fbpx

Login

Akupunktur

Jeg har prøvet lidt alternative behandlingsformer for at komme min angst til livs. Det, jeg har været allermest glad for, selvom jeg kun har prøvet det én gang, er akupunktur. Jeg kunne med det samme, nålene blev sat i, mærke en forskel.

Virker det der alternativ behandling?

Det tror jeg veksler meget fra person til person. Personligt så vil jeg gerne afsøge området, for tænk nu hvis der er noget, der virker?

Jeg har prøvet lidt alternative behandlingsformer for at komme min angst til livs.

Det, jeg har været allermest glad for, selvom jeg kun har prøvet det én gang, er akupunktur. Jeg kunne med det samme, nålene blev sat i, mærke en forskel. Jeg fik en nål oppe midt i kraniet,  og jeg har aldrig i mit liv følt den form for afslapning og mangel på tanker, som da jeg fik den nål ind.

Afslapning med nåle og magneter

Jeg lagde der i 45 minutter med nåle i fødderne, hænderne, maven, ører, ansigtet og hovedbunden, og jeg var fuldstændig afslappet, nålene i hænderne mærkedes, som om de brændte, og jeg spurgte ind til, om det var okay. Hun kiggede på dem, og der var ikke noget at se, så hun sagde, at så længe der ikke var udslæt omkring dem, og det ikke var uudholdeligt, så var det helt okay; så var det negative affaldstoffer, der forlod kroppen.

Nålene blev pillet ud, og jeg fik “skudt” midlertidige nåle i ørerne, som skulle blive siddende, til de faldt ud, og jeg fik også to magneter klistret i ørerne; når jeg trykkede på disse magneter efterfølgende, bølgede der en afslapning gennem kroppen på mig.

Både magneter og nålene sad ca. en uge efterfølgende.

Jeg skal helt sikkert prøve akupunktur igen. Det hjalp mig ikke af med min angst, men det gør én gang jo heller ikke, men det gjorde noget for mig med det samme: jeg fik en øjeblikkelig afslapning og følelse af renselse, som jeg ikke troede, man kunne købe for penge.

Alternativ behandling kan være dyr at afprøve, og jeg var heldig, at jeg stødte på en, der var ved at uddanne sig til jordemoder og ville kunne bruge akupunktur der og søgte derfor prøvekaniner, og prisen var derfor yderst rimelig. Det kan man jo afsøge i sit netværk, om der evt. er en, der er ved at uddanne sig til behandler inden for den form for alternativ behandling, man måske gerne ville afprøve.

//Metteh