Står jeg stille?

Står jeg stille?

Men til trods for, at livet behandler mig ganske pænt for tiden, så føler jeg mig nogle gange hægtet af. Det bunder primært i, at en stor del af min omgangskreds lader til at være ”længere” i livet end jeg – selvom vi er jævnaldrende.

Læs mere
En hjertevarm kompliment

En hjertevarm kompliment

Jeg tror, vi nogle gange har så travlt, at vi i farten glemmer, hvor stor en forskel vores ord kan gøre for et andet menneske. Her mener jeg ikke ”Ej, hvor er din bluse flot,” men dybere ting som, ”Hvor er du bare et dejligt menneske.” Jeg ved da fra mig selv,... Læs mere
Vennemisundelse?

Vennemisundelse?

Jeg går nogle gange rundt med en halvmørk hemmelighed. Jeg kan godt føle jalousi og misundelse mod andre… Eller rettere fordi jeg selv føler, jeg mangler det, som de har. Eller jeg er bange for at miste, det jeg har. Da mit forhold til min nuværende mand endnu var ret nyt og vi flyttede sammen, blev jeg bange for at miste ham til hans veninder – for han har altid haft mange veninder frem for venner. Det kom fra min egen usikkerhed. Heldigvis, selv om han nok ikke fandt det særligt sjovt selv, var det noget, vi blev opmærksomme på. Han beroligede mig ofte nok til, at jeg i dag aldrig er bange for den slags. Jo, jeg kan stadig tænke: ”Hvad hvis han forlader mig? Det ville knuse mig!” – Men der er ikke længere et specifikt ansigt eller navn, jeg kan sætte den frygt på. Og frygten er også kun tilstede i det øjeblik, før det er væk igen.

Læs mere

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com