fbpx

Login

Træn din hjerne til at tænke positivt!

Det lyder sværere end det er, men det er det ikke - det er virkelig muligt at vende negative situationer til positive situationer. Da jeg var 18 år, færdig med gymnasiet og lige startet på mit sabbatår, gik det meget ned ad bakke for mig; jeg sad for det meste inde på mit mørke værelse, havde intet arbejde, var ked af det, tænkte slemme tanker om mig selv.

Man kan faktisk godt træne sin hjerne til at tænke positivt.

Det lyder sværere end det er, men det er det ikke – det er virkelig muligt at vende negative situationer til positive situationer. Da jeg var 18 år, færdig med gymnasiet og lige startet på mit sabbatår, gik det meget ned ad bakke for mig; jeg sad for det meste inde på mit mørke værelse, havde intet arbejde, var ked af det, tænkte slemme tanker om mig selv. Sådan foregik det i godt og vel 5 måneder, indtil jeg simpelthen sagde stop til mig selv. Nu var det nok. Jeg vidste udmærket godt, at jeg selv er herre over mine egne beslutninger og mine egne tanker. Jeg vidste også, at jeg ikke vil blive gammel, og tænke tilbage på min ungdom som en mørk og trist tid. Fra den dag af, startede mit projekt med mig selv; TÆNK POSITIVT. Positive tanker skaber positive følelser og tiltrækker positive oplevelser i livet. Dette ordsprog er noget, jeg altid har med mig! Vend dig selv til at tænke: “Uanset hvad, kan det jo aldrig ende helt galt.” Led altid efter det positive i de dårlige ting – og prøv især også at se det positive i mennesker. Af og til tænker jeg da også pessimistisk, og det gør vi mennesker jo en gang i mellem, men jeg kan love jer for, at jo mere man træner sin hjerne til at tænke positivt, jo nemmere bliver livet. Det er uden tvivl udfordrende at arbejde med sig selv, men det bliver så spændende når man kan mærke fremskridt og forbedring 🙂