fbpx

Login

Kvindekroppens idealer – lige til at lukke op og sk*de i

Nutidens mest omtalte og populære kvindeform er ’’timeglasset’’ – altså, stor barm, stor numse og flad mave, og så sidder jeg her og tænker…. Hm, jeg har hverken store bryster eller en fyldig numse, men goddamn it – jeg er en kvinde. En ’’rigtig’’ kvinde endda.

Kvinder findes i alverdens farver, former, højder og breder, og ingen af disse af ’’rigtige’’ eller ’’forkerte’’, det handler ene og alene om øjnene der ser. I de mere modne tilfælde handler det selvfølgelig om din personlighed og udstråling, men det virker ret fjernt for mange, at det  egentlig burde være den vigtigste kvalitet i en potentiel partner, men lad nu det ligge.

Nutidens mest omtalte og populære kvindeform er ’’timeglasset’’ – altså, stor barm, stor numse og flad mave, og så sidder jeg her og tænker…. Hm, jeg har hverken store bryster eller en fyldig numse, men goddamn it – jeg er en kvinde. En ’’rigtig’’ kvinde endda.

Min personlighed og mine indre kvaliteter vægter jeg højere, end hvad end mit udseende har at byde på. Ultimativt er det jo personligheden du skal leve sammen med hos en partner – og hvad skal du så med en smuk krop uden mentalt indhold? Udover for en enkelt nat selvfølgelig, men come on?

I dag er der et så stort fokus på hvordan en ’’rigtig’’ kvinde skal se ud, og det er forskelligt om der menes at kvinder SKAL have timeglasform, være slank, have former eller være veltrænet, men facts er, at det der gør dig til en kvinde sidder mellem ørene, og det vil aldrig kunne ses på din krop. Det der gør dig til en kvinde – og en fantastisk en af slagsen – er at du står ved hvem du er, og hvordan du ser ud. Ægte skønhed kommer indefra, og had og misundelse sidder for rigtig mange udenpå tøjet. Det er grimt og ucharmerende, og det vidner om usikkerhed – og det skal du huske på hver eneste gang der er nogen der nedgør dig og dit udseende. Hæv dig over den slags mennesker og deres mentalitet, og lad det prelle af på dig.

Giv dig selv et klap på skulderen – bare for at være præcis den du er. Der vil altid hvile dømmende øjne på dig, smukke kvinde. Der er så mange meningsløse holdninger til hvordan kvinder bør tale, se ud og opføre sig – og hey, jeg bryder selv dem alle sammen, men jeg kan stå inde for den person jeg er. Hver eneste dag. Hundrede procent.

Det er det det handler om, og der er ikke noget smukkere end en kvinde der elsker sig selv.

Elsker du dig selv så meget, at andre ikke er i tvivl om hvordan det skal gøres?