Chattere

Vi er unge frivillige mellem 18 og 35 år, der selv har prøvet at have det svært og nu er kommet ud på den anden side. Vi har alle sammen tavshedspligt, så du trygt stole på, at det du fortæller os, ikke kommer videre.

Steffen, 27 år

Frivilligkoordinator
Jeg blev koordinator og chatrådgiver i dette projekt, da jeg tror på styrken i det frivillige/sociale fællesskab.

Theresa, 32 år

Jeg er en del af Ungtilung, da jeg gerne vil være med til at motivere og inspirere andre unge folk til at finde deres passion tro på sig selv og ikke mindst de små glæder i hverdagen.

 

Alex, 23 år

Jeg arbejder som frivillig I UngTilUng, da jeg selv har oplevet hvordan det er at have en hård ungdom uden nogen at dele det med.

Mille, 26 år

Jeg har en passion for at hjælpe andre mennesker, der har det svært. Med min egen bagage og erfaringer er jeg klar til at hjælpe dig igennem sorg, ensomhed og frustration.

Line, 21 år

I starten af min skoletid blev jeg mobbet, hvilket prægede mit liv meget. Derfor har jeg en forståelse for, hvorfor unge kan have brug for at skrive med nogen, som lytter og prøver på at forstå dem.

Anne, 27 år

At kunne hjælpe og lytte til andre mennesker er en dyd, og jeg er her af selv samme grund. Jeg har selv oplevet gode som dårlige ting, derudfra ved jeg at lyset er mere nær, end man selv går og tror.

Marian, 22 år

Jeg læser til daglig socialrådgiver, og grunden til at jeg er frivillig hos Ungtilung er, at det betyder meget for mig at være der for andre mennesker.

Sarah, 28 år

Jeg vil gerne støtte, unge der kæmper med forskellige udfordringer – præcis som jeg selv har gjort.

Emilie, 21 år

Jeg vil gerne hjælpe andre unge med at få sat ord på det, de har det svært ved og tage et skridt nærmere at få det godt. Jeg her for at hjælpe dig, så du ikke skal føle, at du står alene med dine problemer.

Louise, 28 år

Jeg har selv erfaring med en svær periode med angst og studiestress, som jeg nu er kommet ud af, og jeg lært at håndtere stress i fremtiden, som der kan være nok af i min funktion som aktiv studerende 🙂

Asta, 21 år

Jeg er frivillig hos Ungtilung, da jeg gerne vil være den støtte og den lyttende person, som hjælper unge med deres problemstillinger de oplever i deres hverdag.

Amina, 19 år

Jeg har valgt at blive frivillig i UngTilUng, da jeg brænder for at give en hjælpende hånd til dem, som har brug for det.

Freja, 21 år

Jeg hedder Freja, og jeg er 21 år. Jeg studerer til socialrådgiver og drømmer om at kunne gøre en forskel, derfor er jeg frivillig hos UngTilUng.

Helene, 19 år

Jeg har valgt at være frivillig i UngTilUng, fordi jeg ønsker, at hjælpe andre unge med at se deres potentiale og give dem en tro på, at de er gode nok – præcis som de er!

Cathrine, 21 år

Jeg er her for at hjælpe med det, der er svært. Jeg ved, at tankerne kan tumle og problemerne vokse, hvid der ikke er nogen at tale med. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig med at se udfordringerne i et andet lys.

 

Rick, 24 år

Igennem mange år var jeg plaget af ensomhed og misbrug – Men står nu på den anden side. Klar til at lytte til lige netop dig! Ingen problemer er for små, og jeg sidder klar til at lytte til, hvad end du har på hjertet.

Malene, 32 år

Jeg er nu stærkere igennem en periode, hvor jeg hver morgen vågnede op til en syg mor, et konfliktfyldt forhold til min far og en hørehandicappet bror. Nu er det på tide jeg er der for andre, som jeg ville ønske nogen var der for mig.

Melissa, 22 år

Jeg læser til daglig til psykoterapeut. Jeg er frivillig i UngTilUng, da jeg gerne vil være med til at hjælpe andre unge i deres svære perioder, og derfor sidder jeg klar med et lyttende øre.

Borsi, 28 år

Jeg er UngTilUng frivillig, fordi jeg mener, at alle fortjener forståelse. Vi har alle oplevet et eller andet problem i vores liv, og det er helt okay. Det vigtigste er, at man lærer af problemerne. Jeg er her for at lytte, og du er her for at dele. Næste gang er det måske din tur til at lytte 🙂

Louise, 32 år

Jeg er frivillig UngTilUng, fordi jeg gerne vil være med til at hjælpe unge med svære problemer, tvivl eller forvirring over forskellige ting. Det er altid godt at snakke med andre om sine problemer. Og det vil jeg gerne stå til rådighed for.

Nanna, 19 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil give unge et frirum, hvor man kan tale frit, anonymt. Jeg synes, det er så vigtigt, at alle har muligheden for, at blive lyttet til , og få et andet perspektiv på en hvilken som helst situation.

Maria, 21 år

Jeg har selv været i et sort hul – og jeg står nu klar, gladere end nogensinde, til at hjælpe DIG. En del af processen i at komme gennem en svær periode, kan være at sætte ord på sine følelser og dele dem.

Henriette, 25 år

Mit navn er Henriette. Jeg er 25 år gammel og arbejder til dagligt som lægesekretær i psykiatrien.

Emilie S, 22 år

Jeg er frivillig i UngtilUng, da jeg ved fra egne erfaringer, hvor vigtigt det er at have nogen at tale med. Jeg vil rigtig gerne være den der lytter og kan hjælpe de unge videre i de svære perioder.

Marie-Louise, 24 år

Mit navn er Marie-Louise, og til dagligt læser jeg pædagogisk psykologi i København. Jeg er frivillig hos Ung-til-ung for at kunne bruge min egen erfaring om at stå i svære situationer samt at håndtere dem til at hjælpe andre.

.

Jonas, 19 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg brænder for at hjælpe unge med deres problemer.

Helene, 22 år

Jeg tror på, at hvis man har overskuddet til at give noget af sig selv og dermed hjælpe andre mennesker, så ser jeg ingen grund til at lade være.

Thea, 25 år

At være ung er ikke altid let – og slet ikke, hvis man ikke har nogen at dele sin sorg og bekymringer med. Som frivillig i UngTilUng kan jeg hjælpe andre unge, der står over for svære udfordringer, som mangler en person, der forstår deres situation og kan lytte til dem.

Jeg er frivillig i UngTilUng, da jeg mener alle skal have nogle at snakke med om ens udfordringer. At få snakket disse igennem med en anden person kan give mulighed for at få andre synsvinkler på ens problemer. Jeg er derfor klar på at lytte til dig og bruge mine egne erfaring på at give andre synsvinkler på dit problem.

Mathilde, 26 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng, fordi jeg synes, det er vigtigt for unge, der har problemer, at have et trygt rum til at sætte ord på det, der er svært. Dette vil jeg gerne være med til at skabe, samt lytte og give plads til det, den unge har brug for.

Julie, 24 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe unge videre fra en svær periode i deres liv, og fordi jeg gerne vil hjælpe dem til en forståelse af, at ingen tanker eller følelser er forkerte at have.

Lisa, 23 år

Jeg er en del af UngTilUng, da jeg har et ønske om, da jeg har et ønske om, gennem mine egne erfaringer og oplevelser, at motivere og inspirere unge, der har et ønske om at skabe en forandring i deres liv.

Elise, 20 år

Mit hjerte banker for at hjælpe og motivere andre unge. Jeg læser psykologi til dagligt og ved, hvordan det føles, når ens verden bryder sammen – derfor er jeg frivillig hos UngTilUng

Jenni, 22 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, da jeg af egen erfaring ved, hvor vigtigt det er at snakke med nogen, når man har det svært. Jeg sidder klar til at lytte til det, som du har på hjerte –  stort som småt!

Ea, 20 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng fordi jeg gerne vil hjælpe dem, der ikke føler de kan snakke med venner og familie. Jeg vil gerne hjælpe dem der har det svært, og lytte til hvad der er at sige.

Daphne, 21 år

Jeg er frivillig i UngTilUng fordi jeg ved, at hverdagen sommetider kan være en stor omgang, og at det er vigtigt at kunne dele sine tanker og bekymringer. Jeg tror på, at vi står stærkest, når vi rækker ud efter hinanden.

1 2