fbpx

Login

5 serier, der får dig til at grine

Hvis jeg har en dårlig dag, er min bedste terapi sjove serier. Det får mig til at slappe af og glemme mine problemer. Her er 5 af mine favorit serier:

Hvis jeg har en dårlig dag, er min bedste terapi sjove serier. Det får mig til at slappe af og glemme mine problemer. Her er 5 af mine favorit serier:

The Office (US)
En såkaldt «mockumentary» om en gruppe af typiske kontoransatte, hvor arbejdsdagen består af upassende opførsel og drengestreger. En af mine personlige favoritter!

Archer
Handler om den egoistiske og arrogante hemmelige agent, Sterling Archer. Han kalder sig selv «verdens bedste hemmelige agent», noget der skal vise sig at være en overdrivelse.

En af de sjoveste tegneserier der findes på Netflix!

Modern Family
Jeg er sikker på at mange allerede har set denne sjove komedie-serie, men hvis du aldrig har hørt om «Modern Family», anbefaler jeg dig stærkt at se den! Kort fortalt handler den om 3 lidt skøre familier og deres liv sammen.

Friends
En serie man aldrig bliver træt af. Denne serie følger 6 venner og deres liv i New York. Findes både på Netflix, Viaplay og Zulu.

Brooklyn Nine-Nine
Jake Peralta, en umoden, men talentfuld NYPD detektiv i Brooklyns 99. Precinct, kommer i umiddelbar konflikt med sin nye chef, den alvorlige  Kaptajn Ray Holt. Andy Samberg er super sjov i denne krimi-komedie som består af 3 sæsoner. Et bonus er, at hver episode kun varer i 20 minutter, perfekt for jer der har en travel hverdag!