Min første non-alkohol fest

Min første non-alkohol fest

Jeg har tidligere lavet et blogindlæg om, hvordan alkohol har fyldt i mit liv og stadig gør. Hvis du har lyst, vil jeg anbefale dig lige at hoppe ind og læse det først. Det hedder “Alkoholens slør”, men du kan nok alligevel godt læse med her nu uden først at have læst det. 🙂

Læs mere
At føle sorg – del 2/2

At føle sorg – del 2/2

Da et familiemedlem havde fået konstateret kræft, blev jeg ked af det. Det vækkede følelser og spørgsmål, som jeg ikke kendte til før. Jeg havde aldrig mistet nogen tæt på mig før (7-9-13) og var bange for, at nu var det nu. Det mest betryggende ved den sorg var dog, at jeg ikke var alene om den.

Læs mere
At føle sorg – del 1/2

At føle sorg – del 1/2

Sorg kan være mange ting, det kan komme sig af en, man havde kær, er død, men det kan også være meget andet såsom; sorg over at være slået op med sin kæreste, sorg over at ens forældre skal skilles, der er også sorg som ikke direkte kan fæstnes på en bestemt begivenhed, men som stadig er en valid sorg. Men helt lagpraktisk er sorg (ifølge altompsykologi.dk) ”en reaktion, vi oplever, når vi mister noget, der er betydningsfuldt for os.

Læs mere
Står jeg stille?

Står jeg stille?

Men til trods for, at livet behandler mig ganske pænt for tiden, så føler jeg mig nogle gange hægtet af. Det bunder primært i, at en stor del af min omgangskreds lader til at være ”længere” i livet end jeg – selvom vi er jævnaldrende.

Læs mere
Du skal ikke gå i Fitnesscenter – Bare fordi alle de andre gør det

Du skal ikke gå i Fitnesscenter – Bare fordi alle de andre gør det

Det er blevet lidt en dille at skulle træne i et fitnesscenter efterhånden. Bare i mit center er der rigtig mange unge mennesker, som træner sammen med alle deres venner, men man kan tydeligt se at de gør det mere for den gode selfie i spejlet, end for rent faktisk at få noget bevægelse og styrke. Jeg har selv sagt til mig selv, at hvis jeg begynder at finde centeret kedeligt – så skal jeg finde en anden form for motion! 

Læs mere

Esromgade 15, 3 - 2200 København N
kontakt@ungtilung.com