fbpx

Login

Følg dit hjerte og vær den du er

Jeg har altid set det sådan, at personer i dit liv kommer og går, for hver gang der kommer en ny, er det en person, du skal lære noget af. Når du så har lært det, du kunne fra den person, vil personen forsvinde igen.

Livet er uforudsigeligt, før man ved af det, står man i en situation, man bare ikke ønskede.

 

Det har jeg prøvet op til flere gange. Men hvordan takler man så sådanne situationer, det er jo altid det helt store spørgsmål.

 

Alle har prøvet at skulle slå op eller blive slået op med, og det er aldrig en sjov situation, uanset om man er den, der slår op, eller er den der bliver slået op med.

 

Oftest kommer der en masse følelser i klemme, og det er her, det bliver svært for begge parter.

Positive minder hjælper

Jeg har altid set det sådan, at personer i dit liv kommer og går, for hver gang der kommer en ny, er det en person, du skal lære noget af. Når du så har lært det, du kunne fra den person, vil personen forsvinde igen.

 

Hvis man vælger og se det sådan og kan glemme nogle af alle de negative ting, som er grunden til, at man slår op, og i stedet fokuserer på alt det positive, der gjorde, at I fandt sammen, og finder det frem, som han/hun har lært dig, så vil du hurtigt se, at det er nemmere at takle ens egne følseler og se en vej frem i stedet for kun at se på den sorg, der følger med. Og alle kender jo til de normale trøstende sætninger så som:

 

”livet går videre”

 

”du finder jo nok en anden”

 

”der er mange sild i tønden”

 

Og ja der er jo mange, mange flere, men de føles oftest bare som klicheer, som folk siger for at trøste en. Og ja de hjælper jo sådan set ikke, men derimod hjælper det at FREMHÆVE ALT DET POSITIVE, der har været i jeres forhold, for lur mig, om der ikke har været i hvert fald nogle gode minder, for hvorfor fandt I ellers sammen?

Stop mens legen er god

Jeg har selv fornylige brudt med en kæreste efter 4 år. Jeg må ærligt indrømme, at jeg troede, han var the one  – HAM jeg skulle dele resten af mit liv med. Men ja, som jeg startede med at skrive, sker der nogle gange nogle uforudsigelige ting. Vores store problem var, at han ikke ville og jeg ville, have de dejlige små.

 

Vi blev enige om, at vi skulle bryde, da vi langsomt, var i gang med at ”ødelægge” hinanden grundet vores vidt forskellige drømme. Det er faktisk det smukkeste brud, jeg nogensinde har oplevet!

 

Men der kommer jo altid følelser i klemme, da det er de færreste, der vælger at se på den måde, jeg vælger at se tingene på.

Synet kan bedrage

Jeg kan ikke sige, selv om de kærester, jeg har haft før hen, har ydet vold, at jeg hader dem, eller aldrig vil se dem igen. Derimod har de jo, selv om de ikke har behandlet mig godt, lært mig en del, og et ordsprog som jeg holder af,

 

”what doesnt kill you makes you stronger!”

 

og ja, jeg er her jo endnu, så der må være en smule sandhed i det. Jeg har lært, at selv om man tror, man ved, ved man ALDRIG, hvad der sker bag de fire vægge. Ting kan se strålende og lyserødt ud, men gør det det, er det min erfaring, at der er stor sandsynlighed for, at noget kan være mørkt og dyster bag de fire vægge.

 

Man skal altid huske på, at ja græsset ser måske grønnere ud på naboens grund, men det er ikke ensbetydende med, at det er sandt.

 

For at vende lidt tilbage til mit nylige brud; alle omkring os mente, at vi havde det meste perfekte forhold. Vi passede jo bare så perfekt sammen og skændes aldrig. Men det gjorde vi selvfølgelig, når ingen så det. Folk ser jo ikke, de ser kun, hvad der er lige foran dem – to glade og lykkelige mennesker, uden at tænke på at der er noget, der hedder facader og masker, som de fleste tager på, når de forlader deres hjem. Jeg er selv alt for god til at tage en maske på, og det kan faktisk være godt i ny og næ, men har du den på for længe, kan du miste, hvem du er.

Følge dit hjerte og vær den, du er!

Forhold er et symbol på to mennesker, der elsker hinanden;

 

-Er det så ikke også bedst, at man er sig selv?

 

-Hvorfor skal man ændre på den, man er sammen med?

 

-Hvis man føler, at man er nød til at ændre personen, er det vel ikke den rigtige, man har fundet sammen med?

 

-Man vælger delvist selv, hvor lykkelig man er, spørgsmålet er jo bare, om du vil tillade dig selv at være lykkelig?