fbpx

Økonomi er noget, der vedrører os alle, og vi har alle økonomiske op- og nedture. Frygten for regninger kan være stor, men der er heldigvis håb forude. I denne blog vil jeg præsentere et gratis og fortroligt tilbud for dig, der ønsker at lægge dine økonomiske problemer bag dig.

Som tidligere rådgiver i headspace er jeg stor tilhænger af netop dette tilbud. Jeg har personligt selv sendt folk videre til selv samme tilbud. UngØkonomi består af bankfolk, økonomer og jurister, der alle har det fælles mål, at du får fuld forståelse og overblik over din økonomi. Tilbuddet er gratis og online.

Link til tilbud: https://ungokonomi.dk/

Forbered dig, før du skriver

Dette skal du gøre inden, du kontakter UngØkonomi:

Før at UngØkonomi kan hjælpe dig, så har de brug for grundlæggende oplysninger om din økonomi. Oplysningerne bliver ikke kommunikeret videre til andre, og du og din rådgiver sidder fortroligt og skaber overblik sammen.

 

Du skal have adgang til dit NemID

Hvis du ikke har dette, så kan du let bestille et nyt.

Link til bestilling af NemID: https://service.nemid.nu/dk-da/bestil_nemid/index.html?execution=e1s1

Du skal have kendskab til dine indtægter og udgifter

Ingen forventer, at du selv skal skabe dit budget fra bunden. Alligevel er det vigtigt at have et overblik over, hvad du bruger penge til. Det er også en god ide at have et overblik over din indkomst.

Link til budget skema: https://ungokonomi.dk/v%C3%A6rkt%C3%B8jskasse

Du skal have overblik over din gæld
Det eneste, du skal her, er selvfølgelig at oplyse, hvilke kreditorer du skylder penge til. Du skal desuden være bevidst om, hvor meget du skylder. Disse informationer kan du finde hos SKAT.

Dette skal du gøre, når du tager kontakt

Med de ovenstående informationer er du nu klar til at tage kontakt. Kontakten er let og hurtig. Det kræver, at du opretter en konto.

Nu er du klar

Når du har fuldført disse punkter, så er du på vej ind i en lettere fremtid. Du er på vej i en fremtid, hvor din økonomi er struktureret, dine afbetalinger er planlagte, og på alle både er det en win-win for både dig og dine kreditorer.

Jeg håber, at du vil dele dette opslag, eller inspirere flere til at søge tilbuddet. Sammen er vi stærke, og vi ønsker at udbrede tilbudet mest muligt, så flest mulige kan få gavn af en sund økonomi. ?

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly