fbpx

Jeg har egentlig mange dage, hvor angsten ikke fylder. Jeg har panikangst med agorafobi, hvilket betyder, at det er steder og situationer jeg får angstanfald af. Jeg har ikke angst hele tiden.

Nyder de gode dage
Dage som idag med solskin, hvor jeg har kunnet være ude, lave kreative ting jeg elsker, suge solens stråler til mig, der mærker jeg ikke angsten, jeg glemmer næsten helt, at jeg er syg. 

Jeg elsker de dage, for jeg føler for et kort øjeblik, at jeg er helt normal. Men de dårlige tanker kommer pludseligt, og den dårlige samvittighed er der hurtigt. Kan jeg overhovedet tillade mig at nyde, når jeg har det godt? Burde jeg så ikke skynde mig at kæmpe med angsten, når nu jeg pludselig har overskud?

Og NEJ, det skal jeg ikke! Jeg må gerne nyde de gode dage. Jeg må gerne nyde at have det godt! Jeg må godt!

Jeg er god nok
Jeg har stadig meget at arbejde med der. Men jeg er begyndt at fortælle mig selv en sandhed, jeg kan mærke er rigtig. Nemlig at jeg er god nok. Både når jeg har angstanfald, når jeg kæmper og udfordrer angsten, men også når jeg har de her super gode dage, hvor jeg bare nyder.

Har du brug for en at chatte med? I chatten og mentorsamtalen sidder vi klar til at hjælpe dig hjælpe dig.

Find en at snakke med her

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly