fbpx

Det lyder måske helt absurd, at man, i denne tid, hvor vi har corona, og hvor man skal holde afstand, i starten helst ikke skulle ses med nogen ud over dem, man boede sammen med, kan blive mere social anlagt, men det har faktisk haft den virkning på mig.

I starten, da vi ikke måtte ses med andre, havde jeg det faktisk helt fint med det, og jeg elskede, at jeg faktisk kunne være i fred derhjemme. Men efter noget tid begyndte jeg at savne det sociale i at ses med venner, bekendte, komme i skole, ud og handle osv.

Nogle private ting for mig var med til, at jeg måtte ud og finde mig et arbejde, og jeg fik ret hurtigt et sommerjob, som afløser på fuldtid. I starten frygtede jeg, at jeg nok ikke vil holde ret længe, da jeg aldrig har været social anlagt, og at skulle omgås mange forskellige mennesker hele dagen ville blive hårdt. Men det har faktisk haft den stik modsatte effekt på mig. 

Ud over at jeg er virkelig glad for at kunne gøre en forskel hver dag på mit arbejde, så savner jeg faktisk at komme på arbejde, når jeg har fri. At være omgivet af andre mennesker, sludre, snakke arbejde, vind og vejr. Jeg har pludselig fået en følelse af, at selvom jeg har været 37 timer på arbejde, og selvfølgelig er super træt, så har jeg stadig virkelig meget lyst til at ses med mine veninder til en kop kaffe, og snakke videre. Det har været med til at give mig et slags kick-spark ud af min a-sociale skal. Det skal stadig siges, at jeg nyder at kunne have dage uden planer og bare lave ingenting og fordybe mig i mine egne små nørderier, men når det så er sagt, så har jeg pludselig fået blod på tanden til at være mere social, slappe mere af omkring at ses med andre. Jeg har altid haft en følelse af, at det at folk tog min tid var noget negativt, og at jeg så ikke nåede alt det jeg selv gerne vil alene, men det fungerer faktisk super godt. Jeg sover mere tungt om natten, falder faktisk hurtigere i søvn af ren udmattelse, og selvom det lyder hårdt, så er det faktisk rart, at jeg ikke længere har flere timers tankemylder om aftenen, fordi jeg har haft svært ved at finde ro. 

Jeg vil nok bare sige, at for mange af os har coronatiden gjort os mere bevidste om, hvor vigtigt det er at finde tid til sig selv, men at det også for nogen har betydet, at de har kunnet finde mere ro i hovedet til at nyde at være social, hvilket er en af de mange gode ting som coronasituationen har gjort for os.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly