fbpx

Login

Jeg er træt

Det lyder umiddelbart let, men det har virkelig været svært og taget lang tid. Det tog simpelthen for meget energi – som jeg ikke har i forvejen – at blive ked af det hver gang.

Det er nok mit mest brugte udtryk. Træthed er min værste fjende. Jeg er altid træt – som i HELE TIDEN. Hvis jeg fik lov, sov jeg gerne mindst 14 timer i døgnet. Dette er et stort problem, for jeg vil gerne så mange ting. Jeg vil gerne have mange venner og lave en masse sjov med dem, men det har jeg simpelthen ikke energi til. Hvis jeg havde haft mere energi, kunne jeg have fået de karakterer, som jeg ved jeg fortjener i skolen. Faktisk vil jeg egentlig bare gerne udvise ligeså meget overskud, som så mange andre gør. Og helt lavpraktisk er der bare ikke tid til meget andet end søvn, hvis man sover så mange timer i døgnet.

Det er en god egenskab at stræbe efter at gøre sig bedre hele tiden, men nogle gange er det ikke muligt. Med min manglende energi har jeg en stor forhindring i forhold til hvad, jeg gerne vil, men dem møder man jo mange af i løbet af livet. Har derfor været nødt til at vende det til noget positiv og sige, at jeg har lært at acceptere mine egne begrænsninger og har lært, hvor nogle af dem er. Det lyder umiddelbart let, men det har virkelig været svært og taget lang tid. Det tog simpelthen for meget energi – som jeg ikke har i forvejen – at blive ked af det hver gang, jeg ikke fik den karakter, jeg håbede på.

Mange af mine venner har en kæmpe omgangskreds. Jeg kan nok tælle mine venner på to hænder. Når de snakker om, hvad de laver med deres andre venner, får jeg altid et stik i hjertet og et slag i maven. Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle ligeså sjove og spændende historier, men det kan jeg ikke, for det har jeg har ikke energi til. En anden årsag er, at jeg altid bliver lidt ked af, at de nok betyder mere for mig, end hvad jeg gør for dem, nu de har så mange andre at være sammen med. På den anden side har jeg heller ikke overskud til flere venner, tror jeg. Det er nemlig sådan, at jeg virkelig investerer mig selv i de venner, jeg har. Vi er tætte venner og kender hinanden rigtig godt. Det synes jeg egentlig også er bedre end en masse overfladiske venner.

Jeg er positiv af natur, og prøver derfor altid at vende noget til en positiv side. Jeg har derfor lært at acceptere nogle ting, for at de ikke skal tage for meget energi, når jeg alligevel ikke kan gøre noget ved det. Altså ikke at lade mig gå på af dårlige resultater i skolen, for jeg har ikke energi til at gøre noget ved det. Acceptere, at jeg ikke er ligesom mine venner, og jeg derfor ikke har en lige så stor omgangskreds som dem. En dag får jeg forhåbentligt mere energi, og der kan jeg gøre noget ved det.