fbpx

Login

Rådgivnings praktikant

Praktikant til UngTilUng (psykologistuderende): Vil du have en fed praktikplads, hvor du kan prøve kræfter med digital rådgivning og intervention samt gøre en forskel for sårbare unge?

 

Som praktikant i UngTilUng får du erfaring med rådgivnings- og organisatorisk arbejde i en humanitær organisation. Vi søger en praktikant, der kan være med til at understøtte, udvikle og koordinere rådgivningen.

Du vil blive involveret i udviklingen af UngTilUng’s digitale univers og få mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt samtidig med at du hjælper med at øge trivsel hos unge i alderen 16-35 vha. digitale interventionsformer

Hvem er vi?

Ungtilung.com er en digital trivselsplatform, hvor unge mellem 16-35 år, der har det svært, kan få hjælp til at håndtere deres udfordringer. Det kan være alt fra kæresteforhold, lavt selvværd, studievalg, arbejdsmarked, ensomhed mm.

Platformen indeholder bl.a. selvhjælpsværktøjer, en chat og blogindlæg med historier fra unge, der selv har oplevet store og små udfordringer i hverdagen. Som noget nyt tilbyder platformen online rådgivning, hvor unge kan få et forløb med en frivillig og få hjælp til at håndtere de udfordringer, de står overfor.

Du kan læse mere om UngTilUng på vores hjemmeside: UngTilUng.com

Du kan også følge os på facebook og instagram.

Praktikperioden følger de rammer som din uddannelsesinstitution har og opgaverne kommer til at bestå af fx:

 • Digitale rådgivningsopgaver
 • Samtaleforløb indenfor nervøsitet og angst
 • Undersøgelses- og evalueringsopgaver
 • Gruppeforløb sammen med psykolog
 • Udvikling af temabaseret gruppechat

Som praktikant får man sparring og supervision af psykolog og kommer til at indgå i fælles daglige opgaver på kontoret samt løbende udviklings- og fundraisingopgaver. Praktikanter har en arbejdsdag om ugen som kan lægges i ydertidspunkter eller kan bruges som hjemmearbejdsdag.

Det er dig vi står og mangler hvis:

 • Du er mellem 22-35 år
 • Du er psykologistuderende og skal tage din obligatoriske praktikperiode på studiet
 • Du brænder for at gøre en forskel for sårbare unge
 • Du har en forståelse for målgruppen
 • Du er selvstændig, nysgerrig, anerkendende, ansvarsfuld og har mod på at prøve at bruge din kreativitet i udviklingen og forbedringen af vores tilbud

Hvad kan vi tilbyde?

 • Du vil modtage ugentlig sparring af din praktikvært
 • Du vil få mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer og få indblik i, hvordan det er at arbejde i en NGO
 • Du vil få kendskab til målgruppen, kommunikation til målgruppen samt digitalt arbejde

Praktikperioden og det praktiske

Praktikperioden følger rammerne sat af dit studie. Vi ønsker at din praktikperiode starter d. 1. september (eller hurtigst muligt efter) og varigheden afhænger af dit studies rammer ligesom timeantallet. Der er god fleksibilitet i forhold til dit studie mht. afleveringer og fag ved siden af. Praktikken er ulønnet.

Du er velkommen til at sende os din ansøgning, selvom praktikperioden og timeantallet ikke passer dig perfekt, så kan vi sammen finde en løsning, hvis du er den rette til stillingen.

Din arbejdsplads

Din daglige arbejdsplads bliver på UngTilUngs kontor på Esromgade 15 i København N, hvor du kommer til at indgå i et uhøjtideligt og støttende miljø med UngTilUngs medarbejdere, hvor vi hjælpes ad med de fælles daglige opgaver.

Det praktiske

Send dit CV og ansøgning til vm@boligsocial.dk. Vi søger løbende. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Kontakt

Synes du UngTilUng lyder spændende, men måske er i tvivl om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, så send os endelig en mail med dine udfordringer og vi vil sørge for, at vejlede dig bedst muligt.
Skriv til os på kontakt@ungtilung.com