fbpx

Login

Støt som fast medlem
Støt som fast medlem

Bliv medlem af UngTilUng og vær med til at styrke unges trivsel. Som fast medlem er du en uundværlig del af vores organisation. Du er nemlig med til, at vi kan nå ud til unge, der mistrives eller føler, at de står alene med deres udfordringer, så de ved, at der altid er hjælp at hente, og at vi er et sted, hvor vi kan lytte til dem, anerkende og forstå deres udfordringer.

Ved hjælp af dit medlemskab kan vi vise omverdenen, at vi er flere, der står sammen om at hjælpe unge med at styrke deres trivsel, så de kan få det liv, de ønsker. Du er med til at skabe bedre forståelse og en stærkere indsats for mental mistrivsel.

Med dit medlemskab kan vi opruste vores mulighed for udbredelse af vores initiativer og dermed skabe en forebyggende indsats for unge.

Som fast medlem betaler du 29, 59 eller 99 DKK om måneden, som går ubeskåret til rekruttering og fastholdelse af vores frivillige, der hver dag kan sidde klar til at tale med de unge om deres udfordringer, og hvordan de kan arbejde med dem. Ved hjælp af dit medlemskab, kan vi hjælpe endnu flere unge med at blive gladere.