fbpx

Login

Støt som virksomhed
Støt som virksomhed

UngTilUng er en organisation, der er stolt af sine samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere er årsagerne til, at vi kan eksistere og har mulighed for at hjælpe unge med at komme ud af mistrivsel ved at tale om og arbejde med deres udfordringer samt være en del af sunde fællesskaber.

Vi er altid på udkig efter nye muligheder for partnerskaber, og de kan tage sig ud på mange måder. Det kan eksempelvis være ved donationer, faglige oplæg, gaver til frivillige, rabatordninger eller arrangementer. Det vigtigste for os, er at de forskellige samarbejdsaftaler kan skabe glæde og mening både for din virksomhed, vores frivillige og de unge, der har behov for hjælp.

Som samarbejdspartner er din virksomhed ikke blot med til at gøre en enorm forskel for unges trivsel i Danmark, men din virksomhed får også materiale, som kan bruges i jeres markedsføringsstrategi. Der er således gode grunde til at inddrage UngTilUng i jeres CSR-strategi, hvor det blandt andet er værd at fremhæve øget brand-værdi for virksomheden, positiv omtale samt stolthed og følelsen af at være sammen om noget i en større sags tjeneste blandt medarbejdere.

Gør UngTilUng til en del af jeres CSR-strategi og vær med til at sætte fokus på vigtigheden af unges trivsel, mens I styrker jeres virksomhedsprofil ved aktivt at tage ansvar for unges mentale trivsel.

Kontakt Jannik Dobusz, som er stifter og direktør af UngTilUng, hvis din virksomhed vil indgå partnerskab med UngTilUng eller høre mere om fordelene ved at indgå et partnerskab: 

jd@ungtilung.com