fbpx
Ungdommens Bibel

Ungdommens Bibel

Corona-krisen har givet mig en del fritid, som har ledt mig til at hive et vidunder af en ungdomsroman frem – nemlig ”Den Kroniske Uskyld” af Klaus Rifbjerg. Jeg kan kun anbefale ethvert ungt menneske at dykke ned i dette mesterværk, når nu tiden er til det. Den belyser så utroligt mange problematikker og nuancer af det at være et ungt  menneske under udvikling, og generelt bare det at være menneske.

Læs mere
Jeg sagde nej til øl – og foreslog en tur på café

Jeg sagde nej til øl – og foreslog en tur på café

Jeg tror, de fleste har både hørt fra andre og måske selv sagt: “Ej, skal du ikke have en drink mere?” “Du er da kedelig!” Jeg kan selv nikke genkendende til dem begge. Jeg har selv fået smidt den med om jeg ikke lige skal have lidt mere i hovedet, eller at andre måske påpeger, at mit glas er tomt og begynder bare at fylde på. Hvis man ikke var med, blev man kaldt for kedelig. Det påvirker faktisk mere end man tror.

Læs mere
FOMO

FOMO

”Fear of missing out” – Jeg tror de fleste af os kender den frygt. Det er en frygt, jeg særligt har haft op gennem mine teenageår, hvor jeg fik sagt alt for meget Ja og alt for lidt Nej. Netop fordi jeg var evigt bange for at gå glip af noget, ikke at kunne tale med om den sidste fest, eller bare at være ”forkert”.

Læs mere
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly