Bloggen

Man kan stadig snakke med

Kæresteforhold er temaet lige nu, og det er ærligt talt ikke noget, jeg kan snakke så meget med på, og dog alligevel. Jeg har aldrig haft en fast kæreste og har heller ikke nogen intentioner om at skulle have det lige foreløbig.

Før jeg skal have en kæreste, skal jeg kunne passe på mig selv. Jeg skal kunne elske mig selv, ellers vil jeg have svært ved at elske en anden person på den måde, som man elsker sin kæreste på. I et forhold kan man ikke være egoistisk og kan ikke kun tænke på sig selv.

Det er ikke, fordi jeg er et egoistisk menneske, men jeg bliver nødt til at tænke egoistisk i mange situationer.

Utilpas af at være tæt på tit

Jeg vil ikke kunne overskue at have et menneske så tæt på, så tit. Når jeg siger tæt, mener jeg, at jeg psykisk ikke ville kunne klare, at et menneske skulle være så tæt på mig fysisk og psykisk.

Uden at nogen skal have ondt af mig, har jeg en formodning om, at jeg ikke kommer til det i de næste mange år. Jeg tror ikke engang, den rigtige ville kunne gå ind og lave om på den måde, jeg har det på i forhold til kæresteforhold.

Mange vil nok sige: ’’Det er, fordi du ikke har prøvet det før’’. Nej, det har jeg ikke, men jeg har været tæt på, og det blev allerede alt for meget for mig. Jeg fik kvalme af det og følte mig rigtig utilpas ved situationerne og har altid bakket ud, selvom jeg holdt rigtig meget af personen.

Sætter pris på vennerne

Det kan godt være svært at se mine veninder og venner med kærester. Se dem lykkelige sammen med et andet menneske. Det må være så dejligt at have et menneske så tæt på sig, og jeg ville da også ønske, jeg havde det anderledes, end hvad jeg har, men det har jeg desværre bare ikke.

Jeg elsker de venner, jeg har, og sætter rigtig meget pris på de drengevenner, jeg har. Jeg har brug for en mandlig omsorg på en måde, men det skal ikke gå hen og blive, hvor man skal involvere de stærke følelser, som en forelskelse skal sætte i gang hos en.

Jeg synes, det er rigtig grænseoverskridende for mig at skrive om, men jeg er bare kommet til et punkt, hvor jeg vil være åben omkring det, da jeg bliver nødt til at acceptere den måde, jeg har det på.

Så hvis du har det på samme måde som mig, så accepter det eller arbejd med det, så det bliver anderledes

//Rikke

Relaterede artikler

Mine forældre er skilt

Mine forældre har været skilt, siden jeg var 6 år gammel. Jeg har ikke rigtig nogle minder fra dengang, mine forældre var sammen. Det at mine forældre blev skilt, da jeg var i en så ung alder, har nok været med til at forme mig, som den jeg er i dag. Både på en god og dårlig måde. Alle skilsmissehistorier er forskellige, men her er nogle gode råd, som du måske kan bruge, hvis dine forældre er skilt.

Hvornår har du så sidst haft en kæreste?

Vores første date var på Valentinsdag. At det lige var den dato, var der ikke nogen af os, der havde tænkt synderligt over. Indtil vi altså står på den italienske restaurant med rosenblade strøet afmålt tilfældigt ud på bordene. Jeg får en rose stukket i hånden af en smilende tjener på vores vej med i kælderetagen, og pludselig sidder vi så overfor hinanden, omgivet af kærestepar. En kvinde har en hjerteballon svævende ved sin side.

Kan et ulykkeligt brud alligevel være lykkeligt?

Kærestesorger eller hjertesorger, kært barn har mange navne, er noget vi som mennesker helt naturligt skal gennemgå. Der er desværre ingen smutvej udenom det. Det er et instinkt at ville elske og blive elsket, og samtidig enormt sårbart at åbne dig selv på den måde og give dig hen til et andet menneske. Der ligger en enorm tillidserklæring i et kæresteforhold; Man lover hinanden, at man er hinandens ”menneske”, hinandens største støtte. Så når den her relation bliver brudt, så er det et kæmpe tab. Og det gør selvfølgelig rigtig ondt.

Forlist venskab

Mon de var trætte af at høre, hvordan jeg har det? Fylder min sygdom for meget? Hvis jeg ikke har fået plads i deres planer i så lang tid, hvorfor så tage initiativ til noget, hvor jeg frygter, det fra deres side, kun bliver halvhjertet?

Lav en kommentar, hvis der er spørgsmål eller feedback, du gerne vil dele

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.