Bloggere

Vi er unge frivillige mellem 18 og 35 år, der selv har prøvet at have det svært og nu er kommet ud på den anden side. Vi deler vores egne historier, som vi håber, vil inspirere og motivere dig til at få det bedre. Vi håber også, at du opdager, at du ikke er alene om at have det svært.

Anna, 21 år

 Jeg er frivillig i UngTilUng for at hjælpe andre unge gennem livets store og små problematikker.

Emilie, 20 år

Jeg gik selv en hård periode igennem da mine forældre blev skilt, hvor jeg måtte stoppe på mit arbejde, droppe ud af gymnasiet og gå til psykolog. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre, der har det svært, så de ikke føler sig alene.

Jeanette, 28 år

Jeg har valgt at blive frivillig, da jeg selv som ung har været igennem en masse ting. Jeg vil gøre mit for, at andre kan få hjælp til deres problemer.

Elena, 21 år

Jeg har oplevet udfordringer, hvor jeg følte mig alene eller til tider som den eneste, der oplevede dem. Det hjalp mig, når jeg hørte andre fortælle om lignende udfordringer, så følte jeg mig forstået, og det var rart.

Kira, 20 år

Jeg blogger hos UngTilUng, fordi jeg selv har måtte stå ”face to face” med nogle udfordringer ift. studie, stress, spiseforstyrrelse, og den følelse af ensomhed, der følger med, som jeg er sikker på, at andre unge også har.  

Louise, 22 år

Jeg ved, man kan føle sig noget så alene om det hele, når man befinder sig midt i en dårlig periode. Jeg vil derfor dele ud af mine personlige kampe gennem fortællinger om, hvordan jeg kom igennem sådanne perioder.  

Malle, 25 år

Jeg er blogger herinde fordi jeg gerne vil hjælpe dem som har brug for råd og vejledning, og jeg deler gladelig ud af mine egne oplevelser, som jeg håber kan være til inspiration og hjælp her på siden

Anne, 27 år

Jeg tager udgangspunkt i egne erfaringer, når jeg blogger om stress, sygemelding og pres i forbindelse med studie- og arbejdsliv. Forhåbentlig kan mine ord motivere og inspirere andre unge i samme situation.

Leon, 33 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil give andre unge mænd nogen, de kan spejle sig i. Jeg kan tælle med på ting som depression, angst, stress, ensomhed og kærestesorg, blandt andet.

Anne H, 24 år

Jeg er blogger, fordi jeg gerne vil inspirere og dele ud af mine egne erfaringer. Det handler især om familieforhold, men også om tilgangen til uddannelse og udfordringen ved at være introvert.

Cathrine, 26 år

Jeg er blevet blogger hos UngTilUng, da jeg som ung har været igennem en masse forskellige ting, som jeg gerne vil dele ud. Blandt andet familieproblemer, angst, spiseforstyrrelse m.m. Jeg håber at kunne hjælpe andre, der måske står i det samme.

Fie, 19 år

Jeg er frivillig i UngTilUng, fordi jeg gerne vil hjælpe andre med mine egne erfaringer. Jeg håber, at mine blogindlæg kan være med til at hjælpe eller give inspiration.

 

CoffeeCorner, 25 år

Frivilligkoordinator
Jeg håber, at mine ord og erfaringer kan hjælpe et andet individ på deres personlige rejse og give dem styrke, motivation og inspiration til at blive den stærkeste og gladeste version af sig selv.

Amalie, 20 år

Jeg har været igennem svære perioder, hvor jeg lukkede mig ind i mig selv, fordi jeg frygtede mine følelser var tabu. Jeg håber mine blogindlæg kan hjælpe unge, så de ved, de ikke er alene om deres følelser, og de kan føle sig hørt og forstået.

Nicoline, 20 år

Alle går og kæmper med noget, de synes er svært. Jeg er blogger i UngTilUng, fordi tanker og problemer altid er reelle, lige meget hvor irrationelle de er, og dem skal ingen være alene med.

Sophie G, 21 år

Jeg er frivillig i UngTilUng for at hjælpe dem, der har det svært. Med udgangspunkt i egne fortællinger og erfaringer, håber jeg at kunne bidrage til at hjælpe unge, så de ikke føler sig alene med tunge tanker og følelser.

Helene, 25 år

Jeg er frivillig, da jeg har kæmpet med psykisk sygdom (såsom depression, ensomhed og angst) og gerne vil dele ud af mine erfaringer for at hjælpe andre unge, så de ved, at der er et lys for enden af tunnellen. Jeg havde svært ved at sætte ord på mine følelser, derfor er det vigtigt for mig at vise, man overhovedet ikke er alene med sine tanker og følelser.

Maria.S, 27 år

Jeg lever af at tegne og har lært at formulere mig gennem det medie, men inde på mit værelse har jeg ført dagbog i over 10 år og har lært meget om min stadig fortsættende udvikling ved at sætte ord på mine tanker, følelser og frustrationer.

Monica, 25 år

Alle har brug for en hjælpende hånd engang imellem. Og hjælpen skal komme fra et sted, hvor det er trygt at henvende sig. Jeg håber, at jeg kan være behjælpelig til at skabe denne tryghed.

Olivia 20 år

Jeg håber du vil læse mine indlæg med en kop kaffe i hånden, mens du giver dig selv tid til at lade op og forhåbentligt får et godt råd med på vejen som kan give dig mere ro.

Line O, 23 år

Jeg er frivillig hos UngTilUng fordi jeg ønsker at være med til at skabe et støttende fællesskab, hvor tabuer nedbrydes og historier deles.

Malena, 32 år

Jeg er frivillig blogger i UngTilUng fordi jeg  gerne vil  inspirere andre til et liv, hvor man leve sammen med alle de udfordringer og svære ting, der kan dukke op, frem for at prøve at gemme dem væk. Jeg vil gerne vise at man slet ikke er så alene med ens tanker og følelser, som man måske går og tror. Mit liv har langt fra være lige ud af landevejen, men jeg ved nu, hvad der skal til for at jeg alligevel har det godt.