mod mere motivation og positive tanker. Jeg samler alle mine erfaringer, tips og tricks og bruger det her i mit frivillige arbejde.

Frederikke, 23 år

Frederikke, 23 år

Jeg er frivillig, da det er vigtigt, at unge har et sted, hvor de kan blive lyttet til og spejle sig i andre, der også har haft det svært. Derfor er jeg SoMe manager for at kunne sprede budskabet herom.

Dan, 28 år

Dan, 28 år

Jeg er med i UngtilUng, fordi jeg synes det er et spændende projekt. Jeg hjælper til som SoMe Manager på Facebook, for at sprede budskabet, oplyse og motivere UngtilUngs målgruppe.

 

Bloggere

Anna, 21 år

Anna, 21 år

 Jeg er frivillig i UngTilUng for at hjælpe andre unge gennem livets store og små problematikker.

Emilie, 20 år

Emilie, 20 år

Jeg gik selv en hård periode igennem da mine forældre blev skilt, hvor jeg måtte stoppe på mit arbejde, droppe ud af gymnasiet og gå til psykolog. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre, der har det svært, så de ikke føler sig alene.

Jeanette, 28 år

Jeanette, 28 år

Jeg har valgt at blive frivillig, da jeg selv som ung har været igennem en masse ting. Jeg vil gøre mit for, at andre kan få hjælp til deres problemer.

Elena, 21 år

Elena, 21 år

Jeg har oplevet udfordringer, hvor jeg følte mig alene eller til tider som den eneste, der oplevede dem. Det hjalp mig, når jeg hørte andre fortælle om lignende udfordringer, så følte jeg mig forstået, og det var rart.

Kira, 20 år

Kira, 20 år

Jeg blogger hos UngTilUng, fordi jeg selv har måtte stå ”face to face” med nogle udfordringer ift. studie, stress, spiseforstyrrelse, og den følelse af ensomhed, der følger med, som jeg er sikker på, at andre unge også har.  

Louise, 22 år

Louise, 22 år

Jeg ved, man kan føle sig noget så alene om det hele, når man befinder sig midt i en dårlig periode. Jeg vil derfor dele ud af mine personlige kampe gennem fortællinger om, hvordan jeg kom igennem sådanne perioder.  

Malle, 25 år

Malle, 25 år

Jeg er blogger herinde fordi jeg gerne vil hjælpe dem som har brug for råd og vejledning, og jeg deler gladelig ud af mine egne oplevelser, som jeg håber kan være til inspiration og hjælp her på siden

Anne, 27 år

Anne, 27 år

Jeg tager udgangspunkt i egne erfaringer, når jeg blogger om stress, sygemelding og pres i forbindelse med studie- og arbejdsliv. Forhåbentlig kan mine ord motivere og inspirere andre unge i samme situation.

Leon, 33 år

Leon, 33 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil give andre unge mænd nogen, de kan spejle sig i. Jeg kan tælle med på ting som depression, angst, stress, ensomhed og kærestesorg, blandt andet.

Anna G, 32 år

Anna G, 32 år

Min vej igennem uddannelsessystemet har været lang og hård. Jeg har kæmpet med ensomhed og dårligt selvværd, og har også haft depression og angst. Jeg følte mig så alene, og sådan ønsker jeg ikke, der er nogen andre der skal have det.

Anne H, 24 år

Anne H, 24 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil inspirere og dele ud af mine egne erfaringer. Det handler især om familieforhold, men også om tilgangen til uddannelse og udfordringen ved at være introvert.

Cathrine, 26 år

Cathrine, 26 år

Jeg er blevet blogger hos UngTilUng, da jeg som ung har været igennem en masse forskellige ting, som jeg gerne vil dele ud. Blandt andet familieproblemer, angst, spiseforstyrrelse m.m. Jeg håber at kunne hjælpe andre, der måske står i det samme.

Fie, 19 år

Fie, 19 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe andre med mine egne erfaringer. Jeg håber, at mine blogindlæg kan være med til at hjælpe eller give inspiration.

 

CofeeCorner, 25 år

CoffeeCorner, 25 år

Frivilligkoordinator
Jeg håber, at mine ord og erfaringer kan hjælpe et andet individ på deres personlige rejse og give dem styrke, motivation og inspiration til at blive den stærkeste og gladeste version af sig selv.

Amalie, 20 år

Amalie, 20 år

Jeg har været igennem svære perioder, hvor jeg lukkede mig ind i mig selv, fordi jeg frygtede mine følelser var tabu. Jeg håber mine blogindlæg kan hjælpe unge, så de ved, de ikke er alene om deres følelser, og de kan føle sig hørt og forstået.

Nicoline, 20 år

Nicoline, 20 år

Alle går og kæmper med noget, de synes er svært. Jeg er blogger i UngTilUng, fordi tanker og problemer altid er reelle, lige meget hvor irrationelle de er, og dem skal ingen være alene med.

Sophie G, 21 år

Sophie G, 21 år

Jeg er frivillig i UngTilUng for at hjælpe dem, der har det svært. Med udgangspunkt i egne fortællinger og erfaringer, håber jeg at kunne bidrage til at hjælpe unge, så de ikke føler sig alene med tunge tanker og følelser.

Bloggere

Anna, 21 år

Anna, 21 år

 Jeg er frivillig i UngTilUng for at hjælpe andre unge gennem livets store og små problematikker.

Emilie, 20 år

Emilie, 20 år

Jeg gik selv en hård periode igennem da mine forældre blev skilt, hvor jeg måtte stoppe på mit arbejde, droppe ud af gymnasiet og gå til psykolog. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre, der har det svært, så de ikke føler sig alene.

Jeanette, 28 år

Jeanette, 28 år

Jeg har valgt at blive frivillig, da jeg selv som ung har været igennem en masse ting. Jeg vil gøre mit for, at andre kan få hjælp til deres problemer.

Elena, 21 år

Elena, 21 år

Jeg har oplevet udfordringer, hvor jeg følte mig alene eller til tider som den eneste, der oplevede dem. Det hjalp mig, når jeg hørte andre fortælle om lignende udfordringer, så følte jeg mig forstået, og det var rart.

Kira, 20 år

Kira, 20 år

Jeg blogger hos UngTilUng, fordi jeg selv har måtte stå ”face to face” med nogle udfordringer ift. studie, stress, spiseforstyrrelse, og den følelse af ensomhed, der følger med, som jeg er sikker på, at andre unge også har.  

Louise, 22 år

Louise, 22 år

Jeg ved, man kan føle sig noget så alene om det hele, når man befinder sig midt i en dårlig periode. Jeg vil derfor dele ud af mine personlige kampe gennem fortællinger om, hvordan jeg kom igennem sådanne perioder.  

Malle, 25 år

Malle, 25 år

Jeg er blogger herinde fordi jeg gerne vil hjælpe dem som har brug for råd og vejledning, og jeg deler gladelig ud af mine egne oplevelser, som jeg håber kan være til inspiration og hjælp her på siden

Anne, 27 år

Anne, 27 år

Jeg tager udgangspunkt i egne erfaringer, når jeg blogger om stress, sygemelding og pres i forbindelse med studie- og arbejdsliv. Forhåbentlig kan mine ord motivere og inspirere andre unge i samme situation.

Leon, 33 år

Leon, 33 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil give andre unge mænd nogen, de kan spejle sig i. Jeg kan tælle med på ting som depression, angst, stress, ensomhed og kærestesorg, blandt andet.

Anna G, 32 år

Anna G, 32 år

Min vej igennem uddannelsessystemet har været lang og hård. Jeg har kæmpet med ensomhed og dårligt selvværd, og har også haft depression og angst. Jeg følte mig så alene, og sådan ønsker jeg ikke, der er nogen andre der skal have det.

Anne H, 24 år

Anne H, 24 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil inspirere og dele ud af mine egne erfaringer. Det handler især om familieforhold, men også om tilgangen til uddannelse og udfordringen ved at være introvert.

Cathrine, 26 år

Cathrine, 26 år

Jeg er blevet blogger hos UngTilUng, da jeg som ung har været igennem en masse forskellige ting, som jeg gerne vil dele ud. Blandt andet familieproblemer, angst, spiseforstyrrelse m.m. Jeg håber at kunne hjælpe andre, der måske står i det samme.

Fie, 19 år

Fie, 19 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe andre med mine egne erfaringer. Jeg håber, at mine blogindlæg kan være med til at hjælpe eller give inspiration.

 

CofeeCorner, 25 år

CoffeeCorner, 25 år

Frivilligkoordinator
Jeg håber, at mine ord og erfaringer kan hjælpe et andet individ på deres personlige rejse og give dem styrke, motivation og inspiration til at blive den stærkeste og gladeste version af sig selv.

Amalie, 20 år

Amalie, 20 år

Jeg har været igennem svære perioder, hvor jeg lukkede mig ind i mig selv, fordi jeg frygtede mine følelser var tabu. Jeg håber mine blogindlæg kan hjælpe unge, så de ved, de ikke er alene om deres følelser, og de kan føle sig hørt og forstået.

Nicoline, 20 år

Nicoline, 20 år

Alle går og kæmper med noget, de synes er svært. Jeg er blogger i UngTilUng, fordi tanker og problemer altid er reelle, lige meget hvor irrationelle de er, og dem skal ingen være alene med.

Sophie G, 21 år

Sophie G, 21 år

Jeg er frivillig i UngTilUng for at hjælpe dem, der har det svært. Med udgangspunkt i egne fortællinger og erfaringer, håber jeg at kunne bidrage til at hjælpe unge, så de ikke føler sig alene med tunge tanker og følelser.

Redaktører

Sofie S, 21 år

Sofie S, 21 år

Gymnasiet var rigtig hårdt for mig, og det har taget mig lang tid at komme lidt ovenpå igen. Men jeg er på vej, og jeg håber på at kunne hjælpe andre, der også kæmper, og derfor har jeg meldt mig som frivillig. 

Emilie, 20 år

Emilie, 20 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg har oplevet at have det svært. Nu vil jeg gerne være med til at udgive historier, som kan hjælpe og inspirere unge, der også har nogle ting at kæmpe med.

Julie, 26 år

Julie, 26 år

Jeg er Cand. Mag. i dansk. Da jeg har en del viden inden for det grammatiske og sproglige, har jeg valgt at hjælpe UngTilUng med at redigere blogindlæg, så alle bloggernes gode råd kan blive givet videre til unge, som kan få gavn af dem.

Sara, 18 år

Sara, 18 år

Jeg bor i en lille by på Djursland og går til hverdag i 3.g på stx. Jeg er frivillig hos UngTilUng, fordi jeg synes, det er vigtigt, at unge har et sted, hvor man oplever, at man ikke går alene med de problemer, der nu hører med til at være ung.

Er du mellem 16 - 35 år!Vil du hjælpe os med at blive bedre ved at svare på 4 spørgsmål?

Her hos UngTilUng arbejder vi hele tiden på at blive bedre til at hjælpe unge, derfor er din feedback meget værdsat.

Klik på linket her og besvar de 5 spørgsmål

På forhånd tak UngTilUng teamet!

Er du mellem 16 - 35 år!Vil du hjælpe os med at blive bedre ved at svare på 5 spørgsmål?

Her hos UngTilUng arbejder vi hele tiden på at blive bedre til at hjælpe unge, derfor er DIN FEED BACK meget værdsat.

Klik på linket her og besvar de 5 spørgsmål

På forhånd tak UngTilUng teamet!

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly