fbpx

Login

Anderledeshed

Føler du dig anderledes? Så læs med her, hvordan du kan omfavne din anderledeshed.

Det at være anderledes kan oftest være svært at forholde sig til, og det kan være med til at sætte nogle ganske grumme tanker i hovedet på os selv og hinanden. Vi sammenligner os på kryds og tværs hele tiden, vi vil gerne kunne det, som nabomanden kan, være lige så tynd som veninden, ændre sig selv på den ene eller den anden måde i stedet for bare at gøre op med, at du er dig, jeg er mig, og at ingen af os i bund og grund er ens, selvom der findes mange ligheder. Fysisk ser vi alle anderledes ud fra hinanden, psykisk har vi anderledes personligheder fra hinanden – så hvorfor skal det at være anderledes tit og ofte opfattes som noget negativ?

Ja, jeg ved det ikke, men jeg ved bare, at det at være anderledes fra nogen eller noget er også det at være unik – altså at være enestående, enkeltstående og mageløs, og det er jo altså ene af positive ting at være, og måske også i bund og grund det vi alle drømmer om at være, og som vi er, men uden at vi er klar over det.

Så når du føler dig anderledes, skal du huske på:

  • Vi er alle sammen anderledes, uanset hvilken vinkel eller led vi ser det fra
  • Sæt fokus på de ting du er god til, og de ting du holder af ved dig selv, eller at finde disse ting
  • Arbejd med dig selv, hvis der er nogle ting, du virkelig ønsker at ændre
  • Anderledes er at være unik, unik er at være mageløs og vidunderlig, vær stolt af, at der kun findes 1 af dig
  • Tal med nogen om det – så kan du få følelserne igennem systemet og måske endda finde ud af, at mange andre også føler sig anderledes

Så husk – at være anderledes er også at være unik, og det er der bestemt ikke noget dårligt ved!