SoMe

Vi er unge frivillige mellem 18 og 35 år, der har forskellige uddannelser og personlige baggrunde, der gør, at vi er gode til at styre UngTilUngs sociale medier. Vi håber, at du på de UngTilUngs facebookgruppe og instagram bliver inspireret og motiveret til at få det bedre.

Sofie, 27 år

Efter en lang og svær periode med en psykisk lidelse, ved jeg, hvor vigtigt det er med støtte og forståelse fremfor bebrejdelse. Uanset om det udvises af ens nærmeste eller en fremmed.

Nex, 33 år

Grafisk
Jeg er kronisk syg og førtidspensionist. Jeg har altid kæmpet mod systemet, derfor er jeg glad for at kunne være en del af UngTilUng for at hjælpe andre, der har det hårdt eller bare har brug for en at tale med.

Nana, 29 år

Jeg har valgt at blive frivillig i UngtilUng da jeg selv har været igennem mange ting og har derfor meget at give af. Jeg vil gerne dele ud af mine erfaringer, så vi sammen kan hjælpe og støtte hinanden.

Iben, 23 år

Jeg er hos ung til ung, fordi jeg har en del erfaring inden for de berørte emner, som vi snakker om her i organisationen. Jeg læser til dagligt på et studie, som berører både psykiatri, psykologi og sundhed.

Cille, 21 år

Jeg har valgt at være frivillig hos UngTilUng, fordi jeg ønsker at gøre en forskel for andre unge mennesker, og det føler jeg også, jeg har rig mulighed for på baggrund af mine egne erfaringer og oplevelser.  

Emma, 19 år

Jeg har altid holdt af at være en ekstra hjælp for dem, der har brug for et lille skub mod mere motivation og positive tanker. Jeg samler alle mine erfaringer, tips og tricks og bruger det her i mit frivillige arbejde.

Frederikke, 23 år

Jeg er frivillig, da det er vigtigt, at unge har et sted, hvor de kan blive lyttet til og spejle sig i andre, der også har haft det svært. Derfor er jeg SoMe manager for at kunne sprede budskabet herom.

Dan, 28 år

Jeg er med i UngtilUng, fordi jeg synes det er et spændende projekt. Jeg hjælper til som SoMe Manager på Facebook, for at sprede budskabet, oplyse og motivere UngtilUngs målgruppe.

 

Jacob, 24 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg ønsker at være med til at skabe et socialt frirum for unge med udfordringer. For mig er det vigtigt, at man har muligheden for at tale med nogle om de svære ting i livet.

Line, 28 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng, fordi jeg gerne vil gøre en forskel for de unge og hjælpe dem med at forstå, at de helt sikkert ikke står alene med deres tanker og følelser.