fbpx

Login

Velkommen til

Mange tak for din interesse i at være frivillig i UngTilUng. Det er vi utrolig glade for. Nedenunder kan du se de næste step i din ansættelsesprocedure.  Vi ser frem til at snakke med dig Procedure før din samtale 1.  Vi er igang med at læse din ansøgning igennem og glæder os til at snakke med dig (Hvis du ikke skulle passe på profilen vil du høre fra os inden din samtale) 2. Inden din samtale skal du gennemgå velkomstpakken, som du finder her 3. Book tid til din samtale nedestående (Hvis ikke tiderne passer dig, så skriv en mail til rekruttering@ungtilung.com med forslag til hvornår du kan)  
Procedure efter din samtale 4.  Efter din samtale vil du få adgang til din digitale uddannelse, som du skal tage inden du begynder dit frivillige arbejde. Du vil have adgang til uddannelsen via denne side, hvor du vil finde frivilligværktøjskassen ude i venstre side. 5.  Inden du starter dit frivillige arbejde skal du udfylde en frivilligkontrakt, som du finder her: Frivilligkontrakt 6.  Udfyld den og fremsend til rekruttering@ungtilung.com 7. Udfyld spørgeskema, det vil hjælps os med at forbedre det frivillige arbejde i UngTilUng, tryk her 8. Tilpas din UngTilUng profil, med profilbillede og profiltekst.  

Har du spørgsmål undervejs?

Er du i tvivl om noget i din ansættelsesprocedure, så tøv ikke med at kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så godt vi kan og gøre processen tryg Skriv til os på rekruttering@ungtilung.com