fbpx

Login

Tips og tricks til egenomsorg

Så blev det november, og vejret er virkelig også blevet derefter med regn, blæst og mørke. Det kan godt være svært, når det bliver efterår og snart vinter, og det kan det bestemt også være for mig. Derfor er det især vigtigt i denne tid at have omsorg over for sig selv - passe på krop og sind.

Så blev det november, og vejret er virkelig også blevet derefter med regn, blæst og mørke. Det kan godt være svært, når det bliver efterår og snart vinter, og det kan det bestemt også være for mig. Derfor er det især vigtigt i denne tid at have omsorg over for sig selv – passe på krop og sind. Jeg vil dele ud af nogle af de ting, som jeg gør, når jeg skal sørge for at passe på mig selv i denne tid, og du kan bruge dem, hvis du har lyst <3

 

Drik noget lækkert

Drik noget varmt for at lune dig i kulden, eller en iskaffe med et ekstra skvæt sirup. Det er en lille ting, men det kan være dejligt at se frem til at drikke sin yndlingsdrik. Du kan sætte dig med et varmt tæppe og se en serie, mens du drikker den, eller du kan tage din drik med ud på en gåtur, når solen sommetider skinner lidt.

 

Hav en dejlig rutine

Det kan både være morgen og aften, hvor du sætter tid af til de ting, der gør dig glad. Hvis du slutter dagen godt af, kan du få lov at stresse lidt af efter en lang dag på studie eller en hård eftermiddag på job. Om morgenen kan det hjælpe med at få en god start på dagen. En dejlig rutine kan handle om, at du elsker at have en god hudplejerutine, at nusse ekstra meget om din hund eller tage et langt varmt bad. Uanset hvad, så hjælper det rigtig meget for mig at afslutte og starte dagen på en hyggelig måde.

 

Snak med nogen

Når det er koldt og mørkt, kan ensomheden godt trænge sig på, og derfor kan det være en god idé at snakke med nogen. Det kan være, at du ringer til din veninde for at snakke dagen igennem, skriver til din søskende for at brokke dig over dine forældre, eller at du laver aftensmad med din kæreste. For mig hjælper det meget at have gode aftaler i kalenderen, hvor jeg kan få vendt hverdagen med andre, og så er der noget at se frem til i mørket.

 

Husk, at det er helt okay, at efteråret kan føles ekstra hårdt, og du kan overveje, hvad der kunne hjælpe på situationen. Du kan gøre brug af mine tips eller bare gøre noget, som hjælper dig igennem hverdagen, og du kan også chatte med os herinde hos UngTilUng hver dag fra 16-20 <3