Bloggen

Dine følelser og tankemønstre er din styrke, ikke din svaghed

Kære modige sjæl – Du er ikke for følsom, du er ikke for sensitiv. 

Dit hjerte er i konstant krig med alle dine følelser. Hver en følelse kæmper for at være den, der dominerer inden i dig.

Du føler andres energi – Du føler andres glæde, sorg, vrede, ærlighed og deres svagheder. Du ved, hvornår andre menneske vil dig det bedste, og hvornår de ikke vil. 

Du er ikke svag. Du er blevet givet en gave; din forhøjede intuition. 

Din konstante uro i kroppen er ikke noget, du skal være flov over. Det er en gave, som gør, at du er fuld af empati for andre menneske. Ikke alle bliver tildelt denne svære opgave, da det kræver et helt specielt individ at være så medfølende som du er. Din venlighed er din styrke – ikke din svaghed. Vær stolt af den du er. Du har en smuk og modig sjæl. 

Relaterede artikler

Den stille styrke

Folk antog, at mine iagttagende øjne, min stilhed og generthed, bare skyldes at jeg var en intelligent, men tilbageholdende pige, som kom fra en rigtig kernefamilie. De anede ikke, at jeg bugte alle mine kræfter på at holde sammen på mig selv.

Særligt sensitiv? Ja, og hvad så?!

Jeg HADER at være særligt sensitiv! Alene navnet synes jeg er irriterende! For hvad dækker det præcist over? Det ligger jo til grund for en bred vifte af svagheder, som ofte kommer i vejen for mine gøremål i løbet af hverdagen. Jeg føler mig svag, og som et andenrangs-menneske, for der skal altid tages hensyn.

Lav en kommentar, hvis der er spørgsmål eller feedback, du gerne vil dele

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.