Bloggen

Valentinsdag – ja tak?

Den amerikanske tradition valentinsdag står for døren, og selvom det oprindeligt stammer fra USA, er det en dag, som vi danskere i den grad har taget til os. Da valentinsdag er kærlighedens dag og hjerternes fest, er det ikke altid lige sjovt at være single på denne dag. Derfor vil jeg give nogle råd og tips til, hvordan du kan vælge at ”fejre” dagen som single, eller hvis din kæreste ikke er i nærheden.

Fejr kærligheden alligevel

Kærlighed er ikke kun forbeholdt par. Du kan sagtens fejre din kærlighed til alle andre mennesker i dit liv, som for eksempel din familie eller venner. Så planlæg en ”date” enten hjemme eller ude med de mennesker du har i dit liv, og som du elsker. Der er i hvert fald garanti for en god og hyggelig aften.

Du kan også gå ud med alle dine singleveninder og fejre kærligheden til jer selv og hinanden.

Vælger du at gå ud med veninderne, kan det måske være en god idé at planlægge lidt forud, så I undgår at ende midt imellem alle de fingerflettende kærestepar, hvis I ikke orker dette. Sådan kan du også undgå at blive trist, hvis du nu er ufrivilligt single.

Sæt pris på dig selv

Hvis du i stedet virkelig er glad for at være single eller blot sætter pris på dit eget selskab, er der ingen grund til at undertrykke det. Brug dagen på at forkæle dig selv. Du kan købe en massage, nyt tøj eller bare hygge dig og have det rart i dit eget selskab, hvor du lige husker at minde dig selv om, hvor tilfreds du er med tilværelsen.

Er du rigtig frisk, og har du samtidig et dejligt menneske i kikkerten, er det en super god mulighed for at invitere ham/hende ud. Hvis I begge synes valentinsdag er noget pjat, kan I jo sidde og grine lidt af det sammen.

Bare husk at din civilstatus ikke er din identitet, og hvis du er rigtig ked af det på fredag, så tænk på, at valentinsdag ofte bliver opreklameret og, at der er masser plads til kærlighed resten af året.

 

 

Relaterede artikler

Røde roser, chokolade og kærlighed til dig selv

Røde roser, hjerteformede chokoladeæsker og et sødt kort fra din beundrer. Senere aftensmad på en fin restaurant og efterfølgende en tur i biografen. Det lyder som opskriften på en ægte Valentines Day, men det er langt fra alle, der har den perfekte bejler at dele dagen med, og det er helt okay. Opskriften på den perfekte Valentines Day som single er nemlig at glemme de mange forventninger, som kun opfyldes i amerikanske film og i stedet bruge dagen på at nyde dig selv og dit selskab.

Singlelivet længe leve

Personligt tror jeg på, at alt har sin tid, og at det nok skal ske, når det er meningen. Der er ingen grund til at tvinge et forhold frem. Det er smukkere at elske sig selv. Og huske sig selv på, hvor dejlig og fantastisk man er.

Lav en kommentar, hvis der er spørgsmål eller feedback, du gerne vil dele

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.