fbpx

Login

Samarbejdspartnere

 

Lasertryk.dk har med deres projekt Giveback doneret 5000 flyers og 500 plakater til Ungtilung.com, så vi kan være at finde på diverse skoler rundt omkring i landet.

Vi sætter stor pris på Lasertryks store hjælp.

Axon Profil

Axon Profil, som er en af Danmarks førende leverandører af reklameartikler og
sponserer årets julegave til UngTilUngs frivillige, som er en mulepose med tryk.

Foreningen Projekt S tilbyder mental træning kombineret med fysisk aktivitet for børn og unge i alderen 10-16 år. Undervisningen har fokus på de 4 S’er: selvtillid, selvværd, sundhed og styrke. For at ansøge om en friplads, skal man blot sende 5-6 linjer om barnets udfordringer samt motivation for at deltage på et fritidsforløb til info@projekts.dk

Basechat.com
Ungtilung.com chatløsninger er understøttet af basechat.com

Vi er meget glade for samarbejde med BaseChat og Anders Both.
Anders er altid behjælpelig hvis vi har spørgsmål eller udfordringer.

GROW.dk
“GROW er en ungdomsforening, skabt af unge til unge, med formålet om at skabe fællesskaber og en ungdomsbevægelse, hvor unge i hele Danmark støtter hinanden til meningsfulde liv i balance. 

Vi giver unge muligheden for at lære redskaber, der styrker vores bevidsthed om os selv og andre og skaber grobund for sunde fællesskaber, hvor vi sammen forebygger mistrivsel.
Det gør vi gennem vores online læringsfællesskab GROW Online, gennem vores uddannelse som GROW-trivselsambassadør samt foredrag og workshops.”

 

 

 

Kontakt

Er du interesseret i et samarbejde, så kontakt direktør Jannik Dobusz på jd@ungtilung.com