FAQ

Hvad kan du finde svar på her?

Her har vi samlet de spørgsmål UngTilUng ofte bliver stillet. Hvis ikke dit spørgsmål bliver besvaret på denne side, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.
Find kontaktoplysninger i boksen til højre der hedder “kontakt”.

Hvem kan bruge UngTilUngs tilbud?

UngTilUng er for unge mellem 16-35 år, som har svære følelser og tanker de gerne vil have hjælp til at gøre noget ved.

Hvad kan jeg få hjælp til?

I UngTilUng kan du få hjælp til de svære tanker og følelser, du går rundt med i din hverdag. Har du eksempelvis brug for at tale med en, der ved, hvordan det er at have det svært, så kan du bruge vores chat. Har du brug for at tale med en mentor, der kan rådgive og vejlede dig, så kan du bruge vores åbne mentorsamtale. Ønsker du din helt egen mentor, som du kan tale med over flere gange, så kan du få et gratis online mentorforløb, hvor du ikke behøver at møde op et sted, men blot skal have adgang til en computer, tablet eller smartphone. Vil du egentlig bare gerne klare tingene selv, så kan du læse om hvordan andre unge har klaret forskellige udfordringer i UngTilUngs blog eller i selvhjælpskassen, hvor du får tips og gode råd til, hvordan du klarer dine problemer. Vil du vide mere, så læs mere her.

Kan jeg være anonym? 

Ja, i alle vores tilbud kan du være anonym, hvis du vil.

 

Hvad koster det?

Alle vores tilbud er gratis.

Hvem er UngTilUngs frivillige?

Vi er alle frivillige, som er unge mellem 18-35 år. Frivillige chattere og bloggere ved selv, hvordan det er at have det svært og frivillige mentorer har en psykologisk, social, pædagogisk og/eller sundhedsfaglig baggrund. Alle frivillige har gennemgået en online uddannelse, som gør, at vi kan hjælpe dig bedst muligt.
Du kan møde de frivillige her

Hvordan tilmelder jeg mig et mentorforløb? 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du tilmelder dig vores mentorforløb, så klik på linket og læs mere her

Hvad bruger I mine oplysninger til? 

Når du tilmelder dig et online mentorforløb, vil du blive bedt om at indtaste din mailadresse. Dette skal du give os, fordi vi skal kunne sende dig et link til det online rum, hvor du kan chatte, tale og se din mentor.

Når du skal kommentere et blogindlæg, vil du blive bedt om at indtaste din mailadresse. Det skal du, fordi vi skal sikre os, at de ting der bliver kommenteret følger vores retningslinjer. Hvis ikke kommentarerne følger vores retningslinjer, skal vi have mulighed for at slette kommentaren.

Kontakt

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål på denne side? Så send os endelig en mail, og vi vil sørge for, at vejlede dig bedst muligt.

Skriv til os på hej@ungtilung.com