fbpx

Login

fællesskaber

Til dig, der gerne vil lære nye mennesker at kende - og har brug for trygge rammer at gøre det i 💙

Hvad er et digitalt fællesskab?

Vi ved godt, at det kan være svært bare at gå ud og begynde at lære nye mennesker at kende. Derfor vil vi gøre det nemmere for dig at møde andre unge, som du kan lave noget med – gennem vores digitale fællesskaber.

Når du er en del af et af vores digitale fællesskaber, er det de samme mennesker, som du mødes med hver gang. I er en gruppe af 6-8 unge og 2 søde frivillige gruppeledere. De frivillige gruppelederes fineste opgave er at skabe et rart og trygt rum for jer og skabe de bedste forudsætninger for, at I kan lære hinanden ordentligt at kende.

Det hele foregår over vores hjemmeside gennem et online møderum, som du automatisk bliver gjort til en del af. Du bliver også en del af et gruppeforum, så du mellem mødegangene kan skrive med de andre, hvis der fx er noget, I mangler at catche up på. 

For at have noget at mødes om, har alle vores digitale fællesskaber et tema: Det kan fx være digitale krea-aftener, bogklubber eller madklubber. Når man som gruppe har noget at lave sammen, kan det ofte være lidt nemmere at snakke sammen, og så giver det bare et hyggeligt element.

I mødes hver uge á 10 gange, men der er selvfølgelig mulighed for at fortsætte bagefter for dem, der har lyst 🧡

Udforsk vores digitale fællesskaber

Krea-fællesskab

Vær med til vores digitale krea-aftener! 🥰

Her mødes du 1 gang om ugen med den samme gruppe af andre unge og 2 søde frivillige. I nupper hver især jeres egen kreative aktivitet med, og så står aftenen ellers på krea-hygge, snak og fordybelse. 

Fælles for alle i gruppen, er, at I alle ser en fordel i at kunne mødes digitalt og gerne vil have nogle at dyrke den kreative interesse sammen med. Og hvem ved – måske du kan få din næste ven for livet? 🤩

At mødes digitalt sætter ikke begrænsninger for unikke venskaber og sjove, kreative timer med andre unge!

Du behøver ikke være den næste strikke- eller maleguru for at kunne deltage i krea-aftenerne – alle kreative sysler er velkomne, og det er hyggen, der er i fokus!

Vores vigtigste mission er at skabe et rart, trygt og kreativt digitalt rum til jer.

I mødes derfor i den samme faste gruppe en ugentlig hverdagsaften over 10 gange. 

Når du tilmelder dig krea-fællesskabet her på siden, vil du få en besked fra os med nærmere praktisk information.

Vores digitale krea-aftener er for dig der:

  • Er mellem 18 og 30 år
  • Gerne vil lære nye mennesker at kende 
  • Søger et trygt og rart sted at gøre dette og ser en fordel i, at det foregår digitalt, så du kan sidde hjemmefra i vante rammer
  • Har mod på at have kamera og mikrofon tilsluttet, når du mødes med din faste gruppe, der består af cirka 6-8 andre unge som dig
  • Synes det er hyggeligt at lave kreative sysler og måske ønsker nogle at dele interessen med

Hvem er vi gruppeledere?

Vi frivillige gruppeledere sørger for at skabe et trygt og rart rum for alle at være i, så I kan lære hinanden ordentligt at kende. Vi er klædt på til at varetage en facilitatorrolle, så de kan sørge for, at alle føler sig som en del af fællesskabet, og at der er en tryg stemning. 

Vi frivillige gruppeledere er selv unge i alderen 18-35 år og er ofte studerende på en videregående uddannelse. Vi interesserer os for at gøre en forskel for unge, der søger nye fællesskaber, og vi går meget op i, at alle unge skal føle sig velkomne og som en del af fællesskabet. 

Opret gratis profil på UngTilUng.com

Opret en gratis profil og få adgang til digitale fællesskaber, online kurser, 1-1 samtaleforløb samt løbende nye tilbud. Du kan være anonym hvis du ønsker det, derfor har vi kun brug for nedestående oplysninger. Du kan altid skræddersy din profil, når først du er oprettet. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Dit navn
Vi har en særlig aftale med Lolland og Guldborgsund kommune, som gør at opstart af samtaleforløb og digitale krea-fællesskaber sker oftere, hvis du er fra en af kommunerne.
Hvad er du interesseret i?