fbpx

Login

Fællesskabsregler

Fællesskabsregler

I gruppechatten får du mulighed for at spare med og lytte til andre unge, der ligesom dig har opsøgt et fællesskab. Her kan I støtte, anerkende og lytte til hinanden. Det er derfor også vigtigt, at gruppechatten er et trygt rum at være en del af. For gruppechatten gælder der nogle fællesskabsregler,

som du skal følge, hvis du gerne vil deltage i chatten. Du og de andre unge, der deltager i gruppechatten skal overholde UngTilUngs fællesskabsregler for, at vi sammen kan skabe et trygt og rart rum for alle at være i.

 

Retningslinjerne indebærer blandt andet:

  • Intet hadefuldt indhold – ingen diskrimination, racisme eller sexisme
  • Ingen opfordringer til selvskade, vold eller andet, der kan være til fare for andre eller en selv
  • Intet seksuelt krænkende indhold
  • Ingen mobning eller chikane
  • Intet nedværdiget sprog overfor andre eller rådgiveren i gruppechatten
  • Husk desuden at mærke efter i forhold til hvad du har lyst til at dele. Du kan altid skrive til UngTilUngs rådgivere, hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du føler at gruppensamtalen overskrider dine grænser. Vi er her for jer, og for at give jer den bedst mulige støtte og rådgivning.

UngTilUng og UngTilUngs gruppechatsrådgivere forbeholder sig retten til at udelukke unge fra chatten, hvis de ikke overholder vores retningslinjer. Gruppechatten faciliteres af UngTilUngs dygtige frivillige rådgivere. Rådgivernes rolle er at sørge for, at chatrummet er trygt og rart. Selvom du er uenig i rådgiverens måde at facilitere indholdet i samtalen, skal du snakke til de andre i gruppen og rådgivere med respekt.