Bloggen

Frygt for fremtiden

En anderledes afslutning på året

Så er det nye år i fuld gang. Vi har overstået juleaften og de efterfølgende juledage, som ofte byder på mange julefrokoster med familie og venner. I år har julen nok været noget anderledes for de fleste af os. Corona har haft en kæmpe indvirkning på vores liv i år. Og ikke mindst her i 2 lockdown har mange af os virkelig mærket, hvordan vi ikke længere må se dem vi plejer, såsom vores bedsteforældre. Jeg har virkelig indset hvor meget, man førhen har taget det for givet at kunne samles til julefrokoster med familie, som man måske ikke ser så tit.

Hvad skal der nu ske?

Jeg er virkelig blevet træt af corona. Jeg savner det gamle, normale. Jeg savner at se mine venner, og jeg savner helt generelt mit sociale liv. Alting er blevet så begrænset, og specielt her i 2 lockdown mærker jeg, hvordan frygter det nye år. Hvad vil det nye år bringe med sig. Aldrig i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at 2020 skulle ende sådan her. Alting er så usikkert og det stresser mig. Stresser det også dig?

Det er helt normalt at blive nervøs for det nye år. Her går jeg og skulle nyde min juleferie, men det eneste jeg kan tænke på er, hvordan fremtiden mon bliver. For at være ærlig kan det være rigtig svært for mig at slippe væk fra mine tanker, men ofte hjælper det at se en spændende film eller læse en god bog. Ellers hvis jeg har lidt for meget energi i kroppen til at ligge på langs, så snupper jeg mine høretelefoner, og går mig en lang tur imens jeg lytter til en podcast eller lydbog. Personligt elsker jeg at se, læse og høre alt, som er baseret på sande historier. Så her kommer mine bedste anbefalinger, enjoy!

Tv-serier

 • Dirty John
 • Normale mennesker
 • Unbeliveable
 • Ulven kommer
 • La casa de papel
 • Friheden
 • Greys Anatomy
 • Queensgambit
 • The undoing
 • Fargo
 • Friends
 • Sex & the City

Podcast

 • Mads (eller Sara) og Monopolet
 • Girls Gotta Eat
 • Her går det godt
 • Detox din hjerne
 • Det perfekte offer (1 & 2)
 • Hjerteflimmer for voksne
 • Striber og stjerner
 • Fuld af fordomme
 • Anden til venstre

Bøger/lydbøger

 • Min mørke Vanessa
 • Skyggedanseren & Dødevaskeren
 • Heksebørnenes mor
 • Everything i know about love: A memoir
 • Glansbilleder af Geeti Amiri
 • Kommunebarn
 • Forbandede barndom
 • Ser du månen, Daniel?
 • Hvor taler du flot dansk & Fra Libanon til Lærkevej
 • Rødder
 • Den der lever stille
 • Fifty/Fifthy
 • Sold
 • Himlen over min fars tag

Alle disse hjælper mig virkelig, når jeg har tankemylder, og de får mine tanker langt væk fra mine problemer. Det kan selvfølgelig også altid hjælpe at snakke med nogen om, hvad der går dig på, såsom en søster eller en god veninde, om hvad der stresser dig, men sagen er den, at ingen ved, hvad fremtiden bringer med sig. Der vil være op og nedture. Måske var 2020 en kæmpe nedtur for dig? Eller var der nu alligevel noget godt? Det vigtigste er at få det bedste ud af det, og ikke bruge tid på at bekymre sig om ting, som er ude af ens kontrol.

Hvis du har nogle anbefalinger, så skriv dem endelig i kommentarfeltet og del dem med os!

Relaterede artikler

Corona-Lisa

Jeg hader, hader, hader virkelig meget at være så meget alene med mig selv, som jeg har været de sidste par uger på grund af den her virus. Jeg savner min hverdag, mine venner og min familie. Gudskelov har Skype da kunne aflaste lidt, men det er bare ikke det samme! For nu er hudsulten også ved at tage over. Jeg havde ikke tænkt over hvor meget et kram eller sågar bare et håndtryk kunne betyde, før det lige pludselig var blevet forbudt…

Den uerstattelige biologiske familie – Del 1

Vi har alle en biologisk familie. Forældre, vi er barn af. Måske søskende. Bedsteforældre, fætre, kusiner. Forhåbentlig har langt de fleste en ret normal og fredelig familie. For det er jo normalt, at have en familie man elsker over alt på jorden, og som man vil gøre alt for. Så normalt at man føler, der bliver kigget skævt til en, hvis man ikke har det samme. Det er i hvert fald sådan, jeg kan have det.

At have en handicappet bror

På grund af min lillebrors handicap, kan det svært at snakke med ham om bestemte ting. Jeg har tit i min barndom savnet at jeg kunne snakke med ham om de svære ting. Det har gjort, at jeg har følt mig ensom, og måske også har lukket mig lidt inde.

Hvad med mig, mor?

Jeg er det ældste barn i huset, og dertil er jeg også den eneste af mine søskende, som ikke deler alt, jeg føler, og jeg har nok altid været tilbageholdende med at fortælle vores mor om, hvad der foregår i mit liv. Så det blev hurtigt sådan, at min mor dedikerede al hendes tid og opmærksomhed til at hjælpe og støtte mine andre søskende, hvor hun så, ret ofte, glemte mig i processen. For selvom jeg måske ikke siger det højt, så har jeg også brug for den slags omsorg fra min mor

Lav en kommentar, hvis der er spørgsmål eller feedback, du gerne vil dele

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.