Bloggen

Må og skal jeg se flere?

Hvilke regler gælder egentlig?

Jeg syntes faktisk, det er lidt umuligt at finde rundt i, hvad der er okay, og hvad der ikke er okay i forhold til at se andre mennesker. Der har været så mange anbefalinger og de flyder lidt sammen for mig, og jeg har opgivet lidt at følge med i de forskellige genåbninger.

Der er vidst heller ikke så meget, jeg savner helt ekstremt at lave. Jeg har befundet mig meget godt i ikke at skulle så mange ting. Vi har haft en del projekter hjemme, som har fyldt tiden ud. Jeg tror endda, jeg skal holde mig selv lidt op på igen at få set folk.

En skør kontrast

Det har været så snævert, hvem vi har set, og nu føles det næste helt forbudt at begynde at se nogen igen. Samtidig er det så mærkeligt, at jeg slet ikke kender nogen der har haft Corona. Vores børns institutioner har ikke været lukket ned, og der har intet været i det store kontorfællesskab jeg arbejder i. Det er en meget skør kontrast for mig at passe sådan på hinanden over for noget, der slet ikke har været synligt for mig. Jeg bevæger mig åbenbart i et miljø, hvor folk er rigtig gode til at passe på.

PS: Husk at du kan søge hjælp her i UngTilUngs mentorforløb om angst, nervøsitet og tankemylder: https://ungtilung.com/temaforloeb/. Det er helt normalt at opleve tankemylder, nervøsitet og angst/social angst, når Danmark begynder at åbne mere op.

Relaterede artikler

Corona-Lisa

Jeg hader, hader, hader virkelig meget at være så meget alene med mig selv, som jeg har været de sidste par uger på grund af den her virus. Jeg savner min hverdag, mine venner og min familie. Gudskelov har Skype da kunne aflaste lidt, men det er bare ikke det samme! For nu er hudsulten også ved at tage over. Jeg havde ikke tænkt over hvor meget et kram eller sågar bare et håndtryk kunne betyde, før det lige pludselig var blevet forbudt…

Når året starter hårdt

Endnu engang har der været lidt stille fra min side af desværre. Men sådan er det for mig engang imellem, når livet banker på. Mit nye år lagde desværre ud på en rigtig hård måde, idet jeg den 13/1 mistede min søde mormor. Hun nåede at blive 88 år, og hun kunne simpelthen ikke mere pga. alderdom. Så på den ene side har jeg faktisk været rimelig afklaret, mens det på den anden side har gjort rigtig ondt!

Lav en kommentar, hvis der er spørgsmål eller feedback, du gerne vil dele

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.