fbpx
Vejen ud af depression. 1 af 2

Vejen ud af depression. 1 af 2

Min depressions-historie: Jeg har lidt af depression fra jeg var omkring 16 til jeg var 27. Altså over 10 år. Jeg er nu 28 og både ude af depressionen og den anti-depressiv medicin jeg fik. Så vidt jeg husker blev jeg først diagnosticeret med depression da jeg var... Læs mere
Jeg lærte at snakke om min mor selvom hun ikke er her

Jeg lærte at snakke om min mor selvom hun ikke er her

Men jeg lærte heldigvis meget hurtigt, at det ikke nyttede at undgå emnet, undgå min mor for den sags skyld. Jeg vil gerne huske hende så tydeligt og klart som muligt, og ville gerne give folk, som ikke har mødt hende, muligheden for at lære hende at kende gennem mine og andres øjne. Hvis jeg ikke snakker højt om hende, så hjælper det mig heller ikke på vej til at huske hende.

Læs mere
Om at”komme igennem”

Om at”komme igennem”

Alt det der har været svært, og alt det der er svært, er noget der former mig til hvem, jeg er. Og jeg er faktisk ret stolt og vild med den person, jeg er. Jeg synes, hun er ret sej, især fordi hun er kommet så godt igennem livet, selvom hun måske ikke har haft de bedste kort på hånden.

Læs mere
Vigtigheden i at tale med nogen

Vigtigheden i at tale med nogen

Jeg har engang gået til psykolog. Og selvom det er en ting, der for mange kan virke tabuagtigt eller pinligt, så hjalp det mig meget. Det hjalp mig at tale om tingene, at få dem ud, at få sat ord på mine tanker og observere dem fra en ny vinkel. Men det er i omegnen af 10 år siden nu, hvis ikke mere. Jeg har ikke fået professionel hjælp siden. Men jeg har fået noget, som for mig virker mindst lige så godt. Nej. Meget bedre.

Læs mere

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com