fbpx
5 løfter til mig selv

5 løfter til mig selv

Nogle ville måske ryste lidt på hovedet af alle de tanker, jeg har gjort mig herom, men faktum er, at jeg har følt mig helt stresset i opløbet til min fødselsdag. Jeg er blot menneske og kan ikke lade være med at sammenligne mig med mine veninder, som står med kærester, forlovede, hus, graviditet, og nogle såmænd også med børn. Hvor jeg netop først er ved at runde af på 1. semester af mit studie, lever det mest stillestående singleliv i en lejlighed, der hver uge bliver dét mere lyserød eller huser nye blomstermotiver. Så altså, det skriger ikke ligefrem mandevenlighed. Og så har jeg stadig et par høns at plukke og bøder at betale med den satans spiseforstyrrelse, der har præget mit ungdomsliv.

Læs mere
At Bare Være Mig

At Bare Være Mig

Jeg keder mig. Nej, jeg RØV-keder mig, sagt på godt dansk. Jeg er en lille nørd, så jeg har læst de næste ugers pensum, og det betyder jo så at jeg har foruroligende meget fritid. Igen, jeg har ingen umiddelbar mulighed for at distrahere og aflede mine tanker. Jeg er stillet overfor min hidtil største udfordring: Jeg skal holde mig selv ud.

Læs mere
5 gode råd til angst for corona

5 gode råd til angst for corona

Danmark ser anderledes ud end for blot en uge siden. Landet er mere eller mindre lukket ned, og vi har fået besked på, at vi så vidt muligt skal undgå at omgås andre og passe på, at vi ikke selv bliver smittet. Det kan skabe mange bekymringer og angst i sådan en... Læs mere
Giv dig selv lidt fri

Giv dig selv lidt fri

En af de ting jeg lærte, da jeg gik ned med stress og skulle finde mig selv lidt igen, det var pauserne. Rent faktisk at kunne have en weekend uden planer. Hvor jeg bare brugte tiden på mig, på ting jeg havde lyst til og ikke følte at kalenderen altid skulle være booket op. 

Læs mere
Hvornår lever jeg mit bedste liv?

Hvornår lever jeg mit bedste liv?

Januar er nu overstået, og jeg tager et helt vildt gæt nu og påstår, at der er nogle derude, der allerede har glemt et nytårsforsæt eller to. Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så leger vi lige, at det er januar igen, og vi starter på en frisk! Ja, man faldt af her og der, men man fik lov til lige at komme til kræfter, og så tager man den der fra. 

Læs mere
Hvem gør du det for?

Hvem gør du det for?

Jeg har førhen været så  opslugt af andres følelser, meninger og værdier, at jeg næsten slet ikke har kunne mærke, hvad mine egne følelser, meninger og værdier var. Mit eget kompas var helt itu, fordi jeg kun handlede ud fra andres holdninger og troede, at deres lykke også var min lykke.

Læs mere
Vil du udfordre dig selv?

Vil du udfordre dig selv?

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange af os har det bedst, når vi bare gør, som vi plejer. Vi har det nok alle bedst i vores vante rammer, og det er der heller ikke noget galt i. Gode rutiner er så vigtige, og jeg har selv mange rutiner hver eneste dag, som jeg slet ikke tænker over – jeg gør det bare. Men jeg kender selv til den følelse af, at jeg måske kommer til at gemme mig lidt for meget og måske kører lidt for meget i det samme spor nogle dage.

Læs mere
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly