fbpx

Tankemønstre

5 løfter til mig selv

5 løfter til mig selv

Nogle ville måske ryste lidt på hovedet af alle de tanker, jeg har gjort mig herom, men faktum er, at jeg har følt mig helt stresset i opløbet til min fødselsdag. Jeg er blot menneske og kan ikke lade være med at sammenligne mig med mine veninder, som står med kærester, forlovede, hus, graviditet, og nogle såmænd også med børn. Hvor jeg netop først er ved at runde af på 1. semester af mit studie, lever det mest stillestående singleliv i en lejlighed, der hver uge bliver dét mere lyserød eller huser nye blomstermotiver. Så altså, det skriger ikke ligefrem mandevenlighed. Og så har jeg stadig et par høns at plukke og bøder at betale med den satans spiseforstyrrelse, der har præget mit ungdomsliv.

Læs mere
At Bare Være Mig

At Bare Være Mig

Jeg keder mig. Nej, jeg RØV-keder mig, sagt på godt dansk. Jeg er en lille nørd, så jeg har læst de næste ugers pensum, og det betyder jo så at jeg har foruroligende meget fritid. Igen, jeg har ingen umiddelbar mulighed for at distrahere og aflede mine tanker. Jeg er stillet overfor min hidtil største udfordring: Jeg skal holde mig selv ud.

Læs mere
5 gode råd til angst for corona

5 gode råd til angst for corona

Danmark ser anderledes ud end for blot en uge siden. Landet er mere eller mindre lukket ned, og vi har fået besked på, at vi så vidt muligt skal undgå at omgås andre og passe på, at vi ikke selv bliver smittet. Det kan skabe mange bekymringer og angst i sådan en... Læs mere
Hvornår lever jeg mit bedste liv?

Hvornår lever jeg mit bedste liv?

Januar er nu overstået, og jeg tager et helt vildt gæt nu og påstår, at der er nogle derude, der allerede har glemt et nytårsforsæt eller to. Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så leger vi lige, at det er januar igen, og vi starter på en frisk! Ja, man faldt af her og der, men man fik lov til lige at komme til kræfter, og så tager man den der fra. 

Læs mere
Hvem gør du det for?

Hvem gør du det for?

Jeg har førhen været så  opslugt af andres følelser, meninger og værdier, at jeg næsten slet ikke har kunne mærke, hvad mine egne følelser, meninger og værdier var. Mit eget kompas var helt itu, fordi jeg kun handlede ud fra andres holdninger og troede, at deres lykke også var min lykke.

Læs mere
Slip ud af malstrømmen

Slip ud af malstrømmen

Jeg har følt mig svigtet af en, jeg holdt af. Man kan lære meget om sig selv ved at finde ud af, hvorfor man føler sig svigtet, for så ved man, hvilke handlinger man ikke tolererer og i hvilken kontekst. Men det kan føre til selvtortur at dvæle ved det.  Man kan nemt... Læs mere
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly