fbpx

Login

Tinder og dating

Jeg har virkelig mærket min ungdom de seneste måneder, og hvor har jeg bare nydt det og grinet meget.

For nogen opfattes Tinder nærmest som et bandeord. Der er en vis stigma over det, man bruger det hvis man vil have et hurtigt ”fix”. Trods dens stigmatisering, bliver appen brugt af unge og voksne i alle aldre. Jeg sætter gerne spørgsmålstegn ved vores tendens til at være lidt flove over vores brug af platformen, for i sidste ende, om du har mødt din partner på en app, eller i byen med lidt for meget tequila i blodet, gør ikke den store forskel. Tinder er desuden en platform, der har givet mig rigtig mange gode oplevelser, venskaber, og meget stof til eftertanke.

 

Min (til tider underholdende) erfaring

Før jeg kom i et forhold, skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg har muntret mig meget med at swipe både til højre og venstre bare for underholdningens skyld. Efter jeg blev single igen, har det dog været mere end tidsfordriv for mig. Tinder blev et babystep for mig, på min vej tilbage til det famøse kødmarked. Det var en mulighed for lige at se det hele an, en afslappet måde for mig at ”møde” det modsatte køn, i stedet for at være ”on the spot” i nattelivet.

Da jeg var klar til at kaste mig ud i det, har jeg været på de skøreste og mest spontane dates, som alt sammen er blevet vendt over et glas vin med tøserne. Jeg har virkelig mærket min ungdom de seneste måneder, og hvor har jeg bare nydt det og grinet meget.

Er det den rigtige måde at date på?

Med det sagt, så har netdating jo også sine skyggesider. Det er nemt at foregive at være noget man ikke er, altså personlighedsmæssigt, på tekst. Alle kan emme af selvtillid og sindsro, og så være en helt anden, når man sidder ansigt til ansigt på en alt for fyldt café. Så der er helt sikkert mulighed for at blive mødt af et massivt antiklimaks, selv om du føler, at du nu efter en uges skriverier, har en god idé om vedkommende er, men virkeligheden viser sig at være en helt anden.

Trods det, har jeg nu ikke holdt mig tilbage! Er det lidt overfladisk, at beslutte om du synes om vedkommende er værd at date, ud fra ét billede? Absolut. Men hånden på hjertet, vi gør jo akkurat det samme på gaden. Nu er Tinder jo ikke længere en ”nyhed”, men jeg synes stadig det er et fedt koncept. Det lader dig både være spontan, men samtidig har du også rig mulighed for at ”se” et menneske an, før du beslutter dig for at sætte dig overfor vedkommende.

Så for at konkludere, giver jeg appen et super-like!