fbpx

Login

Få genskabt lysten i dit langdistanceforhold!

Føler du, at gnisten er ved at gå tabt i dit langdistanceforhold? Måske har du og din kæreste været i et langdistanceforhold i et godt stykke tid nu og ikke haft muligheden for at mødes.

Føler du, at gnisten er ved at gå tabt i dit langdistanceforhold? Måske har du og din kæreste været i et langdistanceforhold i et godt stykke tid nu og ikke haft muligheden for at mødes. Dette er måske begyndt at tære på jeres forhold. Særligt med Valentinsdag lige rundt om hjørnet kan det være en endnu sværere tid at gå igennem, hvis dit forhold ikke ‘føles som det plejer’. Læs videre i denne artikel og få styr på tegnene på mangler i et forhold samt nogle gode råd til, hvordan I sammen kan overgå de svære tider og andre forhindringer i jeres forhold!

Måske står du i følgende situation: Du og din kæreste har været i et langdistanceforhold det sidste stykke tid (eller måske længere), men er på det seneste begyndt at miste håbet, interessen eller lysten til hinanden. Der kan være adskillige årsager til dette, men afstanden i sig selv kan være en god grund til dette. Dog er det ‘tricky’ ved et forhold som dette, at man netop ikke altid bare lige kan rejse hen og mødes med hinanden. Så længe man ikke får mødt hinanden er der andre aspekter i forholdet, som man kan arbejde på, og som et eller andet sted kan medvirke til at få genskabt håbet, interessen eller lysten mellem hinanden!

Nedenfor har vi kort opridset nogle af de typiske, begyndende tegn på manglende håb, interesse eller lyst i et forhold:

– Du/I mærker ikke den samme ‘spænding’ mere som du/I plejede, når I kommunikerer.
– Du/I føler jeres samtaler med hinanden er blevet kedelige.
– Du/I er ikke interesseret i at høre noget om hinanden. Alt føles måske som ‘unødvendig snak’.
– Du/I har savnet hinanden i så lang tid, at du/I er blevet udmattet af at savne hinanden.
– Manglen på fysisk intimitet i længere tid har måske gjort dig/jer seksuelt frustrerede.

Til at imødekomme manglende håb, interesse eller lyst i et forhold som beskrevet ovenfor har vi derfor opstillet nogle gode råd nedenfor:

– Tal med hinanden om hvad du/I føler (Nøglen til et velfungerende forhold er kommunikation. Langdistance eller ej!).
– Værdsæt hinanden – også de små ting.
– Lav aftaler med hinanden, hvor I planlagt får afsat tid dagligt/eller ugentligt til at evt. ringe til hinanden.
– Hvis muligt, så planlæg nogle rejser, hvor I får besøgt og set hinanden.
– Husk på, at I nok ikke forbliver i et langdistanceforhold for altid. I arbejder hen mod et mål, hvor I kan leve sammen.

Dette er bare nogle af de tegn og råd som vi her hos UngTilUng kan opridse og anbefale. Mærk godt efter, og følg rådene ovenfor som det passer jer.