fbpx

Mænd taler

Her kan du finde videoer med gode råd og tips til, hvordan du bliver bedre til at håndtere forskellige problemer, og dermed også får det bedre psykisk. 

Tobias

Tobias har oplevet at føle sig usikker og nervøs i sociale sammenhænge. Især når det gælder piger. I denne video fortæller han hvordan han er overkommet udfordringerne gennem refleksion og konfrontationer.

Kunsten at række ud efter hjælp

Sorg og tab er et tema, der er oplagt at skrive om, da vi alle oplever det i vores liv. Det er en uundgåelig del af livet. Vi græder, når vi er triste, vi smiler, når vi er glade, vi kan blive bange, når vi er usikre.
Læs mere

Juhuu, det er efterårsferie! Nu skal jeg lave… en masse!

Nu er ferien over os, og det er på tide at sætte dig selv mere i centrum. Til hverdag er vi ofte pressede, og det er vigtigt at tage sig tid til at slappe af. Men hvad kan vi lave i en efterårsferie? I dette blogindlæg vil jeg præsentere nogle gode ideer til, hvad du kan lave i din ferie.
Læs mere

Et gratis skridt mod en sund privatøkonomi

Har du, eller kender du nogen, der mangler hjælp til økonomi? Jeg ønsker at hjælpe dig på vej og henviser her til et relevant og gratis tilbud for jer, der ønsker at blive økonomisk stærke. Tilbuddet UngØkonomi er fortroligt og online.
Læs mere

Jannik kampagne

Tekst tekst tekst