fbpx
En hjertevarm kompliment

En hjertevarm kompliment

Jeg tror, vi nogle gange har så travlt, at vi i farten glemmer, hvor stor en forskel vores ord kan gøre for et andet menneske. Her mener jeg ikke ”Ej, hvor er din bluse flot,” men dybere ting som, ”Hvor er du bare et dejligt menneske.” Jeg ved da fra mig selv,... Læs mere
Vennemisundelse?

Vennemisundelse?

Jeg går nogle gange rundt med en halvmørk hemmelighed. Jeg kan godt føle jalousi og misundelse mod andre… Eller rettere fordi jeg selv føler, jeg mangler det, som de har. Eller jeg er bange for at miste, det jeg har. Da mit forhold til min nuværende mand endnu var ret nyt og vi flyttede sammen, blev jeg bange for at miste ham til hans veninder – for han har altid haft mange veninder frem for venner. Det kom fra min egen usikkerhed. Heldigvis, selv om han nok ikke fandt det særligt sjovt selv, var det noget, vi blev opmærksomme på. Han beroligede mig ofte nok til, at jeg i dag aldrig er bange for den slags. Jo, jeg kan stadig tænke: ”Hvad hvis han forlader mig? Det ville knuse mig!” – Men der er ikke længere et specifikt ansigt eller navn, jeg kan sætte den frygt på. Og frygten er også kun tilstede i det øjeblik, før det er væk igen.

Læs mere
At have en handicappet bror

At have en handicappet bror

På grund af min lillebrors handicap, kan det svært at snakke med ham om bestemte ting. Jeg har tit i min barndom savnet at jeg kunne snakke med ham om de svære ting. Det har gjort, at jeg har følt mig ensom, og måske også har lukket mig lidt inde.

Læs mere

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com