fbpx

Login

Gør det selv

Selvhjælpskassen

Selvhjælpskassen kan hjælpe dig med at genkende de udfordringer du står overfor. Her på siden kan
du se videoer, hvor du får råd og tips til, hvordan du klarer forskellige problemer.

Hvordan får jeg det bedre psykisk?

Det er meget forskelligt hvad der skal til for, at man har det godt psykisk. Men noget af det der har stor betydning for, at du har det godt psykisk er, at du kan klare de problemer du kommer ud for i dit liv. Her kan du få nogle råd og tips til, hvordan du klarer forskellige problemer der påvirker dit psykiske helbred, hvis ikke du gør noget ved dem. 

Hvordan får jeg det bedre socialt?

Langt de fleste mennesker har behov for at have kontakt til andre mennesker. Det skyldes, at vi er født som sociale væsener og måden vi tænker, føler og handler på, er ofte påvirket af vores sociale liv. Her får du nogle gode råd og tips til, hvordan du kan bevare dine venskaber og/eller få nye.

Hvordan får jeg det bedre fysisk?

En sund krop, kan være med til at give dig overskud og ikke mindst øge dit selvværd. At få en sund krop er en kombination af kost og motion. Det betyder ikke, at du behøver at træne seks gange hver uge i et træningscenter eller kun spise grøntsager. Vi er alle forskellige og du kan få en sund krop på mange forskellige måder. Her får du nogle gode råd og tips til, hvordan du kommer i gang med at motionere og spise sundt.