fbpx

Login

Min første rejse alene

Kender I det, når man gerne vil prøve nye ting og udfordre sig selv? Det kender jeg, men jeg kender også følelsen af, at det kan være svært rent faktisk at gøre det. Jeg tænker tit, at jeg ikke er god nok, og de tanker ødelægger det for mig.

Jeg er træt af at føle, at jeg ikke kan, så jeg tog en beslutning om at rejse med en ven til den anden side af Jorden. DET ER DEN BEDSTE BESLUTNING JEG NOGENSINDE HAR TAGET!

På vores rejse i Australien var vi på en grupperejse med andre unge fra forskellige lande i verden. Inden vi tog afsted tænkte jeg, at det ville blive hårdt at skulle være sammen med andre mennesker, man ikke kender, hele tiden. Vi sov sammen, spiste sammen og lavede aktiviteter sammen. De ”fremmede mennesker” endte med at blive gode venner, og jeg har ufatteligt mange gode minder med dem. På rejsen havde vi en guide ved navn Clare. Hun er en af de mest inspirerende mennesker, jeg kender. Hun er selvsikker, sjov og ikke bange for at gøre det, hun har lyst til. Hun er et menneske, som jeg gerne vil spejle mig i og få inspiration fra. Det kan være virkelig svært at tro på sig selv. Det er noget, jeg har kæmpet med hele mit liv, og jeg gør det stadig. Den her rejse og hele oplevelsen har helt klart gjort mig stærkere. Jeg vil klart anbefale at man tager på sådan en rejse, og møder andre folk ude i verden. Hvis man ikke har mod på at rejse helt alene, eller man måske er bange for at skulle snakke engelsk, så kan man enten spørge en ven eller tage på en dansk grupperejse.