SoMe

Vi er unge frivillige mellem 18 og 35 år, der har forskellige uddannelser og personlige baggrunde, der gør, at vi er gode til at styre UngTilUngs sociale medier. Vi håber, at du på de UngTilUngs facebookgruppe og instagram bliver inspireret og motiveret til at få det bedre.

Sofie, 27 år

Efter en lang og svær periode med en psykisk lidelse, ved jeg, hvor vigtigt det er med støtte og forståelse fremfor bebrejdelse. Uanset om det udvises af ens nærmeste eller en fremmed.

Nex, 33 år

Grafisk
Jeg er kronisk syg og førtidspensionist. Jeg har altid kæmpet mod systemet, derfor er jeg glad for at kunne være en del af UngTilUng for at hjælpe andre, der har det hårdt eller bare har brug for en at tale med.

Nana, 29 år

Jeg har valgt at blive frivillig i UngtilUng da jeg selv har været igennem mange ting og har derfor meget at give af. Jeg vil gerne dele ud af mine erfaringer, så vi sammen kan hjælpe og støtte hinanden.

Iben, 23 år

Jeg er hos ung til ung, fordi jeg har en del erfaring inden for de berørte emner, som vi snakker om her i organisationen. Jeg læser til dagligt på et studie, som berører både psykiatri, psykologi og sundhed.

Cille, 21 år

Jeg har valgt at være frivillig hos UngTilUng, fordi jeg ønsker at gøre en forskel for andre unge mennesker, og det føler jeg også, jeg har rig mulighed for på baggrund af mine egne erfaringer og oplevelser.  

Emma, 19 år

Jeg har altid holdt af at være en ekstra hjælp for dem, der har brug for et lille skub mod mere motivation og positive tanker. Jeg samler alle mine erfaringer, tips og tricks og bruger det her i mit frivillige arbejde.

Emmeli, 21 år

Jeg er blevet frivillig i UngTilUng, fordi jeg har oplevet at min interesse og evner for kommunikation kan være med til at gøre en forskel for andre. Hertil håber jeg, at mine personlige erfaringer kan hjælpe andre, når det kommer til det, som kan være svært i hverdagen.

Frederikke, 23 år

Jeg er frivillig, da det er vigtigt, at unge har et sted, hvor de kan blive lyttet til og spejle sig i andre, der også har haft det svært. Derfor er jeg SoMe manager for at kunne sprede budskabet herom.

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com

Er du mellem 16 - 35 år!Vil du hjælpe os med at blive bedre ved at svare på 4 spørgsmål?

Her hos UngTilUng arbejder vi hele tiden på at blive bedre til at hjælpe unge, derfor er din feedback meget værdsat.

Klik på linket her og besvar de 5 spørgsmål

På forhånd tak UngTilUng teamet!