fbpx

Login

Jeg skal på højskole

Det har taget mig virkelig lang tid at finde den vej, jeg gerne vil gå her i livet. Det har været en vanvittig frustrerende vej, hvor jeg har følt mig fortabt. Men jeg tror endelig at jeg har fundet den vej jeg gerne vil gå. Derfor tager jeg på en studieforberedende højskole, så jeg kan snuse lidt til den uddannelse og studie jeg gerne vil have.

I januar tager jeg på højskole, og jeg glæder mig helt vildt. Det er ved at være lang tid siden, at jeg har prøvet noget nyt.

Jeg er et sted i mit liv, hvor alting føles som tomgang. Hverdag tager jeg på arbejde, og laver det samme stykke arbejde bare for pengenes skyld. Det er ikke tit, at man gør noget i ens liv, som man rent faktisk har lyst til. Man gør tit ting, fordi man skal.

Hvorfor gik jeg på gymnasiet? Jeg gjorde det, fordi alle andre gjorde, og jeg anede ikke, hvad jeg skulle med mit liv, så jeg fulgte strømmen. Jeg har selvfølgelig ikke fortrudt, at jeg gik på gymnasiet. Men jeg undrer mig stadig over, hvordan mit liv ville have set ud i dag, hvis jeg havde valgt en anden vej.

Det har taget mig virkelig lang tid at finde den vej, jeg gerne vil gå her i livet. Det har været en vanvittig frustrerende vej, hvor jeg har følt mig fortabt. Men jeg tror endelig at jeg har fundet den vej jeg gerne vil gå. Derfor tager jeg på en studieforberedende højskole, så jeg kan snuse lidt til den uddannelse og studie jeg gerne vil have.

Derudover glæder jeg mig til at mærke det fællesskab, der er på en højskole, og få nogle venner for livet. Jeg fik desværre aldrig prøvet at komme på en efterskole, da der ikke var penge til det, selvom at jeg godt kunne have haft godt af det.

Når man er den generte type er det godt at udfordre sig selv lidt i sociale sammenhænge. Jeg føler også, at jeg har fortjent at gøre det her for min skyld. Jeg har arbejdet hårdt for alle de penge jeg har, og nu skal de bare bruges nyttigt.

Hvis der sidder nogle derude og overveje at tage på højskole, så synes jeg at man skal kaste sig ud i det og gøre. Jeg er overbevist om, at det bliver en af det bedre beslutninger, man kan tage her i livet. Hvis man er i tvivl, så kan man prøve og høre om der er nogle i ens omgangskreds som har prøvet højskolelivet. Jeg har snakket med et par af mine kollegaer, som har prøvet det, og det kan kun varmt anbefale det.