fbpx
Kære mor, kære dagbog

Kære mor, kære dagbog

Jeg har skrevet dagbog så længe jeg kan huske. Nogle gange mere end andre gange, men det har altid ligget naturligt til mig at få foreviget mine minder med ord på de blanke papirer, for så en dag at kunne kigge tilbage på det.
For 3 år siden blev meningen med at skrive dagbog helt særlig og betydningsfuld. Nu var det ikke bare ord, nu var det terapi.

Hjælp, jeg er blevet mor!

Hjælp, jeg er blevet mor!

”At være forældre er ligesom at dyrke ekstremsport,” hørte jeg engang nogen sige. Det har jeg aldrig helt forstået, før jeg selv blev forælder. Måske var det endda endnu mere sandt for mig og min kæreste, der var igennem en ikke helt nem periode. Efter en hård fødsel og en lille uges indlæggelse på barselsafsnittet, var vi igennem et par vanvittige måneder. Efter de første tre måneder begyndte det at blive bedre. Det gik fra ”helvede på steroider-hårdt” til basis ”shit, vi har en baby-hårdt”.

Tak! Men jeg mener det ikke helt

Tak! Men jeg mener det ikke helt

Taknemmelighed er evnen til at føle og udtrykke trangen til at sige tak. Danskerne er gode til at udtrykke det, men de færreste er i stand til at føle det. Synonym med erkendtlighed, kan man argumentere for, at taknemmelighed handler om erkendelse – erkendelse af dit...