fbpx

FAQ

Her har vi samlet de spørgsmål UngTilUng ofte bliver stillet. Hvis ikke dit spørgsmål bliver besvaret på denne side, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Find kontaktoplysninger i boksen til højre der hedder “kontakt”.

Hvem kan bruge UngTilUngs tilbud?

UngTilUng er for unge mellem 16-35 år, som har svære følelser og tanker de gerne vil have hjælp til at gøre noget ved.

Hvad kan jeg få hjælp til?

I UngTilUng kan du få hjælp til de svære tanker og følelser du går rundt med i din hverdag. Har du eksempelvis brug for at tale med en, der ved hvordan det er at have det svært, så kan du bruge vores chat. Har du brug for at tale med din helt egen rådgiver over flere gange, så kan du få gratis online rådgivning, hvor du ikke behøver at møde op et sted, men blot skal have adgang til en computer, tablet eller smartphone. Vil du egentlig bare gerne klare tingene selv, så kan du læse om hvordan andre unge har klaret forskellige udfordringer i UngTilUngs blog eller se videoer i selvhjælpskassen, hvor du får tips og gode råd til, hvordan du klarer dine problemer. Vil du vide mere, så læs mere her. 

Hvem er UngTilUngs frivillige?

Vi er alle frivillige, som er unge mellem 18-35 år. Frivillige chattere og bloggere ved selv, hvordan det er at have det svært og frivillige rådgivere har en psykologisk, social, pædagogisk og/eller sundhedsfaglig baggrund. Alle  frivillige har gennemgået et skræddersyet kursus, som gør, at vi kan hjælpe dig bedst muligt.
Du kan møde de frivillige her

 

Kan jeg være anonym? 

Ja, i alle vores tilbud kan du være anonym, hvis du vil.

 

Hvad koster det?

Alle vores tilbud er gratis.

 

Hvordan booker jeg en rådgivning? 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du booker en rådgivning, så klink på linket og se en video der viser, hvordan du får booket en rådgivning: Klik her

 

Hvad bruger I mine oplysninger til? 

Når du booker en online rådgivning vil du blive bedt om at indtaste din mailadresse og dit telefonnummer. Dette skal du give os, fordi vi skal kunne sende dig et link til det online rum, hvor du kan chatte, tale og se din rådgiver. Dit telefonnummer bruger vi til at sende dig en påmindelse om, at du skal huske din rådgivning.

Når du skal kommentere et blogindlæg vil du blive bedt om at indtaste din mailadresse. Det skal du fordi vi skal sikre os, at de ting der bliver kommenteret følger vores retningslinjer. Hvis ikke kommentarerne følger vores retningslinjer, skal vi have mulighed for at slette kommentaren, og dette kan vi kun gøre, hvis vi ved hvilken mailadresse vi skal blokere.

Kontakt

Synes du UngTilUng lyder spændende, men måske er i tvivl om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, så send os endelig en mail med dine udfordringer og vi vil sørge for, at vejlede dig bedst muligt.

Skriv til os på kontakt@ungtilung.com